Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında izleyicileriyle buluşan Rüzgarlı Tepe; entrika, intikam ve aşkla harmanlanan konusuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Rüzgarlı Tepe’yi henüz izleme fırsatı bulamayanlar, başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda’nın üstlendiği dizinin konusunu ve oyuncu kadrosunu çok merak ediyor.

Bu nedenle Rüzgarlı Tepe oyuncuları kimdir sorusuna cevap arıyor. Gelin, bu sorunun cevabına ve daha fazlasına beraber bakalım.

Ruzgarli Tepe 2

Rüzgarlı Tepe Oyuncuları Kim?

Sevilen dizi Rüzgarlı Tepe’nin yönetmen koltuğunda Ömer Baykul ve Bülent Doğan oturuyor. Senaryosunu ise Elif Yılmaz, Ayşegül Vızdıklar, Aslı Aksu ve Evren Erdoğan'ın başı çektiği bir senarist ekibi kaleme alıyor.

Rüzgarlı Tepe başarılı oyuncu kadrosuyla da adından sık sık söz ettiriyor. Bunun sonucunda da sık sık Rüzgarlı Tepe oyuncuları kimdir diye soruluyor.

Popüler dizinin başrollerini Gökberk Yıldırım ve Cemre Arda üstlenirken onlara Enes Özdemir, Selma Kutluğ, Dilek Aba, Sena Pehlivan ve Zeynep Serpil Bozkurt gibi isimler eşlik ediyor. Gelin, dizinin oyuncu kadrosuna daha yakından bakalım.

Gökberk Yıldırım

Dizide Halil karakterine hayat veren Gökberk Yıldırım, 20 Aralık 1991 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimleri aldı ve ekran karşısına ilk olarak Beni Affet dizisi ile çıktı. 869 bölüm boyunca dizide Murat karakterini canlandırdı. Daha sonra Deniz Yıldızı, Aşk ve Günah, Beni Bırakma ve Hicran dizilerinde yer aldı.

Ruzgarli Tepe Cemre Arda

Cemre Arda

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuvarı Müzik ve Sahne Sanatları Lisesi’nden mezun olan Cemre Arda, lisans eğitimini tamamlamasının ardından oyunculuk eğitimi aldı.

Kızıl Goncalar Gerçek Hikaye Mi? Uyarlama Mı? İşte Detaylar… Kızıl Goncalar Gerçek Hikaye Mi? Uyarlama Mı? İşte Detaylar…

Ekran karşısındaki ilk deneyimini ise Rüzgarlı Tepe ile yaşadı. Dizide Zeynep karakterine hayat veriyor. Güzelliği ve başarılı performansıyla Rüzgarlı Tepe oyuncuları kim sorusunu soranların artmasına yol açıyor.

Ruzgarli Tepe Enes Ozdemir

Enes Özdemir

Tiyatro bölümünden mezun olan Enes Özdemir, ekran karşısına ilk kez Kırmızı Oda dizisi ile çıktı. Yayınlandığı döneme damgasını vuran dizinin ilk sezonunda bir bölüm yer aldı.

Ruzgarltepe Sevil

Zeynep Serpil Bozkurt

1979 yılında dünyaya gelen Zeynep Serpil Bozkurt, Rüzgarlı Tepe’de Zeynep’in annesi olan Tülay’a hayat veriyor. Ünlü isim, daha önce de Yalnız Kurt isimli dizide Saadet karakterini canlandırmıştı.

Ruzgarli Tepe Selma Kutlug

Selma Kutluğ

Zeynep’in babaannesi Zümrüt karakterine başarılı şekilde hayat veren Selma Kutluğ, 26 Ağustos 1953’te İstanbul’da dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine 1991’de başlayan tecrübeli isim; Aynalı Tahir, Dadı, Gülbeyaz, Belalı Baldız, Hatırla Sevgili, Cesaretin Var Mı Aşka, Ezel, Yer Gök Aşk, Lale Devri ve Maraşlı gibi birçok popüler yapımda rol aldı.

Ruzgarli Tepe Dilek Aba

Dilek Aba

Rüzgarlı Tepe’nin Songül’ü Dilek Aba; daha önce Kurtuluş Son Durak, Derya ve Tuzak gibi yapımlarda yer almış, tecrübeli isimlerden biri.

Ruzgarli Tepe Sena Pehlivan

Sena Pehlivan

Genç oyuncu, dizide Selma Aslanlı karakterini başarıyla canlandırıyor. Daha önce Bir Deli Rüzgar, Her Yerde Sen, Senden Daha Güzel ve Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli yapımlarda yer almıştı.

Rüzgarlı Tepe’nin Konusu Nedir?

Rüzgarlı Tepe oyuncuları kimdir sorusunu yanıtladıktan sonra henüz izlemeyenler için dizinin konusunu kısaca anlatalım.

Pazartesiden cumaya her gün saat 21:30’da ekranlara gelen Rüzgarlı Tepe, intikam hırsıyla yanan Halil ile ailesinin adeta prensesi olan Zeynep’in aşkını konu alıyor. Ailesini henüz çocuk yaşta kaybeden Halil, hayatını onların intikamını almaya adar. Bu uğurda her şeyi yapmaya hazırdır.

Herkesin parmakla gösterdiği, hanım hanımcık bir kadın olan Zeynep ise kasabanın en zenginlerindendir. Yarattığı imajın aksine savaşçı bir ruha sahiptir ve yeri geldiğinde sesini çıkarmaktan geri durmaz.

Bambaşka dünyaların insanları olan bu iki gencin hayatları, birbirlerine aşık olmalarıyla epey zor bir hal alır. Her ne kadar birbirlerinden uzaklaşmak isteseler de kendilerini hep yan yana bulurlar. Bakalım, Zeynep ve Halil’in hikayesi tüm imkansızlıklara rağmen mutlu sonla bitecek mi!

Ruzgarli Tepe

Rüzgarlı Tepe Nerede Çekiliyor?

Rüzgarlı Tepe dizisinin konusunun ve oyunlarının yanı sırada nerede çekildiği de oldukça merak ediliyor. Dizinin çekimleri başta Sarıyer olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde yapılıyor.

Rüzgarlı Tepe oyuncuları kim, konusu nedir, Rüzgarlı Tepe nerede çekiliyor sorularını sizler için cevapladık.