Bella Hadid Nereli? Kimdir? Dini Ne? Bella Hadid Nereli? Kimdir? Dini Ne?

Son dönemin popüler genç isimlerinden Testo Taylan oldukça geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Peki, Testo Taylan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Testo Taylan sevenlerinin merak ettikleri tüm sorulara cevap verdik. İşte, detaylar...

Testo Taylan Kimdir 3

Testo Taylan Kimdir?

Testo Taylan genç yaşına rağmen kariyer hayatında büyük başarılar elde etmiştir. Birçok kişi tarafından başarısı desteklenen Testo Taylan’ın geniş de bir takipçi sayısı vardır.

Oldukça başarılı olan ve sevilen Testo Taylan hakkında birçok merak edilen konu da vardır. Testo Taylan kimdir, boyu kaç cm, kaç yaşında tarzında sorular Testo Taylan hakkında en çok sorulan sorular arasındadır.

Testo Taylan Kimdir 4

Testo Taylan Türk YouTube içerik üreticisidir. Youtuber olan Testo Taylan aynı zamanda genç bir girişimcidir. Kendisine ait bir fitness ve beslenme ürünleri satan e-ticaret sitesi vardır. 

Testo Taylan, 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini İzmir Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra, ODTÜ’de Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nü kazanmıştır.

Üniversite yıllarında spor ve fitness ile tanışan Taylan, bu alanda kendini geliştirmeye karar verdikten sonra bunu mesleği haline getirmiştir.

2020 yılında, Cenk Koçak ile birlikte “Demire Tutunanlar” adında bir YouTube kanalı açmıştır. Kurdukları kanalda fitness ve beslenme ile ilgili içerikler üreterek kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşmışlardır.

2022 yılına gelindiğinde Testo Taylan, Cenk Koçak ile yollarını ayırmıştır ve kendi adını taşıyan “Testo Taylan” adlı YouTube kanalını kurmuştur. Kendi kurduğu kanalda da fitness ve beslenme ile ilgili içerikler üretmeye devam etmiştir.

Testo Taylan Kimdir

Taylan kendi kanalında kısa sürede yüksek aboneye kavuşmuştur ve daha geniş kitlelere hitap etmeye başlamıştır. 

Testo Taylan geniş kitlelere hitap ettiği bu YouTube kanalında, antrenman ve motivasyon videoları, beslenme tavsiyeleri, fitness ürünleri incelemeleri ve spor ile ilgili bilgiler paylaşmaktadır.

Testo Taylan, fitness ve beslenme ile ilgili içerikler üreterek, bu alandaki insanların yaşamlarını iyileştirmeyi amaçlamalığını söylemektedir. 

Günümüzde hala YouTube ve Instagram kanallarında içerik üreten Testo Taylan YouTube’da 500 bin aboneye sahipken Instagram’da 474 bin takipçiye sahiptir. YouTube kanalında abonelerine spor ve beslenme üzerine bilgiler veren Testo Taylan ayrıca uzaktan birebir fitness dersleri verdiği bir uygulama geliştirmiştir.

Testo Taylan Kimdir 5

Bunların yanı sıra Testo Taylan 2021 yılında Beypazarı Doğal Maden Suyu markasının yüzü olmuş ve reklamlarda oynamıştır. Reklamdaki “Bunu İçen Demir Büker” sloganıyla da oldukça dikkat çekmiştir.

Testo Taylan kimdir, ne iş yapar gibi soruları yanıtladık. Şimdi, kişisel hayatına bakalım…

Testo Taylan Kaç Yaşında, Boyu ve Kişisel Hayatı

Testo Taylan Kimdir 6

Hem YouTube’da hem de Instagram’da içerik üreten Testo Taylan boyu ne kadar, kaç kilo, sevgilisi var mı gibi konularda oldukça merak ediliyor. Bu sorulara olabildiğince detaylı cevap verdik. 

Testo Taylan doğum tarihi bazı sitelerde yanlış paylaşılmış olsa da 01 Ocak 1999 tarihinde dünyaya geldiği bilinmektedir.

1 Ocak 1999 İzmir doğumlu olan Testo Taylan 25 yaşındadır. Testo Taylan, çektiği videolarda güçlü vücudu sayesinde dikkat çekmiştir. Kariyerini fitness ve beslenme alanında ilerletmiş ve bu konuda uzmanlaşmıştır. 

YouTube kanalında spor üzerine videolar çekerek insanları motive eden Testo Taylan, 2022 yılında açtığı kanalına şu ana kadar 300 video çekmiştir. Çektiği videolarla abonelerine fitness ve beslenme ile ilgili bilgilendirici içerikler sunmaktadır. 

Güçlü fiziği sayesinde Testo Taylan boy ve kilosu konusunda oldukça fazla soru alıyor. Testo Taylan boyu 1.90 cm’dir. Güncel kilosu ise 100 ve 110 arasında değişmektedir. 

Testo Taylan Kimdir 7

Testo Taylan nereli sorusu da ünlü fenomen hakkında sorulan bir diğer sorudur. Testo Taylan İzmir’de doğmuştur fakat ailesinin aslen Yozgatlı olduğu biliniyor.

Gelelim en çok merak edilen konuya; Testo takma adı ile tanınan ünlü fenomen ismini kendi belirlemiştir. Testo Taylan gerçek adı Taylan Özgüç Danyıldız’dır. 

Videolarındaki eğlenceli kişiliğiyle dikkatleri çeken Testo Taylan özel hayatı ile ilgili de sosyal medya hesaplarında soru yağmuruna tutuluyor. Testo Taylan sevgilisi var mı sevgilisi kim gibi sorular merak ediliyor.

Testo Taylan sevgilisi ile ilgili internette 2023 yılına ait videolar var fakat şu anda beraber olup olmadıkları net olarak bilinmiyor.

Testo Taylan kimdir sorusunu detaylı bir şekilde ele aldık. Özel hayatı ve kariyer hayatı ile ilgi çeken Testo Taylan daha fazla kitleye ulaşacak gibi gözüküyor.

Kaynak: Hatice Zeybek