Geçirdiği estetik operasyonlar ile büyük değişim yaşayan Mika Raun öldü mü yaşıyor mu? soruları son zamanların gündeminde yer alan konular arasında bulunuyor. Peki, Mika Raun kimdir? Mika Raun öldü mü yaşıyor mu? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları detaylarıyla birlikte haberimizde...

TikTok ve Instagramda büyük bir takipçi kitlesi bulunan Mika Raun hakkında birçok soru soruluyor. Takma adıyla karşımıza çıkan fenomenin gerçek adı, yaşı ve nereli olduğu da hayranlarını odağında. Ancak son zamanların gündeminde yer alan soru takipçilerini şok etti. Mika Raun öldü mü? sorusuyla google aramalarında yer alan fenomenin hayranları ise hala bu sorunun yanıtını arıyor. Peki Mika Raun kimdir gerçek adı ne? Mika Raun öldü mü yaşıyor mu? işte detaylar...

Mika Raun Öldü Mü Yaşıyor Mu

Mika Raun öldü mü yaşıyor mu?

Mika Raun, sosyal medya fenomeni gerçek adı Mikail Can Kurnaz'dır. 9 Temmuz 2001’de İstanbul Büyükada’da dünyaya gelen fenomen eğitimini Marmara Üniversitesi Senaryo Yazarlığı bölümünde tamamlamıştır. 

Mika Raun, 25 Ekim 2022’de bir videoda 100 lirayı tuvalete attığı için büyük tepki çekmiş ve Türk Ceza Kanunu’nun 300. Maddesinde olan “Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılamak” suçundan gözaltına alınmıştır. Gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı bildirilmiştir.

Mika Raun geçirdiği estetik operasyonlar ile büyük değişim yaşamış bir TikTok fenomenidir. Mika Raun öldü mü yaşıyor mu? soruları ise son zamanların gündeminde yer alıyor. Takipçilerini merakta bırakan fenomen için Mika Raun ölmedi yaşamını devam ettiriyor diyebiliriz.

Bu konuda daha fazla bilgi edinmek için Mika Raun’un sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. 

Mika Raun ınstagram hesabı Mika Raun Can (@mikaraun)

mika-raun-eski-hali

Sosyal medyayı aktif kullanan pek çok kişi “Mika kimdir?” sorusuna yanıt arıyor. Paylaşımlarıyla adını milyonlara duyuran TikTok fenomeni Mika Raun, 9 Temmuz 2001 yılında dünyaya gelmiştir. 

Mikacanraun adıyla da tanınan ünlü ismin 3 kardeş olduğu bilinmektedir. Peki Mika Raun nereli? Ünlü fenomenin annesi Şanlıurfalı, babası ise Büyükadalıdır. 

Mika Raun kimdir gerçek adı nedir gibi sorulara yanıt arıyorsanız sizin için konuya kısaca açıklık getirelim. 22 yaşında olan ünlü fenomen Mika Raun gerçek ismi Mikail Can Kurnaz’dır. 

Mika Raun, son birkaç yılda geçirdiği bir dizi ameliyatla biliniyor. Paylaşımlarıyla ünlenen Mika, yakın zamanda cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu. Bu konudaki sözleri aşağıdaki gibidir:

  • Mika Raun tüm işlemler için 2 buçuk milyon Türk lirası harcadığını açıkladı.

mika-raun-yeni-hali

Mika Raun ne iş yapıyor? 

Henüz küçük bir çocukken şiir yazmaya başladığını ifade eden Mika, bu konuda oldukça iddialı olduğunu belirtmeyi de ihmal etmiyor. Ünlü fenomen, sanat macerasına ilkokul çağlarında şiir yazarak başlamış. Peki Mika Raun kimdir, ne iş yapıyor gelin ayrıntılara gelin birlikte bakalım.

Günümüzde ise bu yolculuğa Marmara Üniversitesi’nde Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı eğitimi alarak devam ediyor. Mika Can Raun, 3. sınıf öğrencisi olarak öğrenim hayatını sürdürüyor. 

Günümüzde hâlâ şiir yazmaya devam ettiğini belirten Mika, yazdığı eserlerin patentini aldığını da dile getiriyor. Kendisini melankolik birisi olarak tanımlayan fenomenin yazdığı bazı şiirleri bestelediği de bilinmektedir. 

