2000'li yılların fenomen dizisi Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş, vatandaşlar tarafından hala merak ediliyor.Dilara Kurtulmuş'un şimdiki hali ise görenleri şaşırtıyor. Başrollerinde Sinem Kobal, Sinan Çalışkanoğlu, Zuhal Topal gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, 2006-2009 yılları arasında çocuk izleyeciler tarafından ilgiyle takip edilmişti.Peki Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş öldü mü? Dilara Kurtulmuş, kimdir kaç yaşında nerelidir? İşte Dilara Kurtulmuş hakkında merak edilenler...

Selena'nın Nazlı'sı Dilara Kurtulmuş öldü mü?

Dilara Kurtulmuş (1)

Dilara kurtuluş hakkında öldümü iddaları tamamen asılsızdır.Güzel oyuncunun kendine ait youtube kanalında eğlenceli videolarla sevenleriyle birlikte bir araya geliyor. Dilara Kurtuluş'un 1 ay önce çektiği 'SON TATİL I Arkadaşlarımla ufak kaçamak' bir çok izleyicisi tarafından oldukça beğenilmişti.

Dilara kurtuluş youtube kanalı: @DilaraKurtulmus1

Dilara Kurtulmuş kimdir?

Dilara Kurtulmuş

12 Mayıs 1998  yılında Avusturya'da dünyaya gelen ve 2 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye'ye yerleşen Dilara Kurtuluş Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı olarak tamamladı.

Çocuk yaşlarında birçok reklam ve filmlerde rol alan 2002 yılında Anne Babamla Evlensene dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan genç oyuncu daha sonra 'Hayat Bilgisi', 'Bir Dilim Aşk' ve 'Kadının Sessizliği' gibi dizilerinde rol aldı.

2006-2009 yılları arasında yayınlanan 'Selena' dizisinde 'Nazlı' karakterini canlandırdı ve geniş bir kitlede hayranı oldu. Dilara Kurtuluş, 2009' yılında 'Nefes' , 2011 yılında 'Nuri' adlı projelerde oyuncu olarak yer aldı. Yine 2009 yılında 'Çınar' adlı kısa filmde yer aldı.

Lise ve üniversite eğitimi sırasında ise herhangi bir projede yer almayan Dilara Kurtuluş, şimdilerde ise sosyal medyada içerik üreten influencer olarak hayatını sürdürüyor. Video paylaşım sitesi Youtube'da yayınladığı videolar yüz binlerce kezlendi çok da beğeniliyor.

Dilara Kurtulmuş kaç yaşında ve nerelidir?

1998 yılında Avusturya'da dünyaya gelen Dilara Kurtulmuş, 2023 yılı itibarıyla 25 yaşındadır.Genç oyuncu yaşamını ise İstanbul'da sürdürdüğü bilinmektedir.

Dilara Kurtulmuş 1.63 metre boyunda, 50 kilo ve boğa burcudur.

Dilara Kurtuluş'u sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz...

Instagram: @dilarakurtulms

Twitter: @dilarakurtlms

Youtube: @DilaraKurtulmuş1

Dilara Kurtuluş'un rol aldığı dizi ve filmler 

Dilara Kurtuluş, rol aldığı dizi ve filmler arasında şunlar vardır:

  • Anne Babamla Evlensene (2002)

  • Hayat Bilgisi (2003) - Kardelen

  • Bir Dilim Aşk Akasya (2004)

  • Kadının Sessizliği (2005)

  • Selena (2006-2009) - Nazlı Aykar

  • Nefes (2009)

  • Çınar (2009)

  • Nuri (2011) - Ayşe

Dilara Kurtuluş, ayrıca Halı Drom, Pompili Ayakkabı, Fortis Banka ve Hüptrik gibi markaların reklamlarında da yer almıştır.