Olay, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre,  24 yaşındaki B.Z.Ç. 5 yıldır beraber olduğu kocası H.Ç'nin gece geç vakitlerde evden çıktığını ve bir daha eve dönmediğini söylereyrek polise ihbarda bulundu. 

Karısının ihbarı  üzerine arama çalışmaları başlatan polisler, H.Ç'ye ait aracın TOKİ 2. etap binlarının arkasında  bulunan boş bir araizde park edilmiş aracın içinde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu.

Olay yerine 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri H.Ç'nin kafasından tek bir kurşun ile vurulduğunu belirledi.

 CİNAYETİ  SEVGİLİSİNİN YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ
 

Polis ekipleri, soruştumayı sürdürürken kocası hakkında ihbarda bulunan B.Z.Ç'yi göz altına alındı.  Kadının telefonlarını imceleyen ekipler, İ.Ö isimli bir şahısla aralarında gönül ilişkisi olduğunu tespit etti.  B.Z.Ç ifdesinde kocasını öldüren kişinin İ.Ö olduğunu itiraf etti. Yakalana İ.Ö ise cinayeti doğruladı ve cinayette kullandığı silahı bir araziye attığını söyledi. Göz altına alınan şahısların işlemleri devam ederken, gün içersinde adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kayıp Diye Ihbar Ettiği Kocasını Sevgilisinin Öldürdüğünü Itiraf Etti! (1)

Kayıp Diye Ihbar Ettiği Kocasını Sevgilisinin Öldürdüğünü Itiraf Etti! (2)