Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney’in başarılı oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ yakışıklılığı ve oyunculuk yeteneği ile uzun yıllardır gündemde bulunan bir isim. Haliyle Kıvanç Tatlıtuğ’un kariyeri kadar özel hayatı da merak konusu oluyor. Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ kaç kardeş gerçekten bir merak konusu olmuş durumda. Merak edilen konuları sizler için cevapladık.

Kıvanç Tatlıtuğ Kaç Kardeş?

Kıvanç Tatlıtuğ son yıllarda çekirdek ailesi Başak Dizer Tatlıtuğ ve Kurt Efe Tatlıtuğ ile gündeme gelse annesi, babası ve kardeşleri ile de merak ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ kaç kardeş denildiğinde ise akıllara ilk olarak abisi Cem Tatlıtuğ gelse de kendisinin abisi dışında 3 kardeşi daha var.

Kıvanç Tatlıtuğ Ailesi

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde Adana’da dünyaya gelmiştir. 40 yaşında olan Kıvanç Tatlıtuğ zamanında mankenlik de yapmıştır. IMDB istatistiklerine göre en çok aranan Türk oyuncu olan Kıvanç Tatlıtuğ beş kardeşi olan bir ailede büyümüştür.

Kivanc Tatlitug Kac Kardes 7

Kıvanç Tatlıtuğ Annesi Babası Kim?

Uluslararası alanda da dahil olmak üzere birçok başarıya imza atan Kıvanç Tatlıtuğ 1983 yılında Adana’da doğmuştur. Annesi Nurten Tatlıtuğ Edirneli, babası Erdem Tatlıtuğ da Boşnak kökenlidir. Nurten Tatlıtuğ ve Erdem Tatlıtuğ’nun, Kıvanç Tatlıtuğ dahil olmak üzere beş çocukları vardır.

Kıvanç Tatlıtuğ Annesi Kim?

Adana’da doğan Kıvanç Tatlıtuğ’un toplam dört kardeşi vardır. Babasının ismi Erdem Tatlıtuğ, annesinin ismi Nurten Tatlıtuğ’dur.

Gençliğinde mankenlik yapan ve 2002 yılında Türkiye’nin En İyi Modeli” seçilen Kıvanç Tatlıtuğ, mankenliğe annesi sayesine başlamıştır. Annesi Nurten Tatlıtuğ bir market camında gördüğü mankenlik ilanı üzerine oğlunun fotoğrafını ajansa yollamış ve onun mankenliğe adım atmasını sağlamıştır.

Günümüzde de ailesi ile arası iyi olan Kıvanç Tatlıtuğ zaman zaman Instagram hesabında annesi Nurten Tatlıtuğ ile fotoğraflarını paylaşmaktadır.

Kivanc Tatlitug Kac Kardes

Kıvanç Tatlıtuğ Kardeşleri Kim?

Gençliğinde hem basketbol hem de mankenlik ile uğraşan Kıvanç Tatlıtuğ’nun ailesi de merak konusu. Kıvanç Tatlıtuğ kaç kardeş ve bu kardeşleri kimler sizin için araştırdık.

Dört kardeşi olan ünlü oyuncunun kardeşlerinin isimleri şu şekildedir:

  • Cem Tatlıtuğ
  • Tugay Tatlıtuğ
  • İpek Tatlıtuğ
  • Melisa Tatlıtuğ

Kivanc Tatlitug Kac Kardes 4

Kıvanç Tatlıtuğ Abisi Kim?

Kıvanç Tatlıtuğ projeleri ve çalışmaları ile hem yurt içinde hem de yurt dışında bilinen bir oyuncu ve eski mankendir. Dört kardeşi olan Kıvanç Tatlıtuğ’nun kendisinden altı yaş büyük bir abisi vardır.

18 Mayıs 1977 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Cem Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ’nun abisidir. Asıl adı Cem Özkan Furtuna olan Cem Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ’nun abisi olduğu için Cem Tatlıtuğ olarak tanınmıştır.

Kivanc Tatlitug Kac Kardes 6

Kıvanç Tatlıtuğ Abisi Ne İş Yapıyor?

Cem Tatlıtuğ olarak bilinen Cem Özkan Furtuna, kardeşi kadar popüler olmasa da dizi ve film sektörünce çalışmaktadır. Cast ajansı sahibi olan Cem Tatlıtuğ, Mehmet Ada Öztekin ile beraber “Kuzey Güney” dizisine yönetmenlik yapmıştır.

