Manisa'da trafik haftası etkinlikleri kapsamında Salihli ilçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik birimlerince etkinlikler düzenlendi. Düzenlenen etkinliklere Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam'da katıldı.

Manisa'da Trafik Haftası Kutlamaları! 1

Etkinlikler kapsamında Sağlam rafik ekiplerinden, trafikte kullanılan ekipmanlar hakkında bilgiler aldı. Etkinlik sonunda protokol üyeleri ile birlikte öğrencilere kırmızı düdük ile bilgilendirici trafik dergileri dağıtıldı.

Başarılarla dolu 12 yılın ardından Marco Reus, Borussia Dortmund ile vedalaşıyor! Başarılarla dolu 12 yılın ardından Marco Reus, Borussia Dortmund ile vedalaşıyor!

Manisa'da Trafik Haftası Kutlamaları! 2

Kaymakam Sağlam protokol üyeleri ile birlike etkinlik sonrasında emniyet kemerinin öneminin anlatıldığı simülasyon aracı ile ilgili testleri izledi.

Manisa'da Trafik Haftası Kutlamaları! 3

Düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, İlçe Emniyet Müdürü Burhan Demirkıran, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Doğukan Karaaslan, esnaf odası başkanları, trafik ekipleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Manisa'da Trafik Haftası Kutlamaları! 4