Son yıllarda Türk takımları için önemli gelirlerden birisi de isim sponsorluğu olarak dikkat çekiyor. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi 3 büyüklerinde içinde bulunduğu takımlarımız bu girişimler ile ayakta durmaya çalışıyorlar. Son olarak gündeme gelen ve internette yapılan aramalarda Rams Park Stadium kimin sponsoru kim? Rams Park kimin? Rams Global kimin? Rams Global ne iş yapar? Gibi sorular soruluyor. İşte detaylar...

AFAD Açıkladı: Ege Denizi'nde Peş Peşe Korkutan Depremler! AFAD Açıkladı: Ege Denizi'nde Peş Peşe Korkutan Depremler!

Rams Park Stadium kimin sponsoru kim? Rams Park kimin?

21 Temmuz 2023 günü yapılan anlaşma ile Galatasaray stadının adı Rams Park oldu. 

Yapılan anlaşmada şunlar söylendi:

Kulübümüz, inşaat başta olmak üzere 8 farklı sektörde öncü bir firma olan Rams Global ile yeni bir iş birliğine imza attı. Rams Global, Rams Park adıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin stadyum isim sponsoru oldu.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen basın toplantısı Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve RAMS Türkiye CEO’su Devran Bülbül’ün katılımıyla gerçekleştirildi. 

Rams Park Stadium kimin sponsoru

Rams Global kimin? Rams Global ne iş yapar?

Ramazan Bülbül, Gaziantep'te eksik olanı tamamlama ve yapılmayanı gerçekleştirme hedefiyle yola çıkan bir iş insanıydı. Azmi, öngörüsü ve enerjisiyle kısa sürede Gaziantep'te büyük başarılara imza attı. Bu başarıları uluslararası arenaya taşımak isteyen Bülbül, yurtdışında da faaliyet göstermeye başladı.

Askerlik macerasıyla birlikte gittiği Kazakistan yolculuğu, Bülbül'ün hayatında bir dönüm noktası oldu. Burada ilk çikolata fabrikasını kuran Bülbül, sadece heyecan verici bir adım atmamış, aynı zamanda bölgedeki uzun soluklu başarı öyküsünün temellerini de atmıştır.

Çikolata fabrikasıyla sınırlı kalmayan Bülbül, Kazakistan'a bir dizi yenilik de getirmiştir. 1990'ların ikinci yarısında yarıda kalmış bir binanın projesini üstlenerek inşaat ve gayrimenkul sektörüne adım atmıştır. 2000'lerin başına kadar arsa ediniminden inşaata kadar projenin tüm aşamalarına bizzat katılan RAMS Kazakistan, aldığı projelerle sadece Kazakistan sınırlarında değil, aynı zamanda bölge ve çevresinde de kendini kanıtlamıştır.

RAMS Global, Kazakistan'da 1997 yılından bu yana inşaat, gayrimenkul ve hizmet sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Şirket, son 10 yıl içerisinde 55 farklı projeyle toplamda 2,5 milyon metrekarelik alanda faaliyet göstererek şehre anlam ve değer katmıştır.

Rams Park Stadium kimin sponsoru Galatasarayy

RAMS Global tarafından hayata geçirilen gayrimenkul projeleri, sadece özel müşteriler için değil, aynı zamanda bölge sakinleri ve çevredeki işletmeler için de önemli katma değer sağlamıştır. Bu projeler, şehrin mimarisini ve bireylerin topluma olan katkılarını zenginleştirmiştir.

2020 yılında Gaziantep'te faaliyete geçen LİV Hospital, RAMS Global'in Türkiye'deki yatırımlarının ilki olmuştur. RAMS Global, sağlık alanındaki yatırımlarını artırmayı hedeflemektedir. LİV Hospital, 258 genel tedavi yatağı, 93 yoğun bakım yatağı ve 9 robotik teknolojiyle donatılmış ameliyat odası gibi yüksek kapasitesiyle bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Pandemi sürecinde hizmete giren LİV Hospital, büyük takdir ve ilgiyle karşılanmıştır. RAMS Global, Türkiye'de sağlık, konut ve turizm alanındaki yatırımlarını sürdürmeyi planlamaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi