Türk rap müziğinin yükselen yıldızı Lvbel C5 hakkında merak edilen her şey burada! Kaç yaşında, nereli, gerçek adı ne? "Ralli" gibi hit şarkılarıyla tanınan Lvbel C5'in müzik kariyeri, başarıları ve bilinmeyenleri hakkında detaylı bilgiye bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Lvbel C5 Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında? Gerçek Adı Nedir? sizin için açıkladık…

Lvbel C5 Kimdir Nerelidir Kaç Yaşında Gerçek  Adı Nedir (1)

Lvbel C5 Kimdir Nerelidir? 

Sosyal medya akımlarının haricinde; alışveriş merkezleri, dükkanlar, kafeler gibi mekanlarda da şarkılarını duymaya başladığımız Lvbel C5’in gerçek adı Süleyman Burak Bodur’dur. 

2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş olan Süleyman Bodur, henüz 22 yaşında olmasına rağmen müzik dünyasında şöhreti hızla yakalamıştır. 

Lvbel C5 Kimdir 2

Lvbel C5 nereli diye sıklıkla soruluyor. Çünkü sahne isminden dolayı kendisinin bazen yabancı bir şarkıcı olduğu sanılabiliyor. Aslen Sakaryalı olan şarkıcının babası da müzisyen olduğundan, Lvbel C5 de küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duymuştur.

Lvbel C5, 1.87 boyunda ve 95 kilodur. Sevgilisi olup olmadığı hakkında ise herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Lvbel C5 Nasıl Ünlü Oldu?

Kariyerine henüz 18 yaşındayken çıkardığı ‘’Drop’’ adlı şarkısı ile 2019 yılında başlayan Lvbel C5, bu şarkıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

20 Nisan 2021 yılında kendisi gibi rap türünde müzik yapan Batuflex ile seslendirdiği ‘’Ralli’’ şarkısıyla ise büyük bir çıkış yakalamıştır.

Bu şarkı, YouTube’da 66 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşmıştır. Bu şarkının ardından çıkardığı albüm ile de akım olan ve dillerden düşmeyen şarkıları ile kariyerinde hızla tırmanmaya devam etmiştir.

‘’C5MODE’’ adındaki albüm 100 milyondan fazla tıklanmıştır. Bu albümün ardından 2 sene sonra, 2023 yılında çıkardığı ‘’BABA’’ isimli albümle de listelerin başına yerleşmiştir! 

''Gaz Pedal'' şarkısı ise Muharrem İnce'nin yaptığı dans ile akım haline gelerek 2023 yılında en çok dinlenen şarkılardan biri haline gelmiştir. 

Lvbel C5 Kimdir 3

MEK Ajans: Yaratıcı fikirlerle marka itibarınızı arttırır! MEK Ajans: Yaratıcı fikirlerle marka itibarınızı arttırır!

Lvbel C5 Adı Nereden Geliyor?

Müzik kariyerine ilk olarak ‘’Label C5’’ olarak başlayan Bodur, isminin bir hikayesi olduğundan bahsediyor. 

Kuzenleri ve arkadaşları ile otururken bir şişenin üzerindeki etiketleri gören Bodur, etiketin İngilizce karşılığı olan ‘’Label’’i alıyor ve patlayıcı bir bomba olan C4 yerine C5’i getirerek yeni bombanın kendisi olduğundan bahsediyor. 

Lvbel C5 Albüm ve Şarkıları Nelerdir?

Lvbel C5 Kimdir

Türk rap müziğinin ve hatta trap veya drill diyebileceğimiz tarzın yeni nesil temsilcilerinden Lvbel C5, 2019 yılında “Drop” adlı şarkısıyla müzik piyasasına giriş yapmıştır.

Ralli’den sonra Lvbel C5’in en popüler şarkılarından biri de “10 Numara” adlı parçadır. Bu şarkı, 15 Ekim 2021 tarihinde YouTube’da yayınlanmış ve 97 milyonun üzerinde izlenmeye ulaşmıştır. Şarkının klibinde Lvbel C5’in arkadaşları da yer almaktadır. 

Lvbel C5, 2022 yılında ilk albümü olan "C5MODE"u hayranlarıyla buluşturmuştur. Albümde yer alan 10 şarkının tamamının söz ve müziği kendisine ait olan rapçi, albümüyle de gerek sektörden gerek sektör dışından olumlu eleştiriler almıştır. 

Albümdeki şarkılar arasında “Gelmezsen Gelme”, “Movie”, “Aynen Öyle”, “10 Numara”, “Hong Kong”, “Ralli”, “Drop”, “Baba”, “Sana Ne” ve “Yok Artık” bulunmaktadır. Bu şarkıların hepsi YouTube’da milyonlarca izlenmeye ulaşmıştır.

Lvbel C5 Kimdir 4

2023 yılında çıkardığı ‘’BABA’’ isimli albümü ise kısa zaman içerisinde hit olan parçaları ile ön plana çıkmıştır. 

Lvbel C5 yeni albümü ‘BABA’ içerisinde yer alan şarkıların isimleri aşağıdaki gibidir:

  • Baba
  • Yap Bana Beste
  • Gördün Beni
  • İzledi Mahalle
  • Yalnız Başıma
  • Konuşma Gaza Bas
  • Problem
  • İstanbul

Kısa zaman içerisinde milyonların diline takılan şarkıları ile ünlenen Lvbel C5 kimdir sorusuna cevap verdik! Lvbel C5 şarkılarını Youtube, Spotify ve Apple Müzik gibi uygulamalar aracılığıyla hemen dinleyebilirsiniz…

Kaynak: Haber-Hatice Zeybek