Manisa'nın Kula ilçesinde yaşayan Badminton öğrencileri, Çorum'da düzenelenen adminton Türkiye Şampiyonasın’da son 8'e kalmayı başararak bu zamana kadar ki en iyi dereceyi elde ettiler. 26-30 Haziran tarihlerinde düzenlene turnuvada Antrenör Turhan Güney eşliğinde Kulalı öğrenciler  256 kız ve 256 erkek öğrenci arasında Kula'yı temsil etti.

Kulalı minik sporcular,  11 yaş altı tek kız ve tek erkek müsabakalarında son 32’ye, 9 yaş altı çift kızlar müsabakalarında ise  bu zamana kadar katılım gösterdikleri turnuvalardaki en yüksek derece olan son 8’e kalmayı başardı. 

Düzenlene şampiyonada  11 yaş kategorisinde,  Süleyman Erdur, Rabianur Karakoç, Betül Nisa Malak, Zeynep Alya Özkara, Elif Karakuş, Batuhan Kapucu, Umutcan Yurt, Fatih Ersöz; 9 yaş altı kategorisinde ise Rasit Poyraz Güçlü, Erva Akdemir, İkra Günnur Gökboya, Hiranur Gökboya, Bayram Doruk Kanlı, Yağmur Ada Akçay isimli öğrencilerimiz bizi başarıyla temsil etti.


Turnuvalara uzun bir süredir hazırlandıklarını ifade eden Antrenör Turhan Güney ve Yardımcı Antrenör Hatice Şizen Kanlı, yaptıkları yardımdan dolayı Kula Belediye Başkanlığı, Kula Kaymakamlığı, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kulalı esnaflara teşekkür etmeyide ihmal etmedi.

Manisalı Minik Sporcular Başarıya Imza Attı (2)

Manisalı Minik Sporcular Başarıya Imza Attı (3)

Manisalı Minik Sporcular Başarıya Imza Attı (4)