Vakıfbank müşterileri mevcut kullandıkları kartlarını nasıl Troy karta geçireceklerini merak ediyor. Arama motorlarında sıkça aratılan sorulardan biri olan Vakıfbank troy kartta nasıl geçilir? Vakıfbank Türk Troy kart geçiş başvurusu nasıl yapılır? Sorularının cevaplarını sizler için hazırladık...

Troy Kart Nedir?

TROY kartın açılımına baktığımızda ‘’ Türkiye Ödeme Yöntemleri’ kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmektedir. TROY kart 2016 yılında, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından yerli ödeme sistemi olarak hizmete sunulmuştur.

Bu kart bankalar ve işletmeler arasında para akışını sağlayan elektronik bankacılık yöntemi olarak kullanılmaktadır. TROY kartta dünyada yaygın kullanılan, bilinen Visa ve Mastercard gibi para akışını sağlayan ödeme sistemidir.

TROY Kart Nasıl Alınır?

TROY kart almak için öncelikle çalıştığınız bankanın TROY kart hizmeti olması gerekmektedir. Bankanın TROY kart hizmeti mevcutsa, yeni kart talebinde bulunarak ya da mevcut kartınızın değişimin talep ederek TROY kart sahibi olabilirsiniz.

Önerilen İçerik: Halkban Troy Karta nasıl geçilir.

Vakıfbank Troy Kartta Nasıl Geçilir? 

Öncelikle Vakıfbank müşterisi olmanız gerekiyor. Eğer henüz değilseniz, bir Vakıfbank şubesine giderek veya Vakıfbank İnternet Şubesi üzerinden bir vadesiz hesap açabilirsiniz.

Hesabınızı açtıktan sonra, Troy karta başvurmak için yine bir Vakıfbank şubesine giderek veya Vakıfbank İnternet Şubesi üzerinden talepte bulunabilirsiniz. Başvurunuz onaylandığında, kartınız kısa süre içinde adresinize teslim edilecektir.

Kartınızı aldığınızda, Vakıfbank kartı olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Vakıfbank kartınız ile yurt içinde ve yurtdışında tüm Visa, MasterCard ve Troy logosu olan tüm ATM ve POS’larda işlem yapabilir, internet ve mobil alışverişlerde de kartınızı güvenle kullanabilirsiniz.

Vakıfbank troy karta nasıl geçilir Troy kart avantajları neler (1)

Vakıfbank Troy Kartta geçmek için iki seçeneğiniz var:

Mevcut kartınızı değiştirmek: Bunun için Vakıfbank müşteri hizmetlerini arayabilir veya web sitesindeki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Bu şekilde, eski kartınız iptal edilir ve yerine Troy logolu yeni bir kart gönderilir.

Yeni bir kart almak: Eğer mevcut bir kartınız yoksa, Vakıfbank’tan Troy logolu yeni bir kart talep edebilirsiniz. Bu şekilde, yeni bir kartınız olur.

Önerilen İçerik: Troy kart sahibi kim?

Troy Kartın Avantajları Neler?

  • Troy kart, Visa ve MasterCard ile uyumlu olduğu için yurt içi ve yurt dışında tüm POS cihazlarından ve ATM’lerden kullanılabilir.
  • Troy kart, bankaların sunduğu kredi kartı, banka kartı ve ön ödemeli kart seçeneklerini içerir. Böylece, kart sahipleri bütçelerine uygun bir kart seçebilir.
  • Troy kart, kart ücreti alınmadan verilen bir karttır. Ayrıca, Troy kart ile yapılan işlemlerde ekstra komisyon veya masraf da yoktur.
  • Troy kart, güvenli bir ödeme sistemi olarak tasarlanmıştır. Kart sahipleri, Troy kartlarını kaybettikleri veya çalındıkları takdirde kolayca iptal edebilir veya bloke edebilirler.
  • Yabancı kart şirketlerine komisyon ödemeden, yerli bir ödeme sistemi ile alışveriş yapabilmenizdir. Ayrıca, Troy kartınız ile alışverişlerinizde Maxipuan kazanabilir, puanlarınızı sonraki alışverişlerde para yerine kullanabilirsiniz.

Önerilen İçerik: Kuveyt Türk troy karta nasıl geçilir?