Ferhat Şen, Tariş Üzüm Birliği Kuru Üzüm Entegre Tesislerinde düzenlediği basın açıklamasıyla gündem ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Birlik Başkanı Ferhat Şen, seçim sürecinde vaat ettiği ortaklara 5 TL'lik fark ödemesinin 5 Haziran'da hesaplara yatırılacağını duyurdu. Şen, ''Geçmişte işçilere promosyon ödemeleri yapılmıyordu. Bu ay başı itibariyle promosyon ödemelerini işçilere yapacağız. Kurum daha önce promosyonu kendine alıyormuş.  5 Liralık yapacağımız fark ödemesinin kuruma maliyeti ise 65 milyon TL'' Dedi

Kurum üzüm alım fiyatları 1 Ağustos'ta açıklanacak

Seçim sürecinde kuru üzüm fiyatlarının erken açıklama vaadinde de bulunan Ferhat Şen, kuru üzüm alım fiyatlarını 1 Ağustos'ta açıklayacaklarını belirtti.

Emekli öğretmen arpa hasılıyla hayvancılıkta devrim yarattı Emekli öğretmen arpa hasılıyla hayvancılıkta devrim yarattı

Ferhat Şen, ''Üreticilerimizin merakla beklediği kuru üzüm alım fiyatlarını 1 Ağustos'ta açıklayacağız. Yaptığımız yenilenme ve kapasite artırımı ile ürün alımını 2.5 kat arttırmayı ihracat rakamlarımızı da yüzde 20 seviyelerine çıkarmayı hedefliyoruz. Bankadan kredi alıp faiz ödemektense üreticiden vadeli mal alıp bankaya verdiğimiz faizi üreticiye destek olarak vereceğiz. TMO elindeki 8 bin ton kuru üzümün 1000 tonunu bize verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. TMO ile ortak çalışmalarımız devam edecek''İfadelerini kullandı.

Ferhat Şen Basın Açıklaması

Kaynak: Haber Merkezi