Serhan Çetinsaya ile ilgili merak edilen sorular arasında, “Serhan Çetinsaya kimdir ve serveti ne kadar? oldu.Artaş Grubu’nun Başkan Vekili ve Beşiktaş’ın Asbaşkanı Serhan Çetinsaya kimdir?Serhan Çetinsaya kaç yaşında nereli?Serhan Çetinsaya serveti ne kadar?İşte detaylar...

Artaş Grubu’nun Başkan Vekili ve Beşiktaş’ın Asbaşkanı Serhan Çetinsaya kimdir?

Serhan Çetinsaya kimdir

Serhan Çetinsaya, 1990 yılında İstanbul’da doğan başarılı bir iş insanı ve spor yöneticisidir. Babası Süleyman Çetinsaya, Artaş İnşaat’ın kurucusu ve Avrupa Konutları markasının sahibidir. Serhan Çetinsaya, Artaş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, Beşiktaş Kulübü’nün Asbaşkanıdır.

Serhan Çetinsaya, lise eğitimine Işık Lisesi’nde başlamış ve ardından İsviçre’ye giderek lise eğitimini tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için İngiltere’ye gitmiş ve University of Westminster’da İşletme bölümünü bitirmiştir. Yüksek lisans eğitimi için ABD’ye gitmiş ve New York University’de Gayrimenkul Geliştirme alanında master yapmıştır.

Serhan Çetinsaya, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve spor camiasında tanınan bir isimdir. Twitter hesabında 9 bin takipçiye sahip olan Çetinsaya, Instagram’da da 10 bin takipçiye ulaşmıştır. Beşiktaş’a olan tutkusu ve iş dünyasındaki başarısıyla dikkat çeken Çetinsaya, hem iş hem de spor alanındaki faaliyetleriyle gündemde yer almaktadır.

Serhan Çetinsaya evli mi eşi kim?

Sare Demir Çetinsaya kimdir

Serhan Çetinsaya ve Sare Demir Çetinsaya’nın mutlu evliliği...

Serhan Çetinsaya, 2015 yılında hayatını Sare Demir Çetinsaya ile birleştirmiştir. Sare Demir Çetinsaya, Simbo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir ve İlknur Demir’in kızıdır. Serhan Çetinsaya ve Sare Demir Çetinsaya’nın düğünü, Raffles Hotel’de görkemli bir törenle yapılmıştır. Düğüne, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ahmet Varlı, Ahmet Nazif Zorlu, Mustafa Çelik, Mehmet Özhaseki ve Erdoğan Bayraktar gibi iş ve siyaset dünyasının seçkin isimleri katılmıştır.

Düğünde, ünlü sanatçı Ebru Gündeş sahne almış ve davetlilere unutulmaz bir gece yaşatmıştır.

Serhan Çetinsaya evli mi eşi kim

Serhan Çetinsaya ve Sare Demir Çetinsaya çifti, 2018 yılında bir erkek çocuk sahibi olmuştur. Çocuklarının adını da Süleyman Çetinsaya koymuşlardır. Serhan Çetinsaya ve Sare Demir Çetinsaya çifti, hem iş hem de aile hayatında mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmektedir.

Beşiktaş’ta Çetinsaya şoku! Asbaşkan istifa mı etti?

Beşiktaş’ta Çetinsaya şoku! Asbaşkan istifa mı etti

Beşiktaş’ta transfer döneminin bitmesine saatler kala sürpriz bir gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Serhan Çetinsaya, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çetinsaya’nın istifasının nedeni olarak, Sergio Ramos ve Anderson Talisca transferlerinde yaşanan fikir ayrılıkları gösterildi. Çetinsaya, Ramos ile her konuda anlaşmaya varmasına rağmen, başkan Ahmet Nur Çebi’nin bu transfer için onay vermemesinden dolayı hayal kırıklığına uğradı. Ayrıca, Talisca’nın da Beşiktaş’a dönmesi için yoğun çaba sarf eden Çetinsaya, bu transferin de gerçekleşmemesine üzüldü.

Çetinsaya, istifasıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’a maddi manevi destek vermeye devam edeceğim. Ancak, kulübün menfaatleri doğrultusunda çalıştığımı düşünürken, bazı konularda farklı görüşlere sahip olduğumuzu anladım. Bu nedenle, asbaşkanlık görevimden ayrılmaya karar verdim. Beşiktaş camiasına teşekkür ederim.” dedi.

Beşiktaş’ta Çetinsaya’nın istifası sonrası nasıl bir yol izleneceği merak konusu oldu. Başkan Çebi’nin bu konuda bir açıklama yapması bekleniyor.

Süleyman Çetinsaya kimdir?

Süleyman Çetinsaya kimdir

Çimen Yalçın kimdir? Alevi mi? Çimen Yalçın aslen nereli? Çimen Yalçın kimdir? Alevi mi? Çimen Yalçın aslen nereli?

