Necati Arabacı, suç dünyasında adını sıkça duyuran bir isim haline gelmiştir. 'Hells Angels' adlı motosiklet kulübünün liderliğini yapmasıyla tanınan Arabacı kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır gibi merak edilen soruların yanıtlarını paylaştık…

necati-arabaci

Necati Arabacı Kimdir Nerelidir Kaç Yaşındadır?

Necati Arabacı, 14 Şubat 1972 tarihinde Almanya'da doğmuştur ve şu anda 51 yaşındadır. Gerçek adı Necati Coşkun Arabacı'dır. Uzun yıllar boyunca Almanya'da yaşayan Arabacı, suçlarından dolayı İzmir'de yakalanmıştır. 

Necati Arabacı mesleği normalde meyve ve sebze tüccarlığı olarak bilinir. Fakat  1990 yılında Cehennem Melekleri adlı bir motosiklet kulübüne üye olmuş ve bu şekilde suç hayatına adım atmıştır.

Suç Dünyasının Tanınmış İsmi Cehennem Necati

Necati Arabacı kimdir sorusuna verdiğimiz kısa yanıtın ardından Arabacı’nın suç dünyasında neden bu kadar isim yaptığını açıklayalım. Necati Arabacı ne iş yapıyor sorusu ve daha fazlası için işte, merak ettikleriniz…

Arabacı, insan kaçakçılığı, uyuşturucu satışı, fuhşa zorlama, saldırı, gasp, haraç toplama, sahte evrak düzenleme gibi çeşitli suçlarla ilişkilendirilmiştir. Bu suçlardan dolayı Avrupa'nın Schengen ülkelerine girişi yasaklanmıştır.

1999 yılında, mafya lideri adına haraç kesme faaliyetlerine başlamış ve daha sonra haraç alma, suç örgütü kurma, gasp, fuhuşa zorlama ve insan ticareti gibi suçlardan ceza almış ve Almanya'da hapis cezasına çarptırılmıştır.

Hapis cezasını tamamladıktan sonra Necati Arabacı, Almanya'dan sınır dışı edilmiş ve İzmir'in Çeşme ilçesine yerleşmiştir. Burada da çeşitli suçlara karışmış ve aranan kişiler listesine girmiştir.

Not: Cezasını çekmesine rağmen Arabacı, sahte pasaport kullanarak defalarca Almanya'ya giriş çıkış yapmıştır. "Cehennem Necati" olarak da bilinen suçlu, AB genelinde aranma kararı bulunmaktadır.

Ağustos 2020'de İzmir'de bir trafik kontrolünde yakalanmış ve kaçamamıştır. Sahte belge düzenleme suçundan hüküm giyip giymediği hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Necati Arabacı Suç Listesi Kabarık

Türkiye'ye iadesi sırasında Schengen ülkelerine girişi yasaklanan ve Interpol'ün sürekli takip ettiği 'Cehennem Necati'nin son olarak İspanya'nın Mallorca kentinde yaşayan Hells Angel's lideri Frank Hanebuth ile iletişimi tespit edildi.

"Ferrarim ile İzmir'de dolaşmak değil Avrupa'da güç sahibi olmak istiyorum" diyen Necati Arabacı'nın, 2018 yılında Hanebuth ile birlikte Mallorca'daki tüm gece kulüplerini haraca bağlama planı yaptıkları ortaya çıkmıştı.

1980'li yıllarda palazlanan çete, bulundukları kentleri 'cehennem'e çevirdikleri için bu isimle anıldı. Beğenmediği herkesi hedef alabilen çetenin haraç alma, mekân basma, şiddet gibi sabıkaları saymakla bitmedi. Hells Angel Necati Arabacı ile Türkiye’de de gündeme oturdu.

2014'te Necati Arabacı, 'Hells Angel's Bodrum MG' adıyla çetenin Almanya Köln şubesini kurdu. Türkler dışında kimseyi gruba dahil etmedi. 2016'ya kadar rakip çetelerle silahlı çatışmalara girdi.

Organize suç çetesi oluşturmak, kadın ticareti, tehdit ve şantaj suçlarından aranan suç örgütü lideri, 2002'de Köln Başsavcılığı'nın yönetiminde özel tim polislerinin yaptığı baskınla yakalandı ve yargılama sonucu 9 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Bochum Cezaevi'ne gönderilen Necati Arabacı'nın buradan baskını bizzat yöneten Başsavcı Jürgen Botzem'ı öldürmesi için kiralık katil görevlendirdiği iddia edildi.

Yakın koruma altına alınan başsavcı, psikolojik baskı altında olduğunu belirterek 2004 yılında görevinden ayrıldı,

'Cehennem Necati' de 2007 yılında sınır dışı edildi. Başsavcı bütün bu yaşananlar sonrası eşini alarak Almanya dışına taşındı ve tehditler nedeniyle sık sık adres değiştirmek mecburiyetinde kaldı.

cehennem-necati

Cehennem Melekleri Motosiklet Grubu Nedir?

Geçmişi İkinci Dünya Savaşı yılları sonrasına kadar dayanan motosiklet kulübü, psikolojik olarak çok sağlıklı olmayan kişiler de barındırıyordu. Sonraki yıllarda Avrupa'nın birçok ülkesinde benzer kulüpler oluştu.

İçki, fuhuş, uyuşturucu gibi her türlü kötü alışkanlıklara sahip 'melekler' palazlandıkları kentleri 'cehennem'e çevirdi.

Beğenmediği herkesi hedef alabilen çetenin haraç alma, mekân basma, şiddet gibi sabıkaları saymakla bitmedi.

Arabacı Taktığı Altın ile Gündem Oldu!

Necati Arabacı son dakika haberleri arasında katıldığı bir düğün ön plana çıkıyor...

Ankara’daki yer altı suç dünyasında ‘Kaplan’ grubu olarak bilinen çetenin lideri olan Ayhan Bora Kaplan’ın oğlu için düzenlediği sünnet düğününe ünlü suçlu Necati Arabacı da katıldı.

Necati Arabacı, Kaplan’ın oğluna yaklaşık 50 adetlik Cumhuriyet altını takması ile gündeme geldi.