İnci Taneleri dizisinde Pirayenin asistanı Sibel merak konusu oldu. İnci Taneleri Sibel karakteri kimdir? merak ettiğiniz soruları haberimizde açıkladık...

İnci Taneleri Sibel karakteri kimdir?

İnci Taneleri dizisinde sevilen Sibel karakterini canlandıran Begüm Atak'tır.

İnci Taneleri Sibel Karakteri Kimdir

Begüm Atak kimdir?

Begüm Atak, 10 Şubat 1984’te Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden başarıyla mezun oldu.

Tiyatro sahnesinde başladığı kariyerine “Üç Tekerlekli Araba” ve “Lysistrata” gibi oyunlarla devam etti. FOX TV’de “Adı Mutluluk” dizisindeki İpek rolüyle televizyon seyircisinin de beğenisini kazandı.

İnci Taneleri Sibel Karakteri Kimdir (1)

Begüm Atak, televizyonun yanı sıra sinema ve tiyatroda da önemli işlere imza attı. 2014’te “Ah Neriman”, 2009-2010’da “4.Osman” ve 2008-2009’da “Bizim Evin Halleri” gibi projelerde yer alarak çok sayıda izleyiciye ulaştı. Şuanda da Kanal D'de yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Sibel karakterini canlandırmaktadır.

İnci Taneleri Sibel Karakteri Kimdir (2)

Begüm Atak, oyunculuk yeteneğinin yanında tiyatro performansıyla da övgü aldı ve sektörde kendine sağlam bir yer edindi. Can Atak’la birlikte sanat hayatını sürdüren Begüm Atak, profesyonel ve özel yaşamında denge kurmayı başaran bir isimdir. 

Begüm Atak kaç yaşındadır?

10 Şubat 1984 yılında doğmuştur. Şuan 40 yaşındadır.

Begüm Atak aslen nerelidir?

Begüm Atak, aslen Ankara'da  doğup büyümüştür.

Begüm Atak boyu ve kilosu kaçtır?

Güzel oyuncu, 1.61 cm boyunda olup kilosu hakkında bir bilgi bulunmamaktadır.

Begüm Atak burcu nedir?

Ünlü oyuncu 10 şubatta dünyaya gelmiş olup kova burcudur.

Begüm Atak oynadığı dizi filmler nelerdir?

  • 2015 – Adı Mutluluk – İpek
  • 2014 – Ah Neriman
  • 2009-2010 – 4.Osman,
  • 2008-2009 Bizim Evin Halleri
  • 2024- İnci Taneleri

Begüm Atak'ın eşi kimdir?

Güzel oyuncu Can Atak ile evlidir. 

Can Atak kimdir?

Can Atak, 1989’da Ankara’da doğan ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan bir tiyatro oyuncusudur. Küçüklüğünden beri tiyatro ile ilgilenen Can Atak, liseyi 17 yaşında bitirdikten sonra üniversiteye başlamış ve radyo programları yapmıştır.

İnci Taneleri Sibel Karakteri Kimdir (3)

Ayrıca seslendirme ve dublaj işleri de yapmıştır. 12 yaşındayken Devlet Tiyatrosu’nda Peter Pan oyununda rol alan Can Atak, Devlet Tiyatroları sınavını kazanarak Sivas Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. 2013 yılında Karagül dizisinde Asım adlı engelli bir genci oynayarak ilk televizyon deneyimini yaşamıştır.