Son yıllarda ekranlarda sıklıkla görmeye başladığımız genç ve yetenekli isimlerden biri olan Sude Zülal Güler, oyunculuk performansı ve güzelliyle dikkatleri çekiyor.

Sude Zülal Güler kimdir sorusu ise kendisini televizyon ekranlarında izleyen hayranları için merak konusu haline geldi. İşte, detaylar…

Sude Zulal Guler Kimdir

Sude Zülal Güler Kimdir?

Mayıs Kraliçesi, Gülümse Kaderine, Gönül Dağı gibi dizilerle tanıdığımız Sude Zülal Güler genç yaşıyla daha uzun süre televizyonlarda kendisini gösterecek gibi duruyor. Öyleyse Sude Zülal Güler kimdir? Sizler için bu soruyu ve Sude Zülal Güler hakkında merak ettiğiniz bazı konuları cevapladık.

Sude Zülal Güler Kaç Yaşında?

İlk bölümünü 31 Ocak 2024 tarihinde yayınlayan Bir Sevdadır dizisinin başrol oyuncusu Sude Zülal Güler hakkında ilk merak edilen şey yaşı oluyor. Oldukça genç olan Sude Zülal Güler 25 Ağustos 2001 tarihinde doğmuştur. Kendisi henüz 22 yaşındadır.

Sude Zulal Guler Kimdir 3

Sude Zülal Güler Nereli?

Genç oyuncu Sude Zülal Güler 25 Ağustos 2001 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Kendisi aslen Makedonya kökenlidir. Çocukluğunu İstanbul’da geçirmiş ilk ve orta öğretimini burada tamamlamıştır. Özden Cengiz Anadolu lisesini bitiren Sude Zülal Güler lisans eğitimini de İnsan Kaynakları bölümünde yapmaya başlamıştır. Kendisi insan kaynakları hakkında şunları söylemiştir: “İnsan kaynakları bölümünü okuyorum. Sebebi, başka bir şeyi de keşfetmek istememdi. Kendimi denemek istedim”

Sude Zülal Güler Boyu Kaç?

Eğitim hayatı devam ederken bir yandan da drama dersleri alarak oyunculuk yapmaya başlayan Sude Zülal Güler oyunculukta ilk adımını 12 yaşında Çınar isimli dizi ile atmıştır. Ayrıca kendisi 165 cm ve 52 kg’dir.

Sude Zulal Guler Kimdir 4

Sude Zülal Güler Nasıl Ünlü Oldu?

Başak burcu olan ve hayvansever olan Sude Zülal Güler kimdir konusunda biraz bilgi sahibi olduk. Peki ya genç oyuncu nasıl ünlü oldu?

İlk çıkışını 2013 yılında kendisi 12 yaşındayken Çınar isimli dizi ile yapan Sude Zülal Güler daha önce reklamlarda da yer almıştır.

Bu konu hakkında kendisinin açıklamaları şu şekildedir:

  • “Önce reklamlarda sonra dizilerde yer almaya başladım. Kendimi ekranda ilk gördüğümde tepkim ‘Hmm demek böyle görünüyorum.’” diye düşündüğünü belirtmiştir.

Kendisini gösterdiği ve parladığı proje ise Şeref Sözü dizisi ve orada hayat verdiği “İsra Adabeyli” karakteri olmuştur.

Sude Zulal Guler Kimdir 5

Sude Zülal Güler TV Dizileri

Sude Zülal Güler çok küçük yaşlarda oyunculuğa adım atmış ve şimdiye kadar da farklı dizilerde çeşitli rolleri canlandırmıştır. Son yıllarda ise Duy Beni ve Gönül Dağı'ndaki performansları ile adından söz ettiren Sude Zülal Güler'in oynadığı dizileri inceleyelim...

68 yaşındaki kadın başarılara doymuyor 68 yaşındaki kadın başarılara doymuyor

Sude Zülal Güler Şeref Sözü dizisi ile parlamış olsa da daha birçok projede yer almıştır. 2013 yaşında daha çocukken dahil olduğu Çınar isimli dizi dışında oynadığı farklı diziler de bulunmaktadır. Mayıs Kraliçesi dizisinde Pınar isimli karakteri, Muhteşem Yüzyıl: Kösem dizisinde Ayşe Sultanı canlandırmıştır.

Şeref Sözü isimli dizide İsra Adabeyli, Gönül Dağı dizisinde Yeşim Soner ve Bir Sevdadır dizisinde ise Yeşim Dağlıca isimli karakterlere hayat vermiştir. Bu projeler dışında İsimsizler, Şeref Sözü, Kazara Aşk, Gülümse Kaderine ve Tozluyaka’da da çalışmıştır. Exxen isimli platformda Öğrenci Evi dizisinin Esra isimli başrolü olmuştur. Beyaz perde de 2018 yılında Keşif isimli film ile kendisini göstermiştir.

Sude Zülal Güler Sevgilisi Kim?

Sude Zülal Güler bir zamanlar kendisi gibi oyuncu Doğukan Güngör ile sevgili olmuş ancak 2021 yılında ayrılmışlardı. 15 Şubat 2024 tarihinde ise Gönül Dağı dizisinde rol arkadaşı olan Berk Atan ile sevgili oldular. Çiftin ilişki halen devam etmekte.

Sude Zulal Guler Kimdir 6

Berk Atan Sude Zülal Güler Sevgili Mi?

Sude Zülal Güler 2023 yılında başlamış ve halen devam etmekte olan Gönül Dağı dizisinde kendisiyle beraber rol almış Berk Atan ile sevgilidir. Çift 15 Şubat 2024 tarihinden beri beraberler.

Sıkça Sorulan Sorular

Genç oyuncu Sude Zülal Güler kimdir sorusunun yanı sıra diğer merak edilen soruları da sizler için yanıtladık.

Sude Zülal Güler Ne Mezunu?

Genç oyuncu Özden Cengiz Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Lisans eğitimini İnsa Kaynakları üstünde seçmiş aynı zamanda oyunculuk ve drama dersleri de almıştır.

Sude Zülal Güler Gönül Dağı’ndan Ayrıldı Mı?

Cumartesi günleri akşam 20.00’da yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Yeşim Soner karakterini canlandıran Sude Zülal Güler, Ocak 2024’de diziden ayrılmıştır.

Sude Zülal Güler Annesinin Hastalığı Nedir?

Sude Zülal Güler’in annesi Aylin Güler, meme kanserinin ardından yakalandığı yumuşak doku ve kemik kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Genç oyuncu 46 yaşındaki annesini 22 Nisan 2023 tarihinde kaybetti. Aylin Güner’in cenazesi Yeniköy Yeni Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı. Ardından Yeniköy aile kabristanlığına defnedildi.

Editör: Gulce Editor