Yıllar önce tablet kutusunun içine salatalık koyarak kutu açılış videosu çeken Onur Can Güzel, Türkiye genelinde büyük bir ilgi elde etmişti. Tablet açılış videosunda kutunun içine salatalık koyarak paraodi çeken Onur Can Güzel, bu video sayesinde Tablet Reis lakabını aldı.  Video 2013 yılında  çekilmiş olmasına rağmen günümüzde halen popülerliğini koruyan bir videodur. Peki,Tablet Reis Onur Can Güzel  kimdir? İşte, detaylar....

 Tablet Reis Onur Can Güzel Kimdir?

Tablet reis lakabıyla bilinen Onur Can Güzel, 2013 yılında tablet kutusundan çıkan salatalığa verdiği tepki ile Türkiye genelinde büyük ilgi toplamıştı. 2013 yılında patlamış olan  video,günümüzde bile popülerliğini halen korumakta. 

Onur Can Güzel tablet videosundan sonra ortalıkta pek fazla görülmemişti. Şimdilerde ise yeniden ortaya  çıkan Tablet Reis'in  yaşadığı değişim ve sağlık sorunları oldukça ilgi gördü.

Tablet Reis Onur Can Güzel Kimdir

Onur Can Güzel 1 ocak 2000 yılında doğan  Güzel,yaşadığı genetik bir sağlık problemi nedeniyle çalışamıyor ve halasının emekli maaşı ile geçiniyor.   Sağlığının kötü durumda olduğunu belirten Tablet Reis bir videoda açıklamlarda bulundu. Babasının ölümünün ardından annesinin zengin bir adamla gittiğini belirten Güzel, yalnız ölmekten korktuğunu açıklamıştı. Yıllar sonra tekrardan ortaya çıktığında ki giyim tarzı ile birçok insanın dikkatini çekmeye başaran Güzel, gotik tarzında giyindiğini bellirti. Giyim tarzından dolayı eşcinsel olduğu düşünülen Güzel'in konuya ilişkin şunları söyledi,"Gay değilim kesinlikle. Heteroseksüelim, kadınlardan hoşlanıyorum. Tarz değişebilir bir şey. Bir gömlek beğendiniz, bir hafta giyersiniz. Sonra değiştirirsiniz, farklı bir gömlek modeli alırsınız. Tek onunla başlarsın." dedi.

Tablet Reis Onur Can Güzel Kimdir (1)

Yaptığı açıklama da, bu kadar büyüyeceğini tahmin  etmediğini söyledi. Ayrıca psikoloji destek aldığını belirten Tablet Reis, bir kez intihar girşiminde bulunduğunu söyledi. Annesi ile yaşadığı problemleri anlatırken babasının cenazesine gidemediği için yaşadığı pişmanlığı dile getirdi. Herkes gibi sıradan bir hayat istediğini dile getiren Güzel,"Sıradan bir hayat istiyorum. İnsanlar sıradan bir hayatı sevmezler ama ben istiyorum. Evimden çıkıp işime gidip, işimden çıkıp evime gideyim." açıklamasında bulundu. Yaşadığı korkuları da anlatan Güzel "Çok korkuyorum. Kimsem olmayacak. Yalnız bir evde öleceğim." açıklamasında bulundu.

Tablet Reis Onur Can Güzel Kimdir (2)

Atasay kimin? Ne iş yapıyor? Atasay Kamer serveti ne kadar? Atasay kimin? Ne iş yapıyor? Atasay Kamer serveti ne kadar?

Kaynak: Haber Merkezi