Yaklaşık 3 yıldır Türkiye'deki en önemli futbol figürlerinden birisi hiç şüphesiz Vincenzo Montella. Adana Demirspor'u çalıştırmaya başladıktan sonra gösterdiği performans ile tüm futbol severlerin dikkatini çeken Montella. Demirspor sonrasında Türkiye A mill futbol takımında Stefan Kuntz'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu devraldı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Türk futbol severlerin en çok sorduğu soru ise Vincenzo Montella evli mi, i kim, kaç çocuğu var gibi sorular. Bizde sizler için milli takım teknik direktörümüzü daha yakından tanımaya ve tanıtmaya çalıştık.

Montella Evli Mi Eşi Kim Ve Kaç Çocuğu Var Montella Nereli 11

Montella Evli Mi? Eşi Kim ve Kaç Çocuğu Var?

Türkiye futbol milli takım teknik direktörü Montella dünya futbolunun bir dönemine damga vurmuş forvet oyuncularından biri. Montella her zaman karizmatik duruşu ile magazin sayfalarının da gündeminde olmuştu.

Montella hakkında en çok sorulan evli mi sorusuna geçecek olursak; Evet Vincenzo Montella 2010 yılından beri Rachele Di Fiore ile evlidir. Montella daha öncede uzun yıllar Rita Iannaccone ile evli kalmış ve bu evliliğini 2003 yılında sonlandırmıştı.

Montella'nın 2 çocuğu var çocuklarından erkek olanın ismi Alessio ve kız olan ise Maddelena Montella olarak biliniyor. 1999 doğumlu olan Alessio babası gibi bir futbolcu fakat başarı anlamında babasının yanına bile yaklaşmış durumda değil.

Montella aile hayatını inlecemeye eşi Rachele Di Fiore'yi daha yakından tanıyarak devam edelim.

Montella Evli Mi Eşi Kim Ve Kaç Çocuğu Var Montella Nereli 22

Montella'nın Eşi Rachele Di Fiore Kimdir ve Kaç Yaşında?

2010 yılından beri Vincenzo Montella ile beraber olan Rachele Di Fiore 1978 doğumludur. Di Fiore 2024 yılı itibari ile 46 yaşındadır. İtalya'nın Foggia kentinde dünyaya gelen Di Fiore modellik ve mankenlik yapıyor.

Di Fiore özel hayatını çok fazla ekranlara veya sosyal medyaya taşımayı sevmiyor. Ünlü bir manken olmasına rağmen genel olarak eşi Montella'nın arkasında kalmayı tercih ediyor. Öyle ki ikili düğünlerini bile İtalyan medyasından çok uzakta Las Vegas'ta yaptı.

Di Fiore kendisine İtalya'ya gençlik yıllarında katıldığı bir güzellik yarışması ile tanıttı. Yarışmada derece alan Di Fiore hemen mankenlik ajanslarının dikkatini çekti ve önemli işlerde yer almaya başladı.

Montella Evli Mi Eşi Kim Ve Kaç Çocuğu Var Montella Nereli 33

Di Fiore'nin dikkat çeken fiziksel özellikleri ise şöyle;

175 cm boyunda olan Di Fiore 65 kilo civarında. Güzel modelin gözleri koyu kahverengi tonlarında. İkizler burcu olan Di Fiore İtalyan ırkının bir mensubu.

Di Fiore'nin sosyal medya hesapları da çok merak ediliyor. Di Fiore'nin İnstagram hesabında yaklaşık 7 bin takipçisi var. Di Fiore'nin hesabını incelediğimizde müzik tutkusunun da olduğunu görmekteyiz.

Di Fiore'nin İnstagram hesabına ulaşmak için @darachelealpianterreno tıklayabilirsiniz.

Montella eşini tanıdık birde kendisi hakkında merak edilen bir başka soruya bakış atalım.

Tokat'ta deprem! Tokat'ta deprem!

Montella Evli Mi Eşi Kim Ve Kaç Çocuğu Var Montella Nereli 44

Vincenzo Montella Nereli?

Vincenzo Montella hakkında en çok sorulan bir başka soruda Montella nereli sorusu. Vincenzo Montella İtalyan bir eski futbolcu ve teknik direktör. 1974 yılının 18 Haziranında Napoli kentinde dünyaya geldi. 

İtalyan futbolunun dünya futbolunu domine ettiği yıllarda forvet oyuncusu olarak 20 kez milli forma giyme başarısı gösteren Montella gol yollarındaki beceerisi ile önemli takımlarda önemli başarılara imza atmıştı. 

Kariyerine Empoli takımında başlayan Montella sonrasında Genoa, Sampdoria, Roma ve Fulham gibi takımlarda forma giydi. Montella bu takımlarda sahaya çıktığı 385 maçta 192 gol atma başarısı gösterdi. Neredeyse 2 maçta 1 gol istatistiğe ulaşan Montella döneminin en skorer oyuncuları arasında yer alıyordu.

Roma şehirin efsanelerinden birisi olarak gösterilen Montella 1999 yılında Sampdoria'dan Roma'ya transfer olurken kendisi için takımına 15 milyon eurodan fazla para ödenmişti. Montella Roma'nın son şampiyonluğunda Totti ile birlikte en önemli katkıyı veren oyunculardan birisiydi.

Montella teknik direktörlük kariyerine de yine efsanesi olduğu Roma takımında başladı. 2010 yılının başlarında kovulan Cladio Ranieri yerine Roma'nın yeni patronu oldu. Bu geçici görev sonrası ilk deneyimi Catania takımında oldu.

Montella Evli Mi Eşi Kim Ve Kaç Çocuğu Var Montella Nereli 55

Buradaki bir tam sezon sonrasında yeni adres İtalya'nın dev takımlarından Fiorentina olmuştu. Montella burada 3 sezon üst üste takımını ilk 4'e soktu ve 2015 yılında UEFA Avrupa Liginde yarı final oynadı.

Bu başarıları onu Milan teknik patronluğuna taşıdı. Milan'da beklentilerin altında kalan Montella için yeni durak ise İspanya'nın Sevilla takımı oldu. Montella burada Kral kupasında finale çıktı. Takımı tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline taşıdı. Fakat buradaki macerada bir yılı geçemedi.

Montella kısa süreli bir Fiorentina dönemi daha yaşadı. Ardından ise Türkiye topraklarında çalışmaya başladı. Montella Adana Demirspor ile 2 sezonda önemli başarılara imza atmasının ardından şimdide milli takımımız için başarı kazanmak istiyor.

Kaynak: Haber Merkezi