Netflix yeni bir proje ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hierarchy isimli projesi ile, izleyicileri etkileyici bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekran başına çekecek.

Kore dizilerini seven büyük bir kitlenin olduğunu biliyoruz ve sabırsızlıkla beklenen bu dizi, yakında Netflix’te yayınlanacak.

Peki, Netflix K-Drama Hierarchy konusu nedir? Detaylar haberimizde…

Hierarchy Konusu 2

Hierarchy Konusu Nedir? 

Özellikle son dönemlerde popüler olan k-drama türündeki Hierarchy dizisi, sürükleyici senaryosuyla dikkat çekecek bir diziye benziyor. Bununla beraber Hierarchy konusu detayları ile de merak ediliyor. 

Haziran 2023 ve Eylül 2023 tarihleri arasında çekimleri gerçekleştirilen Hierarchy dizisi, Bae Hyun-jin tarafından yönetildi ve Chu Hye-mi tarafından kaleme alındı.

Prestijli bir özel okul olan Jusin Lisesi’nde düzen üst tabakadaki öğrencilerin kontrolündedir. Fakat okula yeni gelen Kang Ha adındaki öğrenci tüm bu düzeni yıkar ve Hierarchy konusu bunun etrafında şekillenir. Dizide, Kang Ha’nın okula girmesiyle beraber dostluk, intikam ve aşk gibi konular ön plana çıkar.

Hierarch Kdrama Ne Zaman Çıkacak?

Kore draması Hierarch, 7 Haziran 2024 tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

Hierarchy Konusu 4

Netflix Hierarchy Kaç Bölüm?

Yakında yayınlanacak olan Netflix dizisinin henüz kaç bölüm olduğuna dair bir bilgi paylaşılmamıştır. 

Hierarchy ne zaman gibi sorulara detaylı bir yanıt verdik. Şimdi dizi hakkında merak edilen diğer konulara da değinelim…

Hierarchy Konusu 5

Hierarchy Oyuncuları Kimler?

Hierarchy konusu ile herkesi meraklandırırken oyuncu kadrosu ile de seyirciyi heyecanlandırdı. İlk bölümün yayınlanmasına az bir süre kala, dizinin tanıtımları büyük ilgi gördü ve sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Dizide, zengin ve güçlü ailelerin çocuklarının gittiği prestijli Jooshin Lisesi’nde yaşanan entrikalar ve rekabet anlatılıyor. Başrollerde Roh Jeong-Eui, Lee Chae-Min, Kim Jae-Won ve Ji Hye-Won gibi genç yetenekler yer alıyor. Özellikle Lee Chae-Min’in canlandırdığı gizemli karakter Kang Ha, dizinin gidişatında önemli bir rol oynayacak ve seyircileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Hierarchy oyuncuları aşağıdaki gibidir:

  • Roh Jeong Eui (Jeong Jae Yi)
  • Lee Chae Min (Kang Ha)
  • Kim Jae Won (Kim Ryan)
  • Ji Hye Won (Yoon He Ra) 
  • Lee Won Jung (Lee Woo-jin)

Netflix’in yeni dizisi Hierarchy oyuncu kadrosuna yakından bakalım…

Roh Jeong Eui

Roh Jeong Eui (Jeong Jae Yi)

Roh Jeong Eui 31 Temmuz 2001 tarihinde Güney Kore’de dünyaya gelmiştir. Roh Jeong-eui, 2011 yılından beri aktif olan Güney Koreli bir artistir. Genç yaşta başladığı kariyerinde birçok sayıda dizi ve filmde rol almıştır. 

2011 yılında ilk olarak “I am a Dad” isimli filmde rol almıştır. Daha sonra sırasıyla, “Bachelor's Vegetable Store”, “Dream High 2”, “Operation Proposal”, “The King's Doctor”, “Full House Take 2”, “Cheer Up, Mr. Kim!”, “The Eldest”, “Angel Eyes”, “Pinocchio”, “The Phone”, “Phantom Detective”, “Flowers of the Prison”, “Live Up to Your Name”, “Witch at Court”, “18 Again”, “Our Beloved Summer” ve “Dear.M” gibi önemli projelerde yer almıştır.

