Beşiktaş'ta bu sezon istenilen başarılar elde edilemeyince teknik direktör arayışları hız kazandı. Nuri Şahin ve Sergen Yalçın gibi isimler gündemde yer alırken, taraftarlar adeta nostalji rüzgarlarıyla geçmişe savruldu. Zira siyah-beyazlı kulübün unutulmaz teknik direktörlerinden biri olan Şenol Güneş'in ismi yeniden gündeme geldi. Peki, Şenol Güneş Beşiktaş'a dönecek mi?

Eski Dostluklar, Yeniden Umutlar

Sabah gazetesinin haberine göre, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ile ilk temasları kurdu. Bu gelişme, Beşiktaş taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı. 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında üst üste iki şampiyonluk yaşatan Güneş'in istikrarlı yönetimi ve oyun felsefesi, inişli çıkışlı bir grafik çizen Beşiktaş için önemli bir çıkış noktası olabilirdi.

Güneş'in Beşiktaş'a Dönüş Sebepleri

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a dönüşünün birçok sebebi var. Bunlardan ilki, tecrübeli teknik adamın siyah-beyazlı kulüple olan geçmiş başarıları. Güneş'in istikrarlı yönetimi ve oyun felsefesi, inişli çıkışlı bir grafik çizen Beşiktaş için önemli bir çıkış noktası olabilir. Ayrıca taraftarların Şenol Güneş'e duyduğu güven de yönetimin bu yönde hareket etmesinde etkili faktörlerden biri olarak değerlendiriliyor.

Peki Güneş Ne Düşünüyor?

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a dönüş ihtimali taraftarları heyecanlandırsa da tecrübeli teknik adamın vereceği karar merak konusu. Daha önce 6 Ekim 2023'te Beşiktaş'tan ayrılan Güneş, tekrar siyah-beyazlı formayı kabul edip etmeyeceği konusunda henüz net bir açıklama yapmadı. Önümüzdeki günlerde yapılacak yönetim kurulu toplantısı ve Şenol Güneş ile yapılacak görüşmelerin ardından teknik direktörlük konusunda daha net bir karar çıkması bekleniyor.

ÖNERİ İÇERİK: Şenol Güneş Kimdir? Evli Mi? Eşi Kim? Kaç Çocuğu Var?

Beşiktaş'ı Bekleyen Yeni Sezon

Bordo-Beyazlıların efsane ismi aramızdan ayrıldı Bordo-Beyazlıların efsane ismi aramızdan ayrıldı

Beşiktaş'ın yeni sezonda teknik direktörlük koltuğunda kimin oturacağı henüz kesinleşmese de Şenol Güneş sürprizi taraftarları heyecanlandırdı. Yönetim kurulu toplantısının ardından alınacak karar ve Şenol Güneş ile yapılacak görüşmelerin neticesinde yeni sezonda Beşiktaş'ı kimin çalıştıracağı belli olacak.

Beşiktaş'ın buhranlı geçen sezonun ardından başarılı bir teknik direktörle anlaşarak yeni sezonda şampiyonluk yarışına yeniden ortak olmak istediği aşikar. Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler de bu bağlamda değerlendiriliyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak görüşmelerin ardından Beşiktaş'ın teknik direktörlük meselesinde nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.
 

Kaynak: Haber Merkezi