Barbie filminde rol alan Will Ferrell kimdir? Will Ferrell kaç yaşında? