Kısmetinizin kapalı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Size hayır kapılarının açılmasına yardımcı olacak bir ritüel biliyoruz. Bu yöntem sayesinde üzerinizde bulunan negatif enerjiden kurtulacak ve sonunda kısmetiniz açılacak.

İnsanoğlu hayatında gerçekleşmesini istediği olumlu değişiklikleri ve fırsatların tümünü çekmek ister.Olumsuz ters giden işlerimizin karşısında bazen çağresiz kalırız.Bu noktada önde gelenkendi Türk kültürümüzde bulunan kısmet açma sürecinde çeşitli yöntemler kullanılmaktadır. İşte bu yöntemlerden biri de Sirke ile Kısmet Açma  yöntemidir.Peki bu ritüeli nasıl yapılır, etkisi ne kadar sürer? Sirke ile Kısmet Açma 2023 yılında bu ritüeli yapmak için hangi günler uygun olur, sizlere bu haberde anlatacağız.

Sirke ile kısmet açma 2023 

Sirke ile kısmet açma nasıl yapılır, etkisi ne kadar sürer

Sirke ile kısmet açma 2023 yılında çoğu  insanların  arasında en popüler geleneklerden olmuştur. Yıllar boyunca devam eden bu ritüel sirkenin kısmet açan ve olumsuz enerjileri uzaklaştıran bir güç olduğunu kanıtlamıştır.

Kısmet açma ritüeli, negatif enerjiyi temizleyerek hayatınızda olumlu değişiklikler yapma amacını taşır. Sirke, doğal bir bileşen olduğu için antik çağlardan bu yana değişik kültürlerde tıbbi ve büyüsel amaçlar için de kullanılmıştır. Ancak unutulmamalıdır ki, Kısmet açma tamamen bir inanç ve inanma meselesidir ritüellerin kesinlikle bilimsel bir açıklaması yoktur. Bu nedenle, sirke ile kısmet açma ritüelini gerçekleştirmek isteyen kişilerin bunu bir inanç ya da ritüel olarak değerlendirmesi oldukça önemlidir.

Sirke ile kısmet açma nasıl yapılır, etkisi ne kadar sürer?

Sirke ile kısmet açma 2023 

Kısmet açma, hayatınızda hayırlı kapıların açılmasına yardımcı olabilecek bir ritüeldir. Sirke, negatif enerjiyi temizleyen ve koruyan bir madde olduğu için bu ritüelde kullanılır. Sirke ile kısmet açma ritüeli nasıl yapılır, etkisi ne kadar sürer? Sirke ile kısmet açma 2023 yılında bu ritüeli yapmak için hangi günler uygun olur, gelin adım adım inceleyelim...

Öncelikle kısmet açma ritüeli için ihtiyacınız olan bir takım malzemeler şunlardır:

  • Bir miktar doğal sirke,

  • Bir kase,

  • Bir bardak su,

  • Bir mum,

  • Bir kibrit,

Gerekli malzemeler hazırsa artık Sirke ile kısmet açma nasıl yapılır? sorusuna geçebiliriz. İşte Kısmet açma ritüelinin yapılışı şu şekildedir:

  • Herşeyden önce ritüele başlamadan evinizde temiz ve sakin bir ortam oluşturun. Ritüeli yapacağınız yeri düzenleyin ve rahat oturabileceğiniz bir yer seçin.

  • Mumunuzu  yakın ve ortaya koyun. Mum yakmak, mum ışığı ile ritüelin gücünü artırmaktık.

  • Sirkeyi temiz bir kaseye koyun ve kasenin üzerine ellerinizi uzatın. Bir bardak suyu da yanınıza koyun. Kısmetinizi açmak için tüm içtenliğinizle ve inancınızla dua edin. Dua ederken sadece Allah’tan hayırlı kısmetler isteyin ve dileğinizi gerçekleşmiş gibi hayal edin. 

  • Duanızı bitirdikten sonra, ellerinizi sirkenin üzerinde dolaştırın ve sirkenin enerjisini hissedin. Sirke, sizin niyetinizi alacak ve kısmetinizin açılmasına sebep olacaktır.  

  • En son yanınızda bulunan bir bardak suyu için ve  Sirke ile kısmet açma ritüeli bitirin.

  • Yaktığınız mumu söndürmeyin, mumun kendiliğinden sönmesini bekleyin.

