Bu kampanya kapsamında, 20 Eylül tarihine kadar Petrol Ofisi istasyonlarından akaryakıt alan herkes, cömert hediyelerin sahibi olma şansını yakalıyor.

Petrol Ofisi'nin resmi açıklamasına göre, kampanya dahilindeki yakıt alımları, müşterilere değerli yakıt puanları kazandırıyor. Bu fırsat, tek seferde gerçekleşen dördüncü 600 TL ve üzeri benzin, dizel veya LPG yakıt alımlarında 120 TL, dördüncü 1500 TL ve üzeri yakıt alımlarında 300 TL ve dördüncü 3 bin 200 TL ve üzeri yakıt alımlarında muazzam 660 TL değerinde yakıt puanı kazanma imkanı sunuyor.

Bununla da sınırlı değil, çünkü Petrol Ofisi'nin kampanyasına katılanlar, Migros, Garenta, Hepsiburada, Hepsiburada Seyahat, yolcu360, Burger King, Oto Konfor gibi seçkin markaların avantajlarına ve indirimlerine de erişme fırsatını elde ediyorlar. Detaylı bilgilere ve bu fırsatlardan nasıl yararlanabileceğinize dair ayrıntılara ulaşmak için Petrol Ofisi'nin mobil uygulamasını ziyaret edebilirsiniz.

Petrol Ofisi'nin bu büyük kampanyası, akaryakıt alımlarının ötesinde, müşterilere geniş bir avantaj yelpazesi sunarak onları memnun etmeyi hedefliyor. Bu fırsatları kaçırmamak için 20 Eylül'e kadar Petrol Ofisi istasyonlarına uğramak ve bu muhteşem tekliflerden yararlanmak isteyenlere öneriyoruz.

660 TL Hediye Yakıt Kampanya Koşulları:

"660 TL'ye kadar hediye yakıt" kampanyasından faydalanmak için, yakıt alımı yapacağınız plakayı mobil uygulamada kaydetmelisiniz veya Positive Card'ınızı mobil uygulama üzerinden kaydetmelisiniz. Üyelik adımını tamamladıktan sonra kampanya sayfasında size en uygun kampanyayı seçerek "Hemen Katıl" butonuna tıkladığınızda kazanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya, kayıtlı plaka veya Positive Card ile, kampanyaya katılan Positive Card üyelerinin Petrol Ofisi istasyonlarından gerçekleştirecekleri yakıt alımlarında geçerlidir.

Her müşteri, kampanya süresince en fazla 4 kez faydalanabilir. 4 farklı alışverişin ardından kampanyadan bir daha faydalanılamaz.

Kampanya kapsamında, aynı gün içinde aynı istasyondan gerçekleştirilen ilk işlem, kampanya kapsamında değerlendirilir.

Tek seferde yapacağınız 600 TL ve üzeri yakıt alımına 30 TL, 1500 TL ve üzeri yakıt alımına 75 TL veya 3200 TL ve üzeri yakıt alımına 165 TL değerinde hediye yakıt kampanyalarından birini seçerek katılmalısınız. Bu şekilde en fazla 660 TL kazanabilirsiniz.

Kampanya kapsamında maksimum 660 TL kazanabilirsiniz.

Kazanılan puanlar, kampanya şartları gerçekleştirildikten sonra en geç 24 saat içinde hesabınıza yüklenir ve 05.10.2023 tarihine kadar Positive Card üyeleri, sadece yakıt alımlarında bu puanları kullanabilirler.

Her 100 Positive Puan, 1 TL değerinde yakıta denk gelir.

Kampanyayı değiştirmek isterseniz, 0555 675 55 55 numaralı Müşteri Danışma Hattı'nı arayabilirsiniz.

Petrol Ofisi Mobil uygulamasını indirmeyen ve kampanyaya katılmayan kişiler, bu fırsattan yararlanamazlar.

Petrol Ofisi, gerektiğinde kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Bu kampanya, diğer kampanyalar ve indirimlerle birleştirilemez.