bir zamanlar televizyon ekranlarına damga gibi vuran Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Necati Şaşmaz 'ın serveti merak ediliyor. İşte detaylarıyla haberimizde açıkladık...

Necati Şaşmaz serveti 2024

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın serveti merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun çok miktarda gayrimenkulleri bulunuyor. Son olarak bir rezidans dairesi satın alarak gündemde yer alan oyuncunun sahip olduğu bilinen mal varlığı şunlardır: Ataşehir Konutları’nda 50 daire, Şişli Bomonti’de 18 rezidans daire, 1 süpermarket, Birçok arsa. Necati Şaşmaz, uzun zamandır ekranlara çıkmıyor. 17 rezidans dairesine bir tane daha ekledi. İstanbul’da bulunan yeni bir rezidansta 1 daire aldı. Bu dairenin fiyatı 2 milyon 600 bin dolar (yaklaşık 36 milyon) idi. Şaşmaz’ın bu son rezidans alımıyla birlikte rezidans daire sayısı 18’e yükseldi.

Necati Şaşmaz Serveti 2024 (3)

Necati Şaşmaz'ın serveti hakkında net bir bilgi bulunmasada Şaşmaz, Türk ekran ve sinema dünyasında uzun zamandır başarılı bir oyuncu olarak görev yapmaktadır. En çok tanındığı rol, Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar’dır. Aynı zamanda film yapımcılığı ve senaryo yazarlığı da yapmıştır. Şaşmaz’ın yaklaşık 500 Milyon TL değerinde bir servete sahip olduğu iddia edilmektedir.

Necati Şaşmaz kimdir?

Şaşmaz, Zaza kökenli bir ailenin Harput’ta doğan çocuğudur. Babası Abdulkadir, annesi Sahil’dir. Raci ve Zübeyr isimli iki erkek kardeşi vardır. Turizm sektöründe çalışan Şaşmaz, okul hayatını bitirdikten sonra üniversiteye giremedi. Bu yüzden önce Kanada’ya sonra da ABD’ye gitti. ABD’de 6 yıl yaşadı ve yeşil kart sahibi oldu. 1999 yılında Gölcük Depremi’nin ardından Kütahya’da kısa dönem askerlik yaptı.

Necati Şaşmaz Serveti 2024 (1)

2001 yılında tatil için Türkiye’ye geldi ve 11 Eylül 2001’de ABD’ye dönmek üzere uçak bileti aldı. Ancak ABD’deki terör saldırıları nedeniyle uçağı geri çevrildi. Ailesinin isteği üzerine ABD’ye geri dönmedi. Bir ara Ukrayna’ya giden Şaşmaz, daha sonra Türkiye’ye yerleşti.

Türkiye’de yaşamaya karar veren Necati Şaşmaz, Ankara’da bir sigorta şirketi kurdu. Kısa süre sonra kardeşi Raci Şaşmaz’ın aracılığıyla Osman Sınav ile bir toplantı yaptı. Bir yapım için senaryo yazması teklif edileceğini umarak toplantıya gitti. Osman Sınav “Seni bir dizide başrol oynamak istiyorum.” dedi. Şaşmaz düşünmek için zaman istedi ve bir ay sonra teklifi onayladı. Kurtlar Vadisi adlı projenin hayatını bambaşka bir yere götürdüğünü söyleyen Necati Şaşmaz; özel hayatının olmadığını, “Ankara’da ismimle sesleniyorlar, İstanbul’da herkes bana Polat diye hitap ediyor.” dedi.

Necati Şaşmaz Serveti 2024 (2)

Şaşmaz, 2009 yılında Yazete isimli bir internet haber portalı açtı. 2013 yılında Gezi Parkı protestoları sırasında hükûmetle görüşmek üzere sanatçılardan oluşan bir heyete katıldı. Ancak bu görüşmenin ardından yaptığı açıklama anlaşılmaz ve eleştirilere neden oldu. 2014 yılında bir dizi setinde araba kazası yaptı ve çenesi kırıldı. Ameliyatla tedavi edildi. 2022 yılında ise Azerbaycan’ın Karabağ’da yaralanan askerlerini ziyaret etti.

Çimen Yalçın kimdir? Alevi mi? Çimen Yalçın aslen nereli? Çimen Yalçın kimdir? Alevi mi? Çimen Yalçın aslen nereli?

Necati Şaşmaz kaç yaşında?

Muhammed Necati Şaşmaz 15 aralık 1971  doğumlu olup şuan 53 yaşındadır.

Necati Şaşmaz aslen nereli? 

Şaşmaz, Elazığ'ın Harbut ilçesind dünyaya gelmiş olup doğma büyüme Elazığ'lı olduğu bilinmektedir.

Necati Şaşmaz'ın kaç evi var?

Şaşmaz'ın iddialara göre 50 tane dairesi olduğu bilinmektedir.

Necati Şaşmaz yeni dizisi ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Kaos 2024 yılında exxen ekranlarına geleceğine dair söylentiler var.

Necati Şaşmaz kaç evlilik yaptı?

Şaşmaz, 2001’de ABD’ye iş seyahati sırasında Claire B. ile evlilik yaptı ancak aynı yıl boşanma kararı aldı. 2004 ile 2008 yılları arasında Yasemin Öztürk’le birliktelik yaşadı. 2010 yılında Nur Fettahoğlu ile bir ilişkiye başladı ve 2012’de ayrıldı. Aynı yılın sonunda, 12 Aralık 2012’de Ömer Lütfi Mete’nin yeğeni olan Nagehan Kaşıkçı ile nikah masasına oturdu. Bu evlilikten iki erkek çocuğu dünyaya geldi: Ali Nadir ve Yusuf Emir. 2019 yılında çift, anlaşmazlık nedeniyle boşanmak için mahkemeye başvurdu.

2020 yılının Ekim ayında, Nagehan Kaşıkçı, Şaşmaz’ın yasadışı yollarla delil topladığını iddia ederek 12 yıl hapis cezası talep eden bir dava açtı. Aynı suçlamayla kayınpederi Ahmet Kaşıkçı da Şaşmaz’a karşı dava açtı. Fakat Şaşmaz, bu davaların sonucunda aklandı. 2021 yılında, boşanma davası karara bağlandı.

Necati Şaşmaz nasıl ünlü oldu?

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar karakterini canlandırarak ismini duyurmuştur.

Necati Şaşmaz oynadığı dizi ve filmler

  • 2003-2005    Kurtlar Vadisi   
  • 2005    Ekmek Teknesi   
  • 2007    Kurtlar Vadisi Terör   
  • 2007-2016    Kurtlar Vadisi Pusu  
  • 2010-2011    Halil İbrahim Sofrası    
  • 2012    Kurt Kanunu  
  • 2015    Kara Kutu    
  • 2019   Nöbet
Kaynak: Haber Merkezi