Başarılı oyunculuğunun yanı sıra yakışıklılığı ve karizmasıyla da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kenan İmirzalıoğlu, Türk televizyon tarihinin en önemli ve en popüler oyuncularından biri olarak kabul edilir. Peki, Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında?

Kenan Imirzalioglu Kac Yasinda 20

Kenan İmirzalıoğlu Kaç Yaşında?

18 Haziran 1974 tarihinde dünyaya gelen ünlü oyuncu günümüz itibarıyla 50 yaşındadır. Kenan İmirzalıoğlu boyu ise 1.91 metredir.

Kenan İmirzalıoğlu Nereli?

Kenan İmirzalıoğlu Ankara'da doğmuştur. Ancak atalarının kökeni aslen Erzurum'un Horasan ilçesine dayanmaktadır. Ailesi 17. yüzyıl sonunda Celali İsyanları sebebiyle Horasan'dan göç ederek Bala havalisine yerleşmiştir.

Kenan Imirzalioglu Kac Yasinda 25

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu 18 Haziran 1974'te Ankara'da doğan Türk oyuncu, sunucu ve eski mankendir. 12 yaşına kadar Ankara'nın Bala ilçesine bağlı Üçem köyünde yaşadı. Orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra İstanbul'a gelerek Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nden mezun oldu.

1996 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katılarak birinci oldu ve 1997 yılında Best Model of the World yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek yine birincilik elde etti. Bu başarılar onu Türkiye'ye tanıttı ve 1999 yılında "Deli Yürek" dizisinde Yusuf Miroğlu karakteriyle oyunculuğa adım attı. Bu diziyle yıldızı parlayan İmirzalıoğlu "Ezel" ve "Karadayı" gibi birçok başarılı projede yer aldı. 2009 yılında UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi oldu. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapmıştır ve 2019 yılından beri Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmayı sunmaktadır.

Kenan İmirzalıoğlu Ne Mezunu?

Karizmatik aktör, Ankara Çankaya Bahçelievler Deneme Lisesi'nden mezun olmuştur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nde lisans eğitimini almıştır. Ancak üniversite yıllarında mankenliğe başladı ve bu alanda da önemli başarılar elde etti. 1997 yılında ise Best Model of Turkey ve Best Model of the World yarışmalarını kazandı.

Kenan Imirzalioglu Kac Yasinda 28

Kenan İmirzalıoğlu Dizileri

Kenan İmirzalıoğlu 1999 yılından beri oyunculuk yapmaktadır ve bu süre zarfında pek çok dizide rol almıştır. Bunlar sırasıyla şu şekilde sıralanmıştır:

  • Deli Yürek (1998-2002)
  • Alacakaranlık (2003-2005)
  • Acı Hayat (2005)
  • Ezel (2009-2011)
  • Karadayı (2012-2015)
  • Mehmed: Bir Cihan Fatihi (2018)
  • Alef (2020)

Tüm bu bilgilere ek olarak yakışıklı oyuncunun aile hayatı da merak edilmektedir. Peki, Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu ile ne zaman evlendi? Ailesiyle nerede yaşıyor?

Kenan Imirzalioglu Kac Yasinda 22

Kenan İmirzalıoğlu Evlendiğinde Kaç Yaşındaydı?

Kenan İmirzalıoğlu 14 Mayıs 2016 tarihinde kendisi gibi oyuncu ve sunucu olan Sinem Kobal ile evlenmiştir. Evlendiği sırada ise 42 yaşındaydı.

Sinem Kobal Kaç Yaşında?

Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında sorusu kapsamında eşinin yaşı hakkındaki bilgiler de kullanıcılar tarafından araştırılmaktadır. Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 doğumludur. Bu anlamda günümüz tarihi baz alındığında şu an kendisi 36 yaşındadır.

Kenan Imirzalioglu Kac Yasinda 26

Kenan İmirzalıoğlu Kaç Kez Evlendi?

Kenan İmirzalıoğlu sadece bir kez evlenmiştir. O da şu an hala devam eden Sinem Kobal ile olan evliliğidir.

Kenan İmirzalıoğlu Kaç Çocuğu Var?

İmirzalıoğlu-Kobal çiftinin iki kızı vardır. İsimleri ise Lalin ve Leyla şeklindedir. İlk kızları 6 Ağustos 2020, ikinci kızları ise 14 Nisan 2022 tarihinde doğmuştur.

Kenan Imirzalioglu Kac Yasinda 23

Kenan İmirzalıoğlu Ailesi Nerede Yaşıyor?

Kenan İmirzalıoğlu ailesi ile birlikte İstanbul'un Zekeriyaköy semtinde yaşamaktadır. 2022 yılında Emirgan'da bulunan evlerinin bahçesinin küçük olduğunu düşündükleri için Zekeriyaköy'de villa satın almışlardır. Aile, büyüyen çocukları için daha geniş ve bahçeli bir eve ihtiyacı olduğunu belirtmiştir.

Kenan İmirzalıoğlu Tıp Okudu Mu?

Kenan İmirzalıoğlu tıp okumamıştır. Yükseköğrenimini İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nde tamamlamıştır.

Bu yazımızda sizin için Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında sorusunu en ayrıntılı şekilde yanıtlandırmaya çalıştık