İnternete düşen videosu ile olay olan Nahid Ramazan Yamak hakkında tüm merak edilen sorulara sizler için cevap aradık. İşte Nahid Ramazan Yamak kimdir? Gibi soruların cevapları sizlerle...

Nahid Ramazan Yamak kimdir? Nahid Ramazan Yamak serveti ne kadar? Nahid Ramazan Yamak neden gündem oldu?

Giresunspor Kulübü’nde yapılan başkanlık seçimlerinde galip gelen Nahid Yamak, şu an kulübün başkanı olarak görev yapmaktadır. Nahid Yamak, Giresun kökenli bir iş insanıdır ve 50’li yaşlarında bulunmaktadır.

Kendi şirketi olan Kadromak Makine’nin sahibidir ve aynı zamanda şirketin yönetim kurulu başkanlığını üstlenmektedir.

Nahid Ramazan Yamak neden gündem oldu?

Giresunspor başkanı olan Yamak alkollü şekilde yaptığı hareketler ile gündeme düştü. İşte Yamak'ın dans videosu sizlerle...

Kadromak Makine nedir?

2007 yılında, Ağaç İşleri Endüstri Yüksek Mühendisi Nahid Yamak tarafından kurulan Kadromak Makine, mobilya üretimi ve ağaç işleri sektöründe dünyanın önde gelen makine markalarının Türkiye temsilciliğini üstlenerek kısa sürede sektörün lider firmaları arasında yerini sağlamlaştırmıştır.

Kadromak Makine, 11 Şubat 2019 tarihinde ETA Mekatronik’i bünyesine katarak makine üretimi ve satış faaliyetlerine yeni ve güçlü bir kadro ile devam etmektedir. Başta ağaç işleme makineleri sektörü olmak üzere, müşterilerin üretim prosedürlerine uygun ürünleri sunmayı amaçlamaktadır.

Saygınlığı ve marka imajı, güçlü ekibi ve Türkiye piyasaları hakkındaki bilgi ve deneyimi sayesinde Kadromak Makine, ahşap sektöründe başarı grafiğini her geçen gün yükseltmektedir. Müşteri odaklılığı, kaliteyi ve verimliliği prensip haline getiren yönetim anlayışı ile hareket etmektedir.