Show TV ekranlarının sevilen dizisi Sandık Kokusu hakkında şok edici bir iddia ortaya atıldı.   Dizinin başrolünü üstelenen Metin Akdülger'in  yapımdan ayrılacağına dair birçok söylenti dolanmakta. Bu bakımdan arama motorlarında Sandık kokusu Atilla ayrılıyor Mu? ve   Atilla'nın yerine kim gelecek? gibi sorular oldukça araştırılmaktadır. Gelin bu soruların cevaplarına birlikte bakalım.

Sandık Kokusu Atilla Ayrılıyor Mu?

Show TV ekranlarında rekorlara imza atan Sandık Kokusu dizisinde şok eden bir gelişme yaşandı.  Sandık kokusu için yeni sezon hazırlıkları yapılırken, dizide 'Atilla' isimli karakteri canlandıran Metin Akdülger'in ayrılacağı duyruldu.Dizide oldukça önemli bir yere sahip olan Atilla karakterinin ayrılacağı kararı, sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Sandik Kokusu’nda Ati̇lla Ekranlara Veda Edi̇yor! (3)

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Metin Akdülger diziden 23. bölümde ayrılacak.

Sandık Kokusu dizisinde Atilla karakterini canlandıran Metin Akdüger'in  beklenmedik ayrılık kararı herkesi şok ederken, dizinin gelecek bölümlerinde neler yaşanacağı  merak konusu oldu. 

Fragmanda  Karsu'nun (Özge Özpirinçci) çocuklarının velayetini kaybetmesine neden olan Atilla'dan gitmesini istemesi, bu ayrılığın sinyallerini vermişti.

Sandik Kokusu’nda Ati̇lla Ekranlara Veda Edi̇yor! (2)

Atilla'nın Yerine Kim Gelecek?

Sandık Kokusu dizisinde Atilla'nın ayrılacağı kesinleştikten sonra Atilla'nın yerine kim gelecek sorusu oldukça merak edildi. Sandık Kokusu dizisi için yeni sezon hazırlıkları devam ederken, başrol için yeni bir isim aranmakta olduğu biliniyor. Yeni gelecek olan isim oldukça  merak edilirken, henüz bu  konu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı.

Yeni gelecek olan karakterin Karsu karakterine partner olabileceği düşünülüyor.  Attila'nın diziden ayrılışı ve yeni gelecek olan karakter ile birlikte dizinin seyri büyük oranda değişecek. Senaristlerin bu yeni  gelişmeleri diziye nasıl işleyeceği oldukça merak edilyor. Gelecek olan yeni bölümler ile hep beraber göreceğiz.

Sandık Kokusu Konusu Nedir?

Sandık Kokusu'nun Atillasının diziden ayrılması sosyal medyayı büyük oranda salladı. Bilmeyenler için dizinin konusundan biraz bahsetmek  istedim. 

İşte, Sandık Kokusu konusu...

Başrollerinde Özge pirinçci ve Demet Akbağ gibi isimlerin olduğu Sandık Kokusu dizisi, üç çoçuk annesi Karsu'nun yaşadığı büyük bir olay sonrasında Adana'dan İstanbul'a gelişi ile başlamaktadır. 

Sandik Kokusu’nda Ati̇lla Ekranlara Veda Edi̇yor! (4)

Karsu'nun Adana'dan İstanbul'a gelişi ve hayat tutunma çabalarını gözler önüne serilmekte.  Güçlü bir kadının tek başına ayakta kalma mücadelesini, aile olarak kalabilmenin zorluklarını ve geçmişten gelen yüklere rağmen hayata devam eden Karsu karakterini izlemekteyiz.

Genel olarak anne ve çoçuklarının  anlatıldığı bu dizi, zaman zaman duygusal anlar yaşatabilmektedir.

AFAD Açıkladı: Ege Denizi'nde Peş Peşe Korkutan Depremler! AFAD Açıkladı: Ege Denizi'nde Peş Peşe Korkutan Depremler!

Sandik Kokusu’nda Ati̇lla Ekranlara Veda Edi̇yor! (5)

Sandık Kokusu Oyuncuları

Başrollerinde Özge Özpirinçi ve Demet Akabağ gibi ünlü isimlerin  bulunduğu Sandık Kokusu oyuncuları merak konusu oldu. Hem güçlü senaryosu  hem de güçlü kadrosu ile dikkatleri çekmeye devam eden dizinin oyuncularını merak edenler için aşağıya listeledik.

İşte, Sandık Kokusu oyuncuları:

  • Özge Özpirinçci (Karsu Çelik)
  • Demet Akbağ (Filiz Çelik)
  • Metin Akdülger (Atilla Saran)
  • Necip Memili (Reha Özkan)
  •  Levent Can
  • Mina Akdin
  • Ergun Kuyucu
  • Kayhan Açıkgöz
  •  Nalan Okçuoğlu
  • Seda Türkmen
  •  İnci Şen
  • Emre Şen

Kaynak: Haber Merkezi