Son olarak ise Roh Jeong Eui, Netflix’in Hierarchy isimli dizisinde Jeong Jae Yi karakterine hayat vermektedir.

Lee Chae Min

Lee Chae Min (Kang Ha)

Lee Chae Min 15 Eylül 2000 tarihinde Güney Kore’nin Goyang kentinde dünyaya gelmiştir. Netflix’te yayınlanacak olan Hierarchy dizisinin başrolü olarak gündeme gelen Lee Chae Min, bir çok dizi ve filmde adından söz ettirmiştir.

Acılı anne, vefat eden oğlunun hayallerine sahip çıkıyor Acılı anne, vefat eden oğlunun hayallerine sahip çıkıyor

Güney Koreli aktör Lee Chae Min, 2021 yılında “High Class” adlı projede Ahn Seung-jo karakterine hayat vermiştir. 2022 yılında ise “Love All Play” isimli dizide Lee Ji-ho karakterini canlandırmıştır. Daha sonra ise yine aynı yıl yayımlanan “Alchemy of Souls: Light and Shadow” dizisinde rol almıştır. 2023 yılına gelindiğinde ise Lee Chae Min, “Crash Course in Romance” ve “See You in My 19th Life” isimli dizilerde rol almıştır.

Kim Jae Won

Kim Jae Won (Kim Ryan)

9 Şubat 2001 yılında dünyaya gelen Kim Jae Won, Güney Koreli genç bir aktördür. İlk olarak 2010 yılında oyunculuk hayatına başlayan 23 yaşındaki oyuncu, “Deurama Seupesyeol” isimli projede yer almıştır. 

2022 yılında ise Kim Jae Won, “Fall for You” isimli projede, 2023 yılında ise “King Deo Raendeu” isimli projede tanınmıştır. Netflix’te çeşitli projelerde yer alan Kim Jae Won, “King the Land” ve “Our Blues”  K-dizisinde rol almıştır. Şimdilerde ise yine Netflix dizisi olan “Hierarchy” isimli dizide yer almaktadır.

Ji Hye Won

Ji Hye Won (Yoon He Ra)

Ji Hye Won, 30 Mart 1998 yılında Güney Kore’nin başkenti olan Seul kentinde dünyaya gelmiştir. Oyuncu olmaya karar veren Ji Hye Won, Kore Ulusal Sanat Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almıştır. 

Ji Hye Won 2019 yılında ilk rolünü “Justice Jang” isimli projede elde etmiştir. Daha sonra, 2020 yılında “Dr. Romantic 2” isimli projede Seo Se-young karakterine hayat vermiştir. Yine aynı yıl “It's Okay to Not Be Okay” isimli yapımda yer alarak kendini tanıtmıştır. 2023 yılında ise “My Perfect Stranger” isimli projede yer alan Ji Hye Won, burada Go Mi-suk karakterine hayat vermiştir.

Şimdilerde ise Ji Hye Won, Netflix’in K-dram dizisi “Hierarchy” isimli dizide Yoon He Ra karakterine hayat vermektedir.

Lee Won Jung

Lee Won Jung (Lee Woo-jin)

14 Şubat 2001 tarihinde San Francisco, Kaliforniya’da dünyaya gelen Lee Won Jung, Güney Koreli bir aktördür. 23 yaşındaki oyuncu birçok dizi ve filmde yer alarak tanınmıştır. 

Son zamanlarda Hierarchy kdrama Netflix dizisi ile adından söz ettiren Lee Won Jung, “Class of Lies”, “Live On”, “New Normal Zine”, “Extraordinary Attorney Woo”, “Brain Works”, “My Perfect Stranger”, “Is It Fate?”, “Bio Homme”, “I:LOVE:DM”, “Can You Deliver Time?” ve “The World of My” gibi projelerde adından söz ettirmiştir. 

Editör: Gulce Editor