Adayların belirlenmesi sürecinde sektörün önde gelen etkileyicilerine danışıldı ve romantik seyahat profesyonelleri favorilerine oy vererek finalistleri belirledi.

2024 Love Travel Ödülleri'nde öne çıkan kategoriler arasında En İyi Düğün Mekanı, En Romantik Otel, En İyi Destinasyon Düğün Planlayıcısı ve Yılın Romantik Seyahat Uzmanı yer aldı. Bu yıl ayrıca iki yeni ödül tanıtıldı: Eşitlik Şampiyonu ve Above and Beyond ödülleri. Eşitlik Şampiyonu ödülü, AŞK AŞKTIR mesajını destekleyen ve aynı cinsiyetten çiftler için düğün planlamasında uzman olan kişilere verilirken, Above and Beyond ödülü ise müşterilere olağanüstü kişiselleştirilmiş hizmet sunan bireyleri onurlandırdı.

Danla Bilic yeni sevgilisi kim 2024? Danla Bilic sevgilisi Doğan Alemdar kimdir? Danla Bilic yeni sevgilisi kim 2024? Danla Bilic sevgilisi Doğan Alemdar kimdir?

Etkinlikten Öne Çıkanlar

Özel Lüks Etkinlikler Genel Müdürü ve bu yılki Love Travel Ödülleri töreninin sunucusu Christy Kuplic, "Düğün ve romantik seyahat endüstrisi, toplumun 'geleneksel' düğün kültürlerine bakış açısını değiştiriyor. Amour topluluğu bu değişimin ön saflarında yer alıyor ve sevginin gücünü gösteriyor. Bu şampiyonları öne çıkarmak, herkesin sevgisini eşit şekilde kutlamakta özgür olduğu daha kapsayıcı bir dünya yaratmada hayati bir adımdır" dedi.

World Bridge Magazine'in Kurucusu ve Love Travel Ödülleri'nin sunucularından Myrdith Leon-McCormack ise, "Amour ve Love Travel Ödülleri, romantik seyahatte otorite olarak öne çıkıyor. Amour, yaratıcılığı ateşleyen ve tüm kalplerimize yakın olan bir şeyi kutlamak için sektörün en önemli isimlerini bir araya getiriyor. World Bride Magazine, Amour 2024'ün bir parçası olmaktan büyük heyecan duyuyor ve gelecekteki birçok işbirliğini sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ödül Kazananları:

  • En İyi Düğün Mekanı: La Rondinaia, İtalya
  • En Romantik Otel: Bawah Reserve, Endonezya
  • Yılın Romantik Seyahat Uzmanı: Paul Dhadda, Exquisite Travel Group
  • En İyi Destinasyon Düğün Planlayıcısı: JoAnn Gregoli, JoAnn Gregoli'den Zarif Günler
  • Above and Beyond: Kyle Pace Cumbo, Iniala Otelleri
  • Eşitlik Şampiyonu: Bertie, Matthew Oliver Weddings
  • Halkın Seçimi Ödülleri - Alıcı: Ellie Faghir-Zadeh, LuxePrivé Travel
  • Halkın Seçimi Ödülleri - Katılımcı: Michela Mola, Singer Palace Hotel Roma
Editör: Safa Erdoğan