Mika Can Raun, eğitim-öğrenim hayatının dışında sosyal medya fenomenliği ile ilgileniyor. Ünlü isim, birbirinden farklı platformda aktif olarak varlık göstererek sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. 

Mika Raun kimdir, ne iş yapıyor gibi soruları bu şekilde yanıtlamak mümkün. 

Mika Raun eski hali 

Hem yaptığı iddialı paylaşımlarla hem de sansasyonel ilişkileriyle gündemden düşmeyen Mika Raun, geçirdiği estetik ameliyatlarla âdeta bambaşka birine dönüştü. 

“Mika Raun kimdir?” sorusuna yanıt arayan kullanıcılar, ünlü ismin eski hâlini görünce hayrete düşüyor. Ünlü fenomenin eski hâli ile yeni hâli arasında bağlantı kurmak neredeyse imkânsız. 

Kısa süre önce cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren Mika eski hâlinden oldukça farklı görüntüsüyle çokça konuşuluyor. Mika, estetik işlemler için aylık yaklaşık 50 bin TL’lik bir bütçe ayırdığını açıklamıştı. 

Mika Raun’un estetik yaptırmadan önceki eski hali aşağıdaki gibidir:

mika-raun

Mika Raun kimdir? Mika Raun kaç yaşında?

Mika Can Raun, 9 Temmuz 2001’de İstanbul’da Mikail Can Kurnaz adıyla doğdu. Mika, annesi Şanlıurfalı, babası ise Büyükadalı Rum kökenli bir aileden geliyor. Sosyal medyada popüler olan Raun, Marmara Üniversitesi’nde Senaryo Yazarlığı ve Film Tasarımı okuyor.

Estetik operasyonlarla büyük bir değişim yaşayan Mika, cinsiyet değiştirme operasyonu da yaptırdı. TikTok’ta videolarıyla ünlenen genç fenomen, Mayıs ayında ‘‘Gece Bitemez’’ adlı şarkısını Youtube’da paylaştı.

Mika Raun, kuşkusuz sosyal medyayı son derece aktif şekilde kullanan isimlerden biri. Hâl böyle olunca genç fenomenin paylaşımlarına neredeyse tüm sosyal mecralarda rastlamak mümkün. 

Mika Raun TikTok adlı sosyal medya platformunda çektiği videolarla oldukça ünlü. Ayrıca Mika Raun Instagram hesabını da aktif kullanıyor ve yüksek bir takipçi sayısına sahip. 

Mika Raun Instagram ve TikTok uygulamalarındaki takipçi sayısı aşağıdaki gibidir: 

  • Mika Raun Tiktok hesabını 8 milyon kullanıcı takip ediyor. 
  • Mika Raun Instagram profilini ise yaklaşık 1 milyon kullanıcı takip ediyor.

Not: Mika Raun YouTube kanalını da aktif olarak kullanıyor. Kanalına abone olan yüz binlerce kullanıcı bulunuyor.

Mika Raun sevgilisi kimdir?

Hayalini kurduğu hayatı doyasıya yaşayan Mika Raun, aynı mutluluğu aşk hayatında yakalayamamıştı. Adı dönem dönem farklı isimlerle anılan ünlü fenomen, sevgilisini uzun bir süre boyunca gözlerden uzak tutmayı başardı. 

Mika ile sevgilisinin yaptırdığı çift dövmeleri ile gündeme gelen isim ise Batu Can. 

Kısa bir süre sonra birlikte kahve içerken objektiflere yakalanmalarının ardından Mika’nın sır gibi sakladığı gizli aşkı herkes tarafından tanınmış oldu. 

Ünlü fenomen, sevgilisinin kimliğini gizlemeyi tercih ettiği ediyordu. Batu Can ile kamera karşısına geçerek takipçilerinin merak ettiği soruları sosyal medya platformları üzerinden yanıtlayarak bu sırrını takipçileriyle paylaştı. 

Mika hamile mi?

Ünlü Fenomen Mika Raun, Hamile olduğunu paylaştığı bu fotoğrafla gözyaşları içinde açıkladı.Ancak daha öncede hamile şakası yapan fenomen bu kezde aynı şakayı yapıyor olabilir. Fenomenin hamile olup olmadığına dair kesin bir yanıtı bulunmuyor. 

Mika Hamile Mi