Özgür Cem Hancan kimdir? Özgür Cem Hancan kaç yaşında nerelidir? Özgür Cem Hancan'ın serveti ne kadar? Gibi soruların cevapları merak ediliyor.Arama motorlarında Özgür Cem Hancan'ın kim olduğu araştırılırken bizde sizler için araştırıp haberimizin içinde tüm bu soruların cevaplarına yer verdik. İşte Özgür Cem Hancan ve biyografisi...

Kamala Harris aslen nereli? Kamala Harris Türk mü Müslüman mı? Evli mi çocuğu var mı? Kamala Harris aslen nereli? Kamala Harris Türk mü Müslüman mı? Evli mi çocuğu var mı?

Özgür Cem Hancan

Galatasaray Spor Kulübü, 'Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşması’nı imzaladığını duyurdu. Süper Lig 2020/21 sezonundan itibaren Galatasaray’ın ana sponsoru olan Sıxt rent a car firması ile yapılan sponsorluk anlaşması yenilendi.

Galatasaray ve Sıxt rent a car firması arasındaki anlaşmanın, sarı kırmızılı ekibe 100 milyon Euro gelir getireceği söylentileri spor kamuoyunda dolaşıyordu. 5 yıllık süre için geçerli olacak sponsorluk anlaşması hakkında her gün yeni bir haber spor medyasında yer alıyordu.

Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi açıklamasında, Sıxt rent a car firması ile yapılan ön anlaşmanın duyurusu yapıldı ve anlaşmanın detaylarının Temmuz ayında düzenlenecek lansmanda açıklanacağı belirtildi. 

Sıxt rent a car firması, Galatasaray ile tarihi bir sponsorluk anlaşması imzalayarak gündemin ilk sırasına oturdu. 1912 yılında Almanya’da kurulan bu firmanın yönetim kurulu başkanı, Galatasaray camiasında tanınan bir isim olan ve aynı zamanda Eyüpspor Başkanı olan Murat Özkaya’dır. 110 ülkede hizmet veren Sıxt rent a car firmasının 2 bin 100 şubesi ve 4 bin kiralama ofisi bulunmaktadır. Türkiye’deki temsilciliği Bor Holding tarafından yürütülen Sıxt rent a car firmasının, Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan tarafından yönetilmektedir.

Özgür Cem Hancan kimdir nerelidir serveti ne kadar?

Özgür Cem Hancan kimdir

Özgür Cem Hancan, Bor Holding’in CEO’su olarak tanınır ve aynı zamanda Galatasaray camiasında da bilinen bir isimdir.Hancan, lise eğitimini Özel Arı Lisesi’nde tamamladı ve Marmara Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun oldu. 2002 ile 2004 yılları arasında Marmara Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olarak görev yaptı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ile benzerlikler gösteren Hancan, tutkulu bir Galatasaray taraftarıdır. Marmara Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan Hancan, iki yıl boyunca aynı üniversitede araştırma görevlisi olarak hizmet vermiştir.

Leaseplan’da çalıştığı 2013 yılına kadar filo kiralama sektörünün liderlerinden biri oldu ve aynı zamanda Sabancı Üniversitesi’nde Executive MBA programını tamamladı. 2013 yılında Borlease Otomotiv A.Ş.'nin kurucu üyeleri arasında yer aldı ve şu anda Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Borlease Otomotiv Genel Müdürü olarak görev yapıyor.

 2019 yılından bu yana Bor Holding’de CEO pozisyonunu sürdürmektedir. Bor Holding, Madgeburger Sigorta’nın Türkiye’deki temsilciliğini de yapmaktadır. Madgeburger Sigorta, Galatasaray’ın sponsorlarından biridir.

Özgür Cem Hancan serveti ne kadar?

Özgür Cem Hancan kimdir sorusundan sonra merak edilen bir diğer konu ise Özgür Cem Hancan serveti oluyor. Hancan 2013 yılına kadar filo kiralama sektörünün liderleri arasında olan Leaseplan'da görev almış ve Sabancı Üniversitesi'nde Executive MBA yapmış olup 2013 yılında Borlease Otomotiv A.Ş. kurucu üyesi olan Hancan, Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Borlease Otomotiv Genel Müdürü olarak göreve başlamıştır.

Özgür Cem Hancan serveti  hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Özgür Cem Hancan evli mi eşi kimdir?

Özgür Cem Hancan evli mi eşi kimdir

Özgür Cem Hancan'ın eşi Müge Çetin Özel Eyüboğlu Fen Lisesi mezunudur. İstanbul Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu olan Çetin ardından İTÜ Executive MBA eğitimi almıştır. İTÜ ARI Teknokent ve Leaseplan’da çalışmıştır.

2013 yılında Borlease Otomotiv A.Ş. kurucu üyeleri arasında yer almıştır. Bor Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir.

Kaynak: Hatice Zeybek