Cem Tatlıtuğ Kimdir?

18 Mayıs 1977 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Cem Tatlıtuğ, Kıvanç Tatlıtuğ’nun dört kardeşinden en büyüğü ve abisidir. Asıl adı Cem Özkan Furtuna olan Cem Tatlıtuğ kardeşi Kıvanç Tatlıtuğ’dan ötürü Cem Tatlıtuğ olarak bilinmektedir.

Cem Tatlıtuğ Kaç Yaşında?

Kardeşi gibi film sektöründe çalışan Cem Tatlıtuğ, kardeşiyle “Kuzey ve Güney” isimli dizide çalışmıştır. Tatlıtuğ ailesinin beş çocuğunun en büyüğü olan Cem Tatlıtuğ 18 Mayıs 1977 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kıvanç Tatlıtuğ’dan altı yaş büyük olan Cem Tatlıtuğ 47 yaşındadır.

Kivanc Tatlitug Kac Kardes 5

Cem Tatlıtuğ Ne İş Yapıyor?

Cem Tatlıtuğ 26 Nisan 2013 tarihinde Enbe Orkestrası’nın sanatçısı Burcu Özsoy ile evlenmiştir. 2015 yılında çiftin bir çocuğu olmuştur. Cem Tatlıtuğ, kardeşi Kıvanç Tatlıtuğ gibi film sektöründe çalışmaktadır. Cast Ajansı sahibi olmasının yanında kendisi dizilerde de oynamıştır. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik de yapan Cem Tatlıtuğ, “Kuzey Güney” dizisinde Mehmet Ada Öztekin ile yönetmen koltuğunda oturmuştur.

Çalıştığı projeler şu şekildedir:

80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor" 80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor"
  • Kuzey Güney (Yönetmen, Oyuncu)
  • Fatmagül’ün Suçu Ne (Konuk Oyuncu)
  • Arka Sokaklar (Oyuncu)

Tugay Tatlıtuğ Kimdir?

Dört kardeşi olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un abisi Cem Tatlıtuğ dışında bir erkek kardeşi daha vardır.

İş adamı olan kardeşi Tugay Tatlıtuğ Amerika’da emlakçılık ile uğraşmaktadır. Amerika’da Orlando’da mimarlık ofisi vardır. Sadece Amerika’da değil Türkiye’de de projeler yürütmek isteyen Tugay Tatlıtuğ en çok İzmir’e hayran olduğunu da söylemiştir.

Dikili’nin Çandarlı Mahallesinde 200 konutluk villa tarzı site yapmayı planlamaktadır.

Sıkça Sorulan Sorular

Kuzey Güney dizisinde Kuzey Tekinoğlu, Aşk-ı Memnu dizisinde Behlül Haznedar’ı canlandıran ve daha birçok projede boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ’un ailesi hakkında merak edilenleri cevapladık. Kıvanç Tatlıtuğ kaç kardeş sorusunun yanı sıra; diğer merak edilenler de aşağıdaki gibidrir:

Kıvanç Tatlıtuğ Kaç Yaşında?

Ünlü sanatçı ve eski manken Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 yılında doğmuştur. Kendisi 2024 yılı itibariye 41 yaşındadır.

Kıvanç Tatlıtuğ Aslen Nereli?

Oyunculukta ve mankenlikte başarıları ile öne çıkan Kıvanç Tatlıtuğ 1983 yılında Adana’da doğmuştur. Baba tarafından hem Boşnak hem Arnavut kökenli olan Kıvanç Tatlıtuğ anne tarafından da Edirnelidir.

Kıvanç Tatlıtuğ Kardeşleri Öz Mü?

Erdem Tatlıtuğ ve Nurten Tatlıtuğ çiftinin beş çocuğundan biri olan Kıvanç Tatlıtuğ’un dört kardeşi vardır. Ünlü oyuncunun kardeşleri olan İpek, Melisa ve Tugay onun öz kardeşidir. Abisi olan Cem ise Nurten Tatlıtuğ’un önceki evliliğinden olan çocuğudur. Yani Kıvanç Tatlıtuğ’nun Cem hariç tüm kardeşleri özdür.

Editör: Gulce Editor