Süleyman Çetinsaya, Artaş Grubu’nun Kurucusu ve Avrupa Konutları’nın Sahibi...

Süleyman Çetinsaya, 1954 yılında Kayseri’de doğan ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan başarılı bir iş insanıdır. Artaş İnşaat’ın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Çetinsaya, aynı zamanda Avrupa Konutları markasının sahibidir.

Çetinsaya, ticaret hayatına 1963 yılında İstanbul’a taşınarak başladı. Ticaret Lisesi’nden mezun olduktan sonra abisi Nuh Çetinsaya ile birlikte gayrimenkul sektörüne girdi. 1982 yılında kendi firmasını kurarak ilk projelerini hayata geçirdi. 1993 yılında Carousel AVM’nin inşaatını tamamlamasıyla büyük bir başarı elde etti. 2006 yılından itibaren ise Avrupa Konutları markası altında büyük ölçekli markalı gayrimenkul projeleri üretmeye başladı.

Çetinsaya, hem iş hem de sosyal hayatında aktif bir rol oynamaktadır. Üç çocuk babası olan Çetinsaya, Yeşilköy’de yaşamaktadır. Memleketi Kayseri’de bulunan Erciyes Üniversitesine yaptığı büyük katkılarla İletişim Fakültesi’ni kazandırmış ve fakültenin adı “Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi” olarak anılmaya başlanmıştır.

Ahmet Çetinsaya kimdir?

Ahmet Çetinsaya kimdir

Ahmet Çetinsaya, Doktorluktan siyasete uzanan bir hayat ...

Ahmet Çetinsaya, 1956 yılında Kayseri’de doğan ve doktorluk mesleğinin yanı sıra siyasete de atılan bir isimdir. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olan Çetinsaya, 1984 yılında Türkiye’nin en genç başhekimi unvanını almıştır. ANAP’tan Fatih, Eminönü ve Bakırköy belediye başkanlığına aday olan Çetinsaya, 1994 yılında Eminönü belediye başkanı seçilmiştir.

Çetinsaya, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde doğmuş ve ilkokul eğitimini burada tamamlamıştır. Ortaokul ve lise eğitimini ise Kayseri Lisesi’nde almıştır. 1974 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne giren Çetinsaya, 1980 yılında mezun olmuştur. 1982 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Genel Cerrahi Uzmanlığı’nı kazanmıştır. 1984 yılında ise Türkiye’nin en genç başhekimi olarak Bakırköy Devlet Hastanesi’ne atanmıştır.

Çetinsaya, siyasete de ilgi duyan bir doktor olarak 1989 yılında ANAP’tan Fatih belediye başkanlığına aday olmuştur. Ancak seçimi Refah Partisi’nden Tayyar Altıkulaç’a kaybetmiştir. 1994 yılında ise ANAP’tan Eminönü belediye başkanlığına aday olmuş ve seçimi kazanmıştır. Eminönü belediye başkanlığı döneminde birçok sosyal ve kültürel proje hayata geçiren Çetinsaya, 1999 yılında yeniden aday olmuş ancak seçimi DSP’den Lütfü Kibiroğlu’na kaybetmiştir. 2004 yılında ise ANAP’tan Bakırköy belediye başkanlığına aday olmuş ancak seçimi CHP’den Ateş Ünal Erzen’in ardından ikinci sırada tamamlamıştır.

Çetinsaya, hem doktorluk hem de siyaset alanında önemli hizmetler vermiş bir kişiliktir. Aynı zamanda Süleyman Çetinsaya’nın kardeşi ve Serhan Çetinsaya’nın amcasıdır.

Serhan Çetinsaya’nın serveti ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Serhan Çetinsaya’nın serveti ne kadar

Serhan Çetinsaya, iş ve spor dünyasında tanınan ve başarılı bir kariyere sahip olan genç bir iş insanıdır. Babası Süleyman Çetinsaya, Artaş İnşaat’ın kurucusu ve Avrupa Konutları markasının sahibidir. Serhan Çetinsaya, Artaş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, Beşiktaş Kulübü’nün Asbaşkanıdır.

Serhan Çetinsaya, hem iş hem de spor camiasında takip edilen ve saygı duyulan bir isimdir. Ancak Serhan Çetinsaya’nın serveti ile ilgili net ve doğrulanmış bir bilgi bulunmamaktadır. Kendisi, Artaş İnşaat gibi büyük ölçekli ve önemli projelere imza atmış olsa da, servetinin miktarı hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştır.

Serhan Çetinsaya’nın serveti ile ilgili kesin verilere ulaşmak mümkün değildir. Ancak Serhan Çetinsaya’nın zengin bir aileden geldiği ve iş hayatında başarılı olduğu bilinmektedir. Dolayısıyla, Serhan Çetinsaya’nın servetiyle ilgili detaylı bilgilere sahip olmak maalesef mümkün değildir.

Kaynak: Hatice Zeybek