Kanal D ekranlarında beş sezondur yayınlanan sabah programı Neler Oluyor Hayatta çok seviliyor. Her bölümde farklı bir konunun konuşulduğu programın sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı yapıyor. Bu nedenle birçok kişi ünlü sunucu hakkında daha fazla bilgi almak için Nur Tuğba Namlı kimdir sorusuna cevap arıyor. Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Nur Tugba Namli Kimdir 8

Neler Oluyor Hayatta Sunucusu Nur Tuğba Namlı Kimdir?

Sabahların sevilen programı Neler Oluyor Hayatta, 7 Ekim 2019 tarihinden beri Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Her sabah saat 9:00’da yayınlanan programda gündeme dair konular masaya yatırılıyor. Sosyal medyada sık sık gündem olan programın sunucusu Nur Tuğba Namlı da çok konuşuluyor. Bu nedenle sık sık Nur Tuğba Namlı kimdir sorusu soruluyor.

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu olarak ünlenen Nur Tuğba Namlı, 15 Haziran 1983 tarihinde Mersin’de dünyaya geldi. İlkokulu bitirdikten sonra Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi’nde okudu. Liseden mezun olduktan sonra Balıkesir Üniversitesi’nde eğitim aldı. Nur Tuğba Namlı’nın hayatı Acun Ilıcalı’nın Show TV’de sunduğu fenomen yarışma programı Var Mısın Yok Musun ile değişti.

Yarışmada herhangi bir ödül kazamamasına rağmen sempatik tavırları ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Yarışmadan sonra ünlü sunucu Gülgûn Feyman’dan sunuculuk dersleri almaya başladı. Sunuculuk kariyerine SKY Türk kanalında gece haberlerini sunarak başladı. Buradaki başarılı performansının ardından NTV’ye transfer oldu.

7 Ağustos 2012 tarihinde Hakkari’de sekiz askerin şehit olduğu haberi sunarken kendi kendine şarkı söylemesiyle büyük tepki çekti. Bu olayın ardından kanal tarafından süresiz izne ayrıldı. 2014 yılının sonlarında TV8 ile sunucu olarak çalışmak üzere anlaşmaya vardı. Burada Survivor Panorama programının sunuculuğunu yaptı. Nur Tuğba Namlı, 2020 yılından bu yana da Hakan Ural ile birlikte Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğunu yapıyor.

İlgili İçerik: Neler Oluyor Hayatta sunucuları ne kadar kazanıyor?

Nur Tugba Namli Kimdir 2

Nur Tuğba Namlı Kaç Yaşında?

Nur Tuğba Namlı kimdir sorusuna yanıt bulanlar ünlü sunucunun kaç yaşında olduğunu da öğrenmek istiyor.

15 Haziran 1983 tarihinde Mersin’de dünyaya gelen Nur Tuğba Namlı, şu anda 41 yaşındadır.

Nur Tuğba Namlı Eşi Kim?

Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğunu yapan Nur Tuğba Namlı hakkında merak edilen bir diğer konu ise eşinin kim olduğudur. 10 yıldan uzun bir süredir ekranlarda sunucu olarak yer alan Nur Tuğba Namlı, 2015 yılında Mustafa Namlı ile dünya evine girdi.

Nur Tugba Namli Kimdir 7

Nur Tuğba Namlı Kaç Çocuğu Var?

Nur Tuğba Namlı kimdir sorusunun yanıtını alanlar ünlü sunucunun kaç çocuğu olduğunu da öğrenmek istiyor. 2015 yılında iş insanı Mustafa Namlı ile dünya evine giren Nur Tuğba Namlı’nın üç çocuğu var. Çiftin ilk çocuğu Arden, 15 Şubat 2016 tarihinde dünyaya geldi. İkinci çocukları Eliz, 11 Eylül 2019 ve üçüncü çocukları Aren ise 21 Kasım 2022’de doğdu.

Çocukları sebebiyle kendisiyle gurur duyduğunu belirten Nur Tuğba Namlı, annelere şu sözlerle tavsiyede bulundu:

  • “Akışa teslim olun, kendinize güvenin, inanın. Siz istedikten, kendinizde o gücü bulduktan sonra yapamayacağınız, üstesinden gelemeyeceğiniz bir şey yok. En güvenilir rehberiniz iç sesiniz ve bu arada en önemlisi yardım istemekten çekinmeyin. Geçtiğimiz gün şöyle bir cümle okudum çok hoşuma gitti. Böyle neon ışıklarla evin her yerine yazasım var: ‘Her şeye yetişmeye çalışmayın. Yapabiliyor olmanız, yapmanız gerektiği anlamına gelmez.’”

Nur Tuğba Namlı Boşandı Mı?

Ünlü sunucu Nur Tuğba Namlı hakkında zaman zaman boşandığına dair haberler çıkıyor. Ancak bu haberler gerçeği yansıtmıyor.

2015 yılından bu yana Mustafa Namlı ile evli olan Nur Tuğba Namlı sosyal medya hesapların sık sık mutlu aile yaşantısını gözler önüne seren paylaşımlar yapıyor.

Nur Tugba Namli Kimdir 6

Nur Tuğba Namlı Nasıl Ünlü Oldu?

Ünlü sunucu Nur Tuğba Namlı’nın nasıl ünlü olduğu da merak edilen bir diğer konudur. Nur Tuğba Namlı, 2007 ile 2010 yılları arasında yayınlanan ve Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Var Mısın Yok Musun programına katıldı.

Yarışmada para ödülü kazanamasa sempatik hareketleri ve güzelliği ile çok konuşuldu. Daha sonra sunuculuk eğitimi alarak televizyon ekranlarında kendisine yer bulmaya başladı.

Nur Tuğba Namlı Nereli?

Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programıyla hayatı değişen Nur Tuğba Namlı, 15 Haziran 1983 tarihinde Mersin’de doğdu.

Nur Tugba Namli Kimdir 4

Mustafa Namlı Şirketleri Nelerdir?

Birçok kişinin ünlü sunucu Nur Tuğba Namlı’nın eşi olarak tanıdığı Mustafa Namlı, Anadolu Üniversitesi mezunudur.

Mustafa Namlı, üniversiteden mezun olduktan sonra ticaret hayatına atıldı. NASA Services International, NSI Filo ve Bun-D şirketlerinin eş kuruculuğunu yaptı. Bu şirketlerdeki yöneticilik görevlerine devam ediyor.

Neler Oluyor Hayatta sunucusu Nur Tuğba Namlı kimdir, kaç yaşında, eşi kim ve kaç çocuğu var sorularını sizler için yanıtladık.