Isuna Hasekura tarafından yazılan ve Jū Ayakura tarafından resimlenen bir Japon hafif roman serisi olan Spice and Wolf son günlerde ülkemizde çok popüler olmuş durumda.

Diziyi takip eden anime severler her bölüm ardından yayınlanacak olan heyecanla bekliyor. Bizde sizler Spice and Wolf dizisi 1. sezon 10. bölüm ne zaman çıkıyor, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Gelin Spice and Wolf hakkında biraz bilgi sahibi olalım...

Spice and Wolf 1. Sezon 10. Bölüm Ne Zaman? Spice and Wolf Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Spice and Wolf serisi ilk olarak 2006 yılında yayınlanmaya başlandı. Seri 2024 yılı itibari ile 18. yılında ve tüm dünyada izleyiciler tarafından çok fazla sevilerek izleniyor. Türkiye'de de son aylarda çok fazla izlenmeye başlayan dizi hakkında en çok sorulan soruda Spice and Wolf 1. sezon 10. bölüm ne zaman yayınlanacak sorusu.

Spice and Wolf dizisi ülkemizde herhangi bir platformda yayınlanmıyor. Fakat internet sitelerinde dizinin bölümlerini izlemek mümkün. Bu nedenle Spice and Wolf dizisinin 1. sezon 10. bölümünü izlemek isteyenler internetten bu konuda aratmalar yaparak dizinin istediğini bölmüne ulaşabilirler.

Spice and Wolf dizisi ilk sezonun orijinal yayın tarihleri ise aşağıdaki gibidir;

1. Sezon 1. Bölüm 8 Ocak 2008
1. Sezon 2. Bölüm 15 Ocak 2008
1. Sezon 3. Bölüm 22 Ocak 2008
1. Sezon 4. Bölüm 29 Ocak 2008
1. Sezon 5. Bölüm 5 Şubat 2008
1. Sezon 6. Bölüm 12 Şubat 2008
1. Sezon 7. Bölüm 30 Mayıs 2008
1. Sezon 8. Bölüm 19 Şubat 2008
1. Sezon 9. Bölüm 26 Şubat 2008
1. Sezon 10. Bölüm 4 Mart 2008
1. Sezon 11. Bölüm 11 Mart 2008
1. Sezon 12. Bölüm 18 Mart 2008
1. Sezon 13. Bölüm 25 Mart 2008

Spice and Wolf dizisi yeni bölümü ne zaman sorusuna cevap verdik. Gelin birde dizinin konusuna bir bakış atalım.

Spice And Wolf 1. Sezon 10. Bölüm Ne Zaman Spice And Wolf Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak 11

Spice and Wolf Dizisinin Konusu Nedir?

Spice and Wolf dizisi bir Japon anime dizisi olsada dizide Avrupa etkilerini görmek mümkün. Fantastik bir dünyada geçen dizide ana karakterimiz genç bir tüccar olan Kraft Lawrence.

25 yaşındaki Lawrence'nin tek amacı kendi dükkanını açmaktır. Bu amaçla seyahat ederek tüccarlık işi ile uğraşan 7 yıldır farklı yerlerde çalışma hayatını sürdürmektedir.

80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor" 80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor"

Lawrence'nin hayatı bir gece Pasloe kasabasında değişir. Kasabada Holo adında yarı Tanrı-yarı Kurt olan bir varlıkla karşılaşır. Holo kuyruğu ve kulakları dışında 15 yaşındaki bir kız görüntüsüne sahiptir.

Holo kendisinin bir hasat Tanrıçası olduğunu iddia eder ve kasabanın buğday üretimi ile ünlü olmasını buna bağlamaktadır. Holo zamanda kasabalılar tarafından dışlanmıştır ve yalnız kalmıştır.

Holo bazı çiftçiler ile bir takım sorunlar yaşamıştır ve çiftçilerden bir tanesi onu vefasız Tanrı olarak tanımlamıştır. Holo bu nedenle kasabadan ayrılıp Yoitsu adlı memelekete gitmek ister fakat ve Lawrence'de ona yardımcı olur.

Holo üstün yetenekleri ile Lawrence'ye yardım eder ve onun zenginleşmesi sağlar. Fakat bu absürt durum bazı kesimler tarafından hoş karşılanmaz ve Lawrence-Holo ikilisinin karşısına farklı zorluklar çıkartır.

Spice and Wolf dizisinin konusunu inceledik. Gelin birde dizide yer alan karakterlere bir bakalım...

Spice And Wolf 1. Sezon 10. Bölüm Ne Zaman Spice And Wolf Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak 22

Spice and Wolf Dizisinde Hangi Karakterler Yer Alıyor?

Spice and Wolf dizisini yeni izlemeye başlayan anime severler Spice and Wolf dizisinde hangi oyuncular var, hangi karakterler yer alıyor sorusunu sık sık soruyorlar. 

Spice and Wolf dizisinde yer alan karakterler aşağıdaki gibidir;

  • Kraft Lawrence
  • Holo
  • Yarei 
  • Chloe
  • Nora Arendt
  • Fermi Amarti
  • Dian "Diana" Rubens
  • Marc Cole
  • Eve Boland

Spice and Wolf dizisi 1. sezon 10. bölüm ne zaman sorusuna sizler için yanıt verdik. Sizde dizi hakkındaki yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz...

Kaynak: Haber Merkezi