Pınar Altuğ, Türk sinema ve televizyonunun en tanınmış ve sevilen isimlerinden biridir. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve sempatikliği ile de izleyicilerin sevgisini kazanmıştır. Peki, Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan kaç yaşında? Haberimizi sizin için hazırladık.

Pinar Altug Kac Yasinda 2

Pınar Altuğ Kaç Yaşında?

Kullanıcıların ilk etapta en merak ettiği konulardan biri de Pınar Altuğ kaç yaşında sorusunun cevabıdır. Pınar Altuğ 2 Eylül 1974 doğumludur. Dolayısıyla 2024 yılında 49 yaşındadır. 2 Eylül tarihinde ise 50 yaşına girmiş olacaktır.

Pınar Altuğ Kaç Yıldır Evli?

Pınar Altuğ, şu anda 16 yıldır evlidir. 2008 yılında Yağmur Atacan ile dünyaevine girmiştir. 2024 Mayıs ayının 28'i ile birlikte, bu evlilik 16 yılı geride bırakmıştır.

Pınar Altuğ Kiminle Evli?

Pınar Altuğ'un ilk evliliği 2000 yılında Umut Elçioğlu ile olmuştur ve 2003 yılında boşanmışlardır. 2008 yılından beri ise Yağmur Atacan ile evlidir.

Yağmur Atacan Kimdir?

19 Mayıs 1983'te Gaziantep'te doğan Yağmur Atacan, Türk oyuncu, müzisyen ve iş insanıdır. 2002 yılında Bebeto karakteriyle ilk profesyonel oyunculuk deneyimini yaşadı.

Lise Defteri, Bir Dilim Aşk, Nefes Nefese, Doktorlar, Çılgın Dersane ve Avanak Kuzenler gibi birçok dizide rol aldı. 2008 yılında oyunculuğu bıraktı. Peki, şu an Pınar Altuğ'un eşi kaç yaşında?

Yağmur Atacan Kaç Yaşında?

Yağmur Atacan, 19 Mayıs 1983 tarihinde Gaziantep'te doğmuştur. Şu anda 41 yaşındadır.

Pinar Altug Kac Yasinda 3

Pınar Altuğ Yağmur Atacan Yaş Farkı

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan arasında 9 yaş fark vardır. Bu yaş farkı, ikilinin ilişkisi boyunca sıkça gündeme gelen bir konu olmuştur.  Ancak çift, bu yaş farkının engel teşkil etmediğini ve mutlu bir şekilde evli olduklarını her fırsatta dile getirmektedir. İşte Pınar Altuğ kaç yaşında sorusuna dair bütün detaylar ve sizin için araştırdıklarımız…

Pınar Altuğ Kimdir?

Pınar Altuğ Atacan, 2 Eylül 1974'te İstanbul'da doğan Türk oyuncu, sunucu ve eski mankendir. 1994 yılında Miss Turkey seçilmiştir. 1995 yılında ise televizyon hayatına başlamış ve Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir, Pınar'ın Yemek Zevki gibi birçok program ve dizide rol almıştır.

2000'li yılların başında Türkiye'nin en popüler oyuncularından biri haline gelmiştir. 2023 yılında Kusursuz Dünya Müzikali adlı yapımda başrol oynamıştır. Kariyerini zirveye taşıyan Çocuklar Duymasın dizisi Meltem rolüyle Altın Kelebek Ödülü dahil birçok ödül kazanmıştır.

Pınar Altuğ Boyu

Pınar Altuğ'un bazı fotoğraflarında boyunun diğer kişilere göre uzun olduğu açıkça görülebilmektedir. Başarılı sunucu ve oyuncunun boyu 1.74 metredir.

Pınar Altuğ Babası Kim?

Pınar Altuğ, henüz 16 yaşındayken 1991 yılında babasını kaybetmiştir. Bu erken veda, Altuğ'un hayatında derin bir iz bırakmıştır. Hala babasını özlemle anmaya devam etmektedir. Pınar Altuğ, babası hakkında fazla konuşmamaktadır. Fakat yaptığı bazı açıklamalarda babasının kendisine çok sevgi ve ilgi gösterdiğini ve onu her zaman desteklediğini belirtmiştir.

Pinar Altug Kac Yasinda

Pınar Altuğ Kaç Çocuğu Var?

27 Ocak 2009 tarihinde Pınar Altuğ ve eşi Yağmur Atacan, Su adında bir kız çocuğu dünyaya getirmişlerdir. Altuğ, kızı Su ile olan ilişkisini sık sık sosyal medyada paylaşmaktadır. Paylaşımlarından da anlaşılacağı üzere kızı ile çok yakın bir bağa sahiptir.

Pınar Altuğ Kaç Yaşında Doğum Yaptı?

Pınar Altuğ kızı Su Atacan'ı dünyaya getirdiğinde 34 yaşındaydı.

Su Atacan Kaç Yaşında?

Su Atacan 27 Ocak 2009 doğumludur. Güncel olarak 15 yaşındadır. Hem annesine hem de babasına benzerlik gösterdiği sıklıkla dile getirilmektedir.

Pinar Altug Kac Yasinda 5

Pınar Altuğ Dizileri

Çocuklar Duymasın ile kariyerinin zirvesine ulaşan Pınar Altuğ’u daha önce farklı yapımlarda da izledik.

Pınar Altuğ’un yer aldığı diziler şu şekildedir:

  • 1999 – Kurt Kapanı
  • 2001 – Çocuklar Duymasın
  • 2002 – Reyting Hamdi
  • 2004 – Omuz Omuza
  • 2005 – Davetsiz Misafir
  • 2006 – İlk Aşkım
  • 2006 – Deli Dolu
  • 2009 – Aile Reisi
  • 2010 – Çocuklar Duymasın

Pinar Altug Kac Yasinda 8

Sıkça Sorulan Sorular

Pınar Altuğ kaç yaşında sorusunun yanı sıra kendisiyle ilgili diğer merak edilenler de aşağıdaki gibidir:

Pınar Altuğ Miss Turkey Kaçıncı Oldu?

Pınar Altuğ, 1994 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci olarak Türkiye Güzeli seçilmiştir. Aynı yarışmada Didem Uzel ikinciliği elde etmiştir. Pınar Altuğ'un Miss Turkey seçilmesi, onun oyunculuk ve modellik kariyerinin başlangıcı olmuştur. Bu başarıdan sonra birçok yapımda rol alarak Türk televizyonlarının en tanınmış isimlerinden biri haline gelmiştir.

Pınar Altuğ Kaç Kez Evlendi?

Pınar Altuğ iki kez evlenmiştir. İlk evliliğini 2000 yılında Umut Elçioğlu ile yapmıştır. Bu evlilik 2005 yılında sona ermiştir. 2008 yılında ise Yağmur Atacan ile evlenmiş ve Su adında bir kızı olmuştur. Evliliği hala devam etmektedir.

Yapay Zekaya Göre Manisa’nın En Güzel Köyleri! Yapay Zekaya Göre Manisa’nın En Güzel Köyleri!

Bu haberimizde Pınar Altuğ kaç yaşındadır, eşi kimdir gibi soruları sizin için yanıtlandırdık

Editör: Gulce Editor