Kaza, Dernekpazarı ilçesinde tünel içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 52 yaşındaki Ünal Mermer yönetimindeki otomobil Of istikametinden Çaykara istikametine doğru seyir halindeydi. Karşı yönden gelen Filistin uyruklu H.K'nın kullandığı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı

A W234797 02

Meydana gelen kazada 52 yaşındaki Ünal Mermer hayatını kaybederken aynı araçta bulunaN 45 yaşındaki H.Y ise ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

A W234797 03

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olan H.Y, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırdı. Diğer araçta yaralanan turistler sürücü H.K., N.M.H. ve M.A. ise Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle turizm merkezi Uzungöl yolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Kazayla ilgili inceleme sürerken, yetkililer, çift yönlü trafik akışı olan tüneli kullanan sürücüleri trafik yönlendirme levhalarına dikkat etmeleri ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

A W234797 05A W234797 04