Sosyal medyada yolda yürüyerek insanların kendisine gösterdiği tepkiler üzerinden video çekip ismini duyuran Okan Serbes hakkında merak edilen çok fazla soru var.

Kaslı görüntüye sahip fiziği ile özellikle tüm dikkatleri üzerine toplayan Serbes'in yaşı, yaşadığı yer ve sevgilisinin olup olmaması en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Bizde sizler için Okan Serbes kimdir, kaç yaşında, nerede yaşıyor ve sevgilisi var mı gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Okan Serbes Kimdir Ve Nerede Yaşıyor 11

Okan Serbes Kimdir ve Nerede Yaşıyor?

Youtube'a çektiği yürüyen adam içerikli videolar ile gündeme gelen ve gündemde kalmayı başaran Okan serbes 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Serbes İstanbul'da doğmasına rağmen ailesi Bulgaristan'dan 1990'lı yılların başlarında İstanbul'a gelmiştir.

Okan Serbes küçük yaşlardan itibaren hem eğitimine devam ederken hem de farklı spor dalları ile ilgilenerek sağlıklı yaşama yolunu seçmişti. Serbes özellikle fitness sporunu kendisine neredeyse branş seçecek kadar seviyordu.

Bu sevgisini ve bilgisini diğer insanlara da aktarmak isteyen Okan Serbes 2015 yılının başlarında bir Youtube kanalı açtı. Kanalda genellikle spor ile ilgili videolar üreten Okan Serbes aynı zamanda beslenme, bakım ve giyim tarzında videolar ile de takipçilerini bilgilendiriyordu.

Okan Serbes 2018 yılında Amerika'ya gitmek hayali ile Green Card başvurusu yaptı. Başvurusu yaklaşık 6 ay sonra kabul olan Serbes apar topar ABD yolunu tuttu. Burada genellikle kendisi gibi kişilerin yaptığı işler ile ABD hayatına giriş yaptı.

Okan Serbes Kimdir Ve Nerede Yaşıyor 22

İlk olarak bir Türk restoranın da komilik yapan Serbes buradan kısa bir süre sonra ayrıldı. Ardından Uber şoförlüğü yapan Serbes burada da mutlu olmayınca kendi işini yapmaya karar verdi. Serbes o günden beri bir şirkette tester olarak çalışıyor.

Serbes Florida Orlando'da hayatını devam ettirirken birde film şirketi kurdu. Serbesfilm adındaki bu şirkette hem Youtube için içerik çeken Serbes hem de başka kişilere hizmet veriyor.

Serbes yıllar geçtikçe video içeriklerini de genişletmetmeye başladı. Spor videolarına devam eden Serbes bunun yanı sıra düğün, spor araba gibi konularda da videolarını takipçileri ile paylaşıyor.

Serbes filmde birçok içerik hazırlayan Okan Serbes'in en sevilen içeriklerinden birisi de Kaan ile birlikte çektikleri araba videoları oluyor. Bu içerikleri daha çok @okaancars isimli Youtube kanalında paylaşan Okan Serbes burada da yaklaşık 38 bin takipçiye hitap ediyor. Ana kanalı olan @okanserbes'de ise yaklaşık 2 milyon takipçisi var.

6 yıllık bekleyişten sonra ilk hasat 6 yıllık bekleyişten sonra ilk hasat

Okan Serbes Kimdir Ve Nerede Yaşıyor 33

Okan Serbes Sevgilisi Var Mı?

Okan Serbes hakkında en merak edilen soruların başında ise sevgilisi olup olmadığı sorusu geliyor. Kendisinin özel hayatı ile ilgli yaptığı konuşmalarda ve sosyal medya hesaaplarını incelediğimizde sevgilisi olmadığını düşüncesine varmaktayız.

Okan Serbes Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Okan Serbes ile ilgili en fazla sorulan sorulara sizler için kısa kısa cevaplar vermeye çalışalım.

Okan Serbes Kaç Yaşında?

1994 yılında doğan Serbes 2024 yılı itibari ile 30 yaşındadır.

Okan Serbes Boyu Kaç?

Uzun boyu yolda yürürken tüm dikkatleri üzerine çeken Okan Serbes 187 cm boyundadır.

Okan Serbes Kaç Kilo?

Uzun yıllardır fitness ile uğraşan Okan Serbes 93 kilodur.

Okan Serbes Kimdir Ve Nerede Yaşıyor 44

Okan Serbes Hangi Video ile Ünlü Oldu?

Okan Serbes uzun yıllardır video içeriği üretsede kendisini en öne çıkaran video yolda yürüyüp insanların tepkilerini kayda aldığı görüntüler olmuştur.

Okan Serbes İnstagram Adresi Nedir?

Okan Serbes'e İnstagramdan ulaşmak isteyenler @okanserbes 'e tıklayabilirler.

Okan Serbes Tiktok Adresi Nedir?

Tiktok'ta Okan Serbes'i takip etmek isteyenler @okan.serbes 'e tıklayıp adresine ulaşabilirler.

Okan Serbes kimdir yazımızın sonuna geldik. Sizleri kendisinin en bilinen videosu ile başbaşa bırakıyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi