6 Kasım 2015'te son yayınını yaptıktan sonra Türkiye'de yayınlarını durduran CNBC-e kanalı 10 Haziran 2024 tarihi itibari ile tekrar yayınlarına başladı. Yeniden yayın hayatına başlayan CNBC-e güçlü kadrosu ile televizyon ekranlarında rekabeti artıracağa benziyor.

Özellikle ekonomi alanında birçok önemli programa imza atması beklene kanalın Son Baskı yayınları da kendinden söz ettirecek gibi. Son Baskı programında sunuculuk yapacak olan Melis Hazal Karagöz hakkında televizyon severler çok fazla soru soruyorlar. 

İşte merakla beklenen Son Baskı programının dikkat çeken sunucusu Melis Hazal Karagöz kimdir, kaç yaşında, nereli ve sosyal medya hesapları neler sorularının cevapları sizlerle.

Cnbc E Son Baskı Sunucusu Melis Hazal Karagöz Kimdir Ve Kaç Yaşında 11

CNBC-e Son Baskı Sunucusu Melis Hazal Karagöz Kimdir, Kaç Yaşında ve Aslen Nereli?

Melis Hazal Karagöz 1992 yılında Eskişehir'de dünyaya gelen bir televizyon sunucusu ve gazetecidir. Karagöz 2024 yılı itibari ile 32 yaşındadır. Melis Hazal Karagöz başarılı ilk ve ortaokul kariyerini Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu lisesinde noktaladı.

Lise eğitiminin bitmesinin ardından Karagöz Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Tv Sinema Bölümü'nü kazanarak lisans eğitimine başladı. Karagöz burada da başarılı bir öğrencilik sergiledi ve 2015 yılında üniversiteden mezun oldu.

Karagöz lisans eğitimi sonrasında gözünü bir üst mertebeye çevirdi. Bu yönde girişimlerini sürdüren Karagöz 2017 yılında Doğuş Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri bölümünde yüksek lisansa başladı.

Cnbc E Son Baskı Sunucusu Melis Hazal Karagöz Kimdir Ve Kaç Yaşında44

Melis Hazal Karagöz'ün ilk ekran önü deneyimi lisans eğitimini aldığı dönemlerde olmuştu. Marmara Üniversitesi'nde eğitim gördüğü sıralarda okulun medya kolunda spikerlik ve editörlük yapan Karagöz, Beşiktaş Tv ve bir özel yapım şirketinde staj yapmıştı.

Staj yaptığı sırada performansı beğenilen Karagöz bu özel şirkette muhabir ve sunucu olarak çalışma hayatına da adım atmış oldu. Karagöz bir yandan çalışırken bir yandan da kendini geliştirmeye devam ediyordu.

Tokat'ta deprem! Tokat'ta deprem!

Cnbc E Son Baskı Sunucusu Melis Hazal Karagöz Kimdir Ve Kaç Yaşında 22

Karagöz Başkent İletişim Akademisinde ve Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezinde diksiyon, spikerlik ve sunuculuk eğitimleri aldı ve başarılı bir şekilde bu eğitimlerini tamamladı. Okulunu bitiren Karagöz memleketi olan Eskişehir'e dönüş yaptı.

Karagöz burada yerel bir televizyonda çalışmaya başladı. Karagöz'ün buradaki ilk görevi yine spikerlik olmuştu. Karagöz'ün farkedilmesi ve bir üst basamağa adım atması çok uzun sürmedi.

Karagöz Eskişehir'deki yerel kanaldan ayrılarak Tele1 bünyesine dahil oldu. Tele1'de spikerlik, editörlük ve program editörlüğü gibi farklı görevlerde bulunan Karagöz daha sonra Youtube'de 'Gerçek Ekonomi' adlı programda moderetörlük yaptı.

Melis Hazal Karagöz'ün Türk televizyonlarında tanınmaya başlaması ise 2019 yılına tekabül ediyor. Karagöz bu yılda Haber Global kanalında çalışmaya başladı. Karagöz'ün Haber Global'deki ilk işi gece haberlerini sunmak oldu.

Cnbc E Son Baskı Sunucusu Melis Hazal Karagöz Kimdir Ve Kaç Yaşında55

Günün ilk haberlerini Türkiye Karagöz'den günün ilk saatlerinde öğrendi. Melis Hazal Karagöz TGRT Haber'de de zaman zaman yayınlar gerçekleştirmişti.

Daha sonra Karagöz Sabah Programında haberlerini Türk halkına aktardı. Uzun yıllar burada çalışma hayatını devam ettiren Melis Hazal Karagöz'ün yeni durağı ise CNBC-e kanalı oldu. Karagöz bu kanalda Son Baskı programı ile izleyici karşısına çıkacak. Son Baskı programı hafta içi hergün saat 16.00 ile 19.00 arasında yayınlanacak. Karagöz aynı zaman Youtube'de Oleycom'da da mesleğini icra ediyor.

Melis Hazal Karagöz'e ulaşmak isteyenler mail adresini merak ediyorlar. Melis Hazal Karagöz'ün mail adresi ise [email protected] olarak karşımıza çıkıyor. Kendisinin menajerlik şirketi ise gcmaofficial olarak biliniyor.

Melis Hazal Karagöz'ün özel hayatıda çok fazla merak edilenler arasında. Melis Hazal Karagöz'ün İnstagram adresine ulaşmak isteyenler @meliishazalkaragoz 'e tıklayabilirler.

Cnbc E Son Baskı Sunucusu Melis Hazal Karagöz Kimdir Ve Kaç Yaşında33

Melis Hazal Karagöz kimdir yazımızın sonuna geldik. Sizde yazı ile ilgili görüş ve önerilerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi