Sosyal medyada son zamanlarda popülerliği artan Kadir Hoca zamanla daha tanınır biri olmaktadır. “Kadir Hoca” isimli Youtube kanalında fitness videoları ve kendi hayatından kesitler paylaşan Kadir Hoca kimdir sizin için inceledik.

Kadir Hoca Kimdir 4

Kadir Hoca Kimdir?

Sosyal medyada Kadir Hoca ismi ile geçen, bu isimle de bir Youtube kanalına sahip olan Kadir Özkaraaslan, 1966 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. İzleyicilerinin özellikle samimi muhabbetini sevdikleri Kadir Özkaraaslan Youtube’da bulunan Kadir Hoca isimli kanalında yüz binden fazla aboneye sahiptir.

16 yaşında fırıncının çırağı olarak iş hayatına atılmış ve çeşit çeşit yerde çalışmış olan Kadir Hoca, Kocaeli Başiskele Belediyesi’nde de çalışmıştır. Bir dönem bodyguardlık da yapan Kadir Hoca, 15 yıl boyunca spor salonu işletmiştir.

Kadir Özkaraaslan şu aralar Youtube üzerinden içerik üretmektedir. Bu içeriklerin yanında Instagram hesabı üzerinden de spor hakkında dersler vermektedir.

Kadir Hoca Kaç Yaşında?

1966 yılında doğmuş olan Kadir Özkaraaslan şu an 58 yaşındadır.

Kadir Hoca Nereli?

Kadir Hoca ismiyle tanınan Kadir Özkaraaslan Kocaeli’nde doğmuş ve orada yaşamına devam etmektedir. 26 sene boyunca Kocaeli Başiskelesi Belediyesi’nde çalışmış olan Kadir Özkaraaslan aslen Karadenizlidir.

Kadir Hoca Boyu Kaç?

15 yıl boyunca spor salonu işletmiş olan Kadir Özkaraaslan gençlik yıllarından beri spor yapmaktadır. Bu tutkusunu halen sürdüren Kadir Hocanın boyu 180 cm kilosu 120 kg’dir.

Yapay Zekaya Göre Manisa’nın En Güzel Köyleri! Yapay Zekaya Göre Manisa’nın En Güzel Köyleri!

NOT: Kilosu son zamanlarda 120’yi bulan Kadir Özkaraaslan şu an kilosu sebebiyle yüksek tansiyon ve şeker hastalığı tedavisi de görmektedir.

Kadir Hocanın Çocuğu Var Mı?

Yaşamını içerik üreticiliği ile tüm izleyicilerine anlatan Kadir Hoca'nın söylemlerine bakıldığında ise ailesinin hayattaki en büyük destekçisi olduğu söylenebilir. Bu doğrultuda Kadir Hoca kimdir evli midir diye de merak edilir.

1995 yılında Ayşe Özkaraaslan ile evlenen Kadir Özkaraaslan eşiyle evliliğine devam etmektedir. Bu evlilikten iki çocukları olmuştur. 25 yaşındaki kızı Elif Özkaraaslan babası gibi spor eğitmenliği yaparken, 22 yaşındaki oğlu Emre Özkaraaslan üniversitede okumaktadır.

Kadir Hoca Kimdir 3

Kadir Hoca Salonu

Gençliği boyunca spora meraklı olan Kadir Özkaraslan Youtube kanalına içerik üretmeden evvel spor salonu da işletmiştir. Spora ve eğitim alanında kendi markasını yaratan Kadir Hoca kendisinin ismini bu spor salonuna vermiştir. Kadir Hoca bu spor salonunda vücut geliştirme, fitness ve pilates dersleri vermiş, bu dersleri internet üzerinden uzaktan eğitime taşıyarak da müşteri potansiyelini bir hayli artırmıştır.

Kadir Özkaraaslan’ın spor salonu, İstanbul’un Beşiktaş semtinde bulunuyordu. Kadir Hoca ismiyle bilinen Kadir Özkaraaslan’ın spor salonunun ismi de Kadir Hoca Gym’di.

Kadir Hoca Gençliği

Kadir Hocayı bugünkü tanınırlığına getiren ve seyircileri kendisine çeken sohbeti yaşadığı yoğun hayatından kaynaklanmaktadır. Kadir Hoca kimdir sorusunu Kadir Hocanın gençliğine değinmeden cevaplayamayız.

1966 yılında doğan Kadir Özkaraaslan çocukluğunun bir kısmını Almanya’da geçirip sonrasında Türkiye’ye dönmüştür. 16 yaşında fırında çırak olarak çalışan Kadir Özkaraaslan hayatı boyunca farklı farklı işlerde çalışmıştır.

Kocaeli Üniversitesi’nde İşletme bölümünü bitiren Kadir Özkaraaslan daha sonra Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünü uzaktan eğitim ile tamamlamıştır. Gençliğinde 26 yıl boyunca Kocaeli Başiskele Belediyesi’nde çalışan Kadir Özkaraaslan gençliği boyunca greyder operatörlüğü, korumalık ve spor hocalığı da yapmıştır.

Kadir Hoca Eski Hali

Genç yaşlarından beri sporla ilgilenen Kadir Özkaraaslan bu tutkusunu hiç bırakmamıştır. Bunu zamanla önce kendi hobisi olarak sonra da bu konuda eğitmenlik yaparak devam ettirmiştir. Halen bu konuda da Türkiye’de sevilen biri olan Özkaraaslan gençliğinde de kaslı ve fit bir vücuda sahip olmuştur.

Ancak yaşının ilerlemesi ve buna bağlı olarak kilo almasıyla son zamanlarda 120 kiloya kadar çıkmış bu da sağlık sorunlarına sebep olmuştur. Yüksek tansiyon ve şeker hastalığı tedavisi gören Kadir Özkaraaslan spora olan ilgisini ve sevgisini halen tüm canlılığı ile korumaktadır.

Kadir Hoca Kimdir

Sıkça Sorulan Sorular

Fitness hakkında dersler veren ve hayatından kesitler paylaşan Kadir Hoca kimdir sorusunun yanı sıra merak edilen diğer soruları da sizler için yanıtladık.

Kadir Hoca Öldü Mü?

2023 yılında Kadir Özkaraaslan’ın geçirdiği bir kalp krizi sonucu hayatını kaybettiğini iddia edilen bir Instagram hikayesi paylaşılmıştı. Bu hikâye 15 dakika sonra silindi ve Kadir Hoca bunun bir şaka olduğunu duyurdu. Kendisi halen hayattadır ve çıkan iddialar bir şakadan ibarettir.

Kadir Hoca Evli Mi?

Kadir Hoca kimdir sorusu onun özel hayatı hakkındaki detayları da içerir. Birçok hayranı Kadir Hoca’nın evli olup olmadığını araştırıyor. Kadir Hoca 1995 yılından beri Ayşe Özkaraaslan ile evlidir.

Editör: Gulce Editor