Sarıgöl’de depreme dayanıksızlığı nedeniyle 2020 yılında yıkılan 4 Eylül ilkokulunun 4 yıldır yılan hikâyesine dönen ve velileri sitem ettiren yapım inşasında sevindiren haber Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak’tan geldi.

Sarıgöl'de üreticiler dolandırıcılıklara karşı uyarıldı Sarıgöl'de üreticiler dolandırıcılıklara karşı uyarıldı

Tamamlandığında ilçenin en büyük okulu olacak olan 24 derslikli 4 Eylül İlkokulu ile Şehit Esin Akay İlkokullarının yapım inşaatlarında bir hayli yol kat edildi. İnşaat alanlarında incelemelerde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, velileri ve öğrencileri sevindiren haberi verdi.

Yıldırak, ‘’Okullarımızın yeni binalarının yapımı aralıksız olarak devam etmekte olup iki ilkokulumuzu önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetiştireceğiz. Okullarımız yeni eğitim öğretim yılına yetişince ilçede ikili öğretim sorunu da ortadan kalkacak. İlçemizin 24 sınıfıyla en büyük okulu unvanına sahip olacak 4 Eylül İlkokulunun kaba inşaatı tamamlandı. Elektrik ve altyapı çalışmalarına devam ediliyor. Öte yandan Şehit Esin Akay İlkokulu binasında aynı şekilde devam etmekte. Allah devletimize zeval vermesin." Dedi.

Muhabir: Hatice Zeybek