8-9 Haziran günleri tüm Türkiye'de olduğu gibi ülkemizde de YKS heyecanları yaşanacak. Üniversiteye gitme hayali olan milyonlarca genç iki gün boyunca sınavlarda ter dökecek. Sınava giren öğrencilerin aileleri ise dışarıda öğrencilerin başarısı için dua edecek.

Bu zorlu günlerde öğrencilerin ve ailelerin desteğine ise Manisa Büyükşehir Belediyesi koşacak. Okulların bahçelerinde sınav günleri yerini alacak olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ailelere ve öğrencilere kahve, çay, su ve limonata ikram edecek.

Manisalı Öğrencilerin Sınav Stresine Büyükşehirden Çaylı Çözüm 11

MEB Ücretsiz Yaz Okulu Kursları Ne Zaman Başlıyor Başvuru Nasıl Yapılır? MEB Ücretsiz Yaz Okulu Kursları Ne Zaman Başlıyor Başvuru Nasıl Yapılır?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek LGS gününde oldğu gibi YKS sınavlarında da öğrencilerin yanında olacaklarını şu sözlerle dile getirdi, ”Kültür, sanat, eğitim her alanda evlatlarımızın yanında olacağız. Onların sorunlarını, taleplerini biliyor, hızlı adımlar atıyoruz.

Bu anlamda Manisa Celal Bayar Üniversitesinde eğitim gören öğrencilerimize sınav döneminde ücretsiz ring servis hizmeti sunduk. Geçtiğimiz hafta LGS kapsamındaki merkezi sınavda öğrencilerimizi yalnız bırakmadık.

Bu hafta da, YKS heyecanı yaşayacak öğrenci ve ailelerimizi de ikram da bulunacağız. Gençlerimizin yaşamaktan mutlu olduğu bir Manisa oluşturmak için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.” Zeyrek sınava girecek tüm öğrencilere başarı dilemeyi de ihmal etmedi.

Manisalı Öğrencilerin Sınav Stresine Büyükşehirden Çaylı Çözüm 22

Kaynak: İHA