Kardeşlerim dizisi özellikle gençler arasında çok popüler olan yapımlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Dizi yayınlandığı günlerde önemli reyting derecelerine ulaşıyor ve izleyici tarafından seviliyor. 

Dizinin 4. sezonunun finali yaklaşırken dizinin fanlarının en çok merak ettiği konu ise Kardeşlerim dizisi yeni sezonda ekranda olmaya devam edecek mi sorusu. Bizde sizler için Kardeşlerim 5. sezon olacak mı, Kardeşlerim 5. sezon ne zaman başlayacak, Kardeşlerim 5. sezon oyuncuları gibi merak edilen tüm sorulara cevap vermeye çalıştık.

Kardeşlerim 5. Sezon Olacak Mı 1

Kardeşlerim 5. Sezon Olacak Mı?

Kardeşlerim dizisi 4 sezondur ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Nazlı Heptürk'ün yapımcısı olduğu dizi hakkında en merak edilen konuların başında dizinin 5. sezonunun olup olmayacağı yönünde.

Kardeşlerim 5. sezon olacak mı sorusuna şuana kadar net bir cevap verilmiş değil. Fakat ünlü magazin gazetecisi Birsen Altuntaş 2024 Ocak ayında yaptığı paylaşımında Kardeşlerim dizisinin 5. sezon için onay aldığını belirtmişti.

Kulislerde konuşulan bu bilgi henüz kesinlik kazanmasa da sevilen bir dizi olan Kardeşlerim'in en az bir sezon daha devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor diyebiliriz.

Kardeşlerim 5. sezon olacak mı sorusuna yanıt verdik. Gelin hep birlikte diziyi inceleyelim...

Kardeşlerim 5. Sezon Olacak Mı 2

Kardeşlerim Dizisi Konusu Nedir?

Kardeşlerim dizisi klasik bir zengin ve fakir hayat karşılaştırması farklı yönlerden bakarak izleyici ile buluşturan bir yapım. Birbirini çok seven ve kardeşlik bağlarını sonuna kadar hissettiren dört kardeşin hayat hikayesi bu dizide derinlemesine anlatılıyor.

Dört kardeş şanssızlıkların yakalarını bırakmamasının ardından anne ve babalarını kaybediyorlar. Bu andan itibaren tek dayanakların olan kardeşlik bağları iyice sıkılaşıyor. 

Tüm hayatlarını birbirleri için yaşarlarken kader onları en büyük husumetlileri olan Akif Atakul'un kolejine sürüklüyor. Farklı olayların ardından bu kolejde öğrenim görmeye başlayan dört kardeş için hayat yeni bir mücadele doğuruyor.

Çok zengin hayatlar ile fakir hayatların bir şekilde beraber yaşamasını konu alan dizide tüm karakterler değişmeye ve farklılaşmaya başlıyor.

Kardeşlerim dizisi konusunu da inceledik gelin birde dizinin oyuncu kakdrosunda kimler var ona bakış atalım.

Kardeşlerim 5. Sezon Olacak Mı 3

Kardeşlerim Dizisi Oyuncuları Kimler?

Kardeşlerim dizisinde hem tecrübeli hem de genç oyuncular yer alıyor. Dizide bu iki farklı jenerasyonun bir arada yer alması diziyi çekici kılan etmenlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor olabilir.

Tahliye kararı Emel'in hayatını kararttı: "Benim yaşama hakkım yok mu?" Tahliye kararı Emel'in hayatını kararttı: "Benim yaşama hakkım yok mu?"

Kardeşlerim dizisinde yer alan oyuncular şöyledir;

  • Celil Nalçakan
  • Cüneyt Mete
  • Simge Selçuk
  • Nihan Büyükağaç
  • Bilal Yiğit Koçak
  • Su Burcu Yazgı Coşkun
  • Aylin Akpınar
  • Cihan Şimşek
  • Melis Minkari
  • Lizge Cömert
  • Recep Usta
  • Berk Ali Çatal
  • Nazlı Çetin
  • Atakan Özkaya
  • Eylül Lize Kandemir

Kardeşlerim dizisi oyun kadrosunda kimlerin olduğunu da inceledik. Birde dizinin başrol oyuncuları kimler onlara bakalım.

Kardeşlerim 5. Sezon Olacak Mı 4

Bilal Yiğit Koçak Kimdir?

Samsun doğumlu olan Bilal Yiğit Koçak 1995 yılının 12 Ekim gününde hayata gözlerini açmıştır. 28 yaşında olan Koçak internet fenomeni ve oyuncudur. 

Yiğit Koçak ilk olarak kendisini Türk halkına Vine adlı platform ile tanıtmıştır. Koçak eğitim hayatını Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomi ve Finans bölümünde tamamlamıştır.

Okul hayatının bitmesinin ardından Koçak Akademi 3.5 sanat evinde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk eğitimini tamamlayan Koçak'ın ilk oyunculuk deneyimi 2017 yılında Seni Kimler Aldı dizisi ile oldu.

Bu dizide kendisini ispatlayan Yiğit Koçak hemen ardından 2019 yılında Kimse Bilmez dizisi ile birkez daha izleyiciden tam not aldı. Koçak'ın sonraki deneyimi ise yine ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gel Dese Aşk adlı dizide ki Onur rolü oldu. Koçak son olarak Kardeşlerim isimli dizide Ömer Eren karakterine can veriyor.

Bilal Yiğit Koçak Kimdir 1

Su Burcu Yazgı Coşkun Kimdir?

Çocuk yaşta televizyon ekranına çıkan Su Burcu Yazgı Coçkun 15 Nisan 2005 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş bir oyuncudur. Coşkun'un güzelliği genlerine dayanıyor diyebiliriz. 

Genç oyuncu annesi Arnavut kökenli ve babası da Antalyalıdır. Coşkun ilk televizyon deneyimini henüz 6 yaşındayken 2011 yılında yaşadı. Samanyolu TV'de Farklı Boyut adlı programda Dilşad karakterini canlandıran Coşkun burada büyük beğeni topladı.

Yazgı Coşkun daha sonra Sana Bir Sır Vereceğim, Aşk Yeniden, Karadayı, Kırmızı Oda, Kadın, Bizim Hikaye, Kara Yazı, Kuzgun gibi birçok yapımda önemli roller aldı.

Coşkun kariyerinin ilk ödülünü ise 4 Aralık 2022 yılında Altın Kelebek Ödül Töreni'nde aldı. Coşkun burada Yıldızı Parlayanlar ve Onur Seyit Yaran ile birlikte "En İyi Dizi Çifti" ödüllerine layık görülmüştü.

Su Burcu Yazgı Coşkun 1

Kardeşlerim 5. sezon olacak mı yazımızın sonuna geldik. Sizde Kardeşlerim dizisi hakkındaki görüşlerinizi bizlerle yorumlarda paylaşabilirsiniz...

Kaynak: Haber Merkezi