Sirke ile kısmet açma ritüelinin etkisi ise kişiden kişiye hatta zamana bağlı oalarak bile değişiklik göstermektedir.Bazılarında nasıl hemen etkisini gösterebilir ise, bazı kişilerde bu durum zaman alabilir. Genellikle bu ritüelin etkisi ortalama 1 ay içinde sonuç gösterdiği bilinmektedir. Bu süre zarfında, kısmetinizin açıldığını hissedecek ve hatta hayatınıza yeni insanlar girecektir. 

Sirke ile Kısmet Açma ritüeli hangi günlerde yapılır?  

Sirke ile Kısmet Açma ritüeli hangi günlerde yapılır  

Sirke ile kısmet açma ritüeli, uzun yıllardan beri Anadolu' da uygulanan bir gelenektir.Sirkenin inanılmaz güçlü enerjisi sayesinde kısmetinizin nasıl açılacağını göreceksiniz. Hayatınızda büyük değişimlerin gerçekleştiğini bolluk ve bereketi ayağınıza getirebilirsiniz. 

Sirke ile kısmet açma ritüelini yapmak için uygun günler ise genellikle Perşembe günü olarak bilinmektedir.  Bu günlerde, özellikle sabah saatlerinde' Bismillahirrahmannirrahim, Rabbi innilime enzelte ileyyi minhayrin fakiru. Manası: Esirgeyen ve bağışlayan Allah’ın ismi ile, bana göndereceğin her türlü hayra muhtacım. 'Kısmet açma duasının okunmasında yarar olacaktır. Ayrıca, kısmet açma ritüelini yaparken niyet etmek, dua etmek ve Allah’a tevekkül etmek de önemlidir. 

Kısmet bağlılığını çözmek için hangi dua okunur?

Kısmet bağlılığını çözmek için hangi dua okunur

Kısmet bağlılığını çözmek için okunan dualar sirke ile kısmet açma yöntemi içinde size yardımcı olacak olan dulardır. Kısmet bağlılığını çözmek için okunabilecek dualar arasında ise şu dualar yer almaktadır:

  • Ya Fettah Ya Rahmanü Ya Rahimü: Bu dua, Allah’ın rahmet ve şefkatini isteyerek hayırlı kapıların açılmasına vesile olur. 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayıp, 100 defa Ya Fettahü Ya Rahmanü Ya Rahimü diyerek devam edilir. Sonra da 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek bitirilir.

  • Ya Fettah Esmaül Hüsna Duası: Bu dua, Allah’ın isimlerinden biri olan Ya Fettah ismini zikrederek kısmetin açılmasını sağlar. Bu duayı okumak için, 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayıp, 489 defa Ya Fettah diyerek devam edilir. Sonra da 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek bitirilmelidir.

  • Yasin Suresi: Kur’an’ın kalbi olarak kabul edilen bu sure kısmet açmak için okunabilecek en güçlü surelerden biridir. Bu sureyi okumak için, abdest alıp, temiz bir yerde, kıbleye yönelerek, 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlanmalıdır. Okunan surenin ardından ise  7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek bitirilmelidir.

  • İnna Fetahna Duası: Fetih Suresi’nin ilk ayeti olan Allah’ın yardımıyla zafer kazanmayı dilemek için okunan duadır. Bu duayı okumak için, 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayıp, 313 defa İnna Fetahna Lekel Fethan Mübina diyerek devam edilir. 

  • Şems Suresi: Bu sure, güneşin yüceliğini ve Allah’ın kudretini anlatır ve kısmet açmak için okunabilecek surelerden biridir. Bu sureyi okumak için, 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayıp, Şems Suresi’ni tamamen okuyarak devam edilir. Sonra da 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek bitirilir.

  • Fatiha, İhlas, Nas ve Felak sureleri: Bu sureler, Kur’an’ın en önemli ve en kısa sureleridir ve kısmet açmak için okunabilecek sureler arasındadır. Bu sureleri okumak için, 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayıp, sırasıyla Fatiha, İhlas, Nas ve Felak surelerini 7’şer defa okuyarak devam edilir. Sonra da 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek bitirilir.

  • Ayetel Kürsi: Bakara Suresi’nin 255. ayetidir ve Allah’ın sıfatlarını ve kudretini anlatan en önemli duadır. Bu ayeti okumak, kısmet açmak için en etkili yöntemlerden biridir. Bu ayeti okumak için, 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayıp, 41 defa Ayetel Kürsi’yi okuyarak devam edilir. Sonra da 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek bitirilir.

Evlilik kısmeti açılması için hangi dua okunur?

Evlilik kısmeti açılması için hangi dua okunur

Günümüzde yaşanan sıkıntılar sitresli yaşam derken birçok zorluklarla mücade ederiz.Bu sıkıntılarla boğuşurken kötü enerjiyi üzerimize çeker ve yaşanan bu olumsuzluklar yakamızı bir türlü bırakmaz. Evlilik İçin kısmetinizin kapalı olduğunu düşünüyorsanız. Sirke ile Kısmet Açma 2023 yılı ritüeli yanı sıra bu duaları da evlilik kısmeti açılması için hayatınızdan eksik etmeyin.Yapmış olduğunuz dua sizin inancınıza bağlı olarak gerçekleşmektedir.Peki Evlilik kısmeti açılması için hangi dua okunur? gelin birlikte bakalım...

  • Rabbi inni limâ enzelte ileyyi min hayrin fakîr: Bu duayı okumak için, cuma günü abdest alıp, iki rekat tövbe namazı kıldıktan sonra 18 defa okumak hayırlı evlilik için okunacak dualar arasındadır. 

  • Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrate a’yunin vec’alnâ lil muttakîne imâmâ: Duanın manası, Ey rabbimiz! Bize mutluluk getirecek eşler ve çocuklar bahşet; bizi günahtan sakınanlara öncü yap anlamına gelmektedir. Bu duayı okumak için de, her gün 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayıp, 41 defa bu duayı okuyarak devam edilir.

  • İnnâ Fetahnâ Leke fethan-mübina.Ve fütihatis-semâiü fekânet ebvabâ: Öncelikle bu duayı okumadan önce 1 bardak su hazırlanır. Hazırlanan 1 bardak suya 101 defa  İnnâ Fetahnâ Leke fethan-mübina.Ve fütihatis-semâiü fekânet ebvabâ okuyup üflenir ve bu 21 gün boyunca devam eder. 21 gün sonunda okumuş olduğunuz 1 bardak  su içilir.

Kısmet açma namazı nasıl kılınır?

Kısmet açma namazı nasıl kılınır

 Sirke ile kısmet açma yanında, Kısmet açma namazı nasıl kılınır aramasının da yapıldığını da görüyoruz.Kısmetin açılması için okunabilecek dualar, kılınan namazlar bu süreçte önemlidir. Bu namaz, iki rekat olarak kılınır ve 1. rekatta Fatiha suresi ile Ayet-el-Kürsi okunur 2. rekatta ise Fatiha suresi ile İhlas, Felak ve Nas sureleri okunmaktadır. Namazı kılarken, kısmetin açılması için dua etmek inancınızı netleştirmek önemlidir. Peki  Kısmet açma namazı nasıl kılınır bu sorunun cevabına ulaşmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz...

  • Öncelikle kısmet açma namazı kılmak için abdest alın,

  • Namaz için niyet edin,

  • İlk rekatta Fatiha suresi ile Ayet-el-Kürsi okuyun,

  • Rükû ve secde varın,

  • Devamında 2. rekatta Fatiha suresi ile İhlas, Felak ve Nas sureleri okuyun,

  • Tekrar Rükû ve secde yapın,

  • Son oturuş yaptığınızda Tahiyyat, Salli-Barik ve Rabbena dualarını okuyun,

  • En son selam vererek namazı bitirin, ve Kısmet açma duasını  okuyun.

Kısmet açma duası: Bismillahirrahmannirrahim, Rabbi innilime enzelte ileyyi minhayrin fakiru. Manası: Esirgeyen ve bağışlayan Allah’ın ismi ile, bana göndereceğin her türlü hayra muhtacım. 

Kısmet açmak için hangi sureler okunur?

Kısmet açmak için hangi sureler okunur

Sirke ile Kısmet Açma 2023 ritüelinde de kullanacağımız bu dualar aslında hayatımızın her gününde okunması gerekmektedir.İnsanoğlunun yaşam sürecince karşılaştığı olumsuzlukları dert edinir ve kötü enerjiyi üzerine çeker.Bu olumsuzluklardan kurtulamayan insanoğlu zaman içerisinde inancı doğrultusunda çözüm yolları arar.

Bunlardan en etkili ve en doğru olanı ise şüphesiz dua etmektir.Peki kısmet kapalığına çözüm olabilir mi? Dua ederken önemli olan içtenliğiniz ve inancınızdır.Biliriz ki dua etmek Yüce Allah ile konuşmaktır.Kısmetiniz için de yapacak olduğunuz dualar karşısında  niyetinizi dile getirin sizin için zamanını bekleyin...İşte Kısmet açmak için hangi sureler okunur? sorusunun yanıtı...

  • Fatiha, İhlas, Nas ve Felak sureleri: Kur’an’ın en önemli ve en kısa sureleri olan ve kısmet açmak için okunabilecek  bu sureler, 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayıp, sırasıyla Fatiha, İhlas, Nas ve Felak surelerini 7’şer defa okunur. 

  • Ayetel Kürsi: Bu ayet, Bakara Suresi’nin 255. ayeti olup sabah akşam okunması gereken dualardan biridir. Allah’ın sıfatlarını ve kudretini anlatan bu ayeti okumak, kısmet açmak için en etkili yöntemlerden biri olarak bilir. Bu ayeti okumak için, 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayıp, 41 defa Ayetel Kürsi’yi okuyarak devam edilir.

  • Yasin Suresi: Kur-an-ı kerim kitabımızın kalbi... ve kısmet açmak için okunabilecek en güçlü surelerden biri. Öncelikle her sure veya dua için geçerli olan abdest alıp, temiz bir yerde, kıbleye yönelerek, 7 defa Bismillahirrahmanirrahim diyerek ardından Yasin Suresi’ni  okumak kısmet açmak için okunabilecek duaların başında yer alır.

  • Taha Suresi: Peygamberlerin kıssalarını ve Allah’ın emirlerini içerir ve kısmet açmak için okunabilecek sureler arasındadır. Bu sureyi okumak için, 21 kez Taha Suresi’ni okumak Kısmet açmak ve hayırlı evlilik için tavsiye edilir.

  • İnsan Suresi: İnsanın yaratılışını ve ahiret hayatını anlatan bu sure kısmet açmak için okunabilecek surelerdendir. Bu sureyi okumak için öncelikle İnsan Suresi’nin ilk 2 ayeti 313 kere abdest alınarak okunması gerekir ardından her tekrarın sonunda 7 kez semain kelimesinin söylenmesi gerekmektedir.

Tuzla kısmet açma nasıl yapılır?

Tuzla kısmet açma nasıl yapılır

Tuzla kısmet açma, kısmetinizin bağlı olduğunu düşündüğünüz durumlarda kısmetinizin açılmasına yardımcı olabilecek bir ritüeldir. Tuz da sirke gibi, negatif enerjiyi temizleyen ve koruyan bir madde olduğundan bu tür ritüelde de kullanılmaktadır. Sirke ile Kısmet Açma ritüeli ile aynı doğrultuda olan Tuzla kısmet açma ritüeli nasıl yapılır gelin birlikte inceleyelim...

  • Öncelikle kendinize temiz bir ortamda hazırlayın. Ritüeli gerçekleştireceğiniz ortamın temiz ve düzenli olmasına dikkat edin. Rahat bir şekilde oturabileceğiniz bir yer seçin.

  • Daha sonra tuzu alın. Tuz seçimini deniz tuzu yada kaya tuzu şeklinde yapabilirsiniz. 

  • Tuzun üzerine ellerinizi koyarak içten bir niyetle kısmetinizi açmak için dua edin. Yazımınız içeriğinde verdiğimiz duaları okuyabilirsiniz.

  • Dua ettiğiniz sırada ellerinizi tuzun üzerinde  sakince dolaştırın. Bu şekilde tuzun enerjisi  dua ve niyetinize geçecektir. 

  • Tuzun enerjisiyle birlikte, hayırlı kısmetlerin size gelmesini ve fırsatların açılmasına dair niyetlerde bulunun. 

  • Yapılan bu ritüeli tamamladıktan sonra kullanmadığınız tuzu uygun bir yerde saklayın.

Son olarak bu gibi yapılan ritüeller kişinin inancına ve niyetine bağlı olarak farklılık gösterebilmektedir. Bu yüzden önemli olan, samimi bir niyetle  Allah’a güvenerek ve inanarak ritüeli gerçekleştirmektir. Ayrıca, ritüel yaparken dua etmek, sabır ve sürekli bir inançla desteklemek de son derece önemlidir.

Allah  gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin.Hakkınızda  hayırlı olanı ise gönlünüze razı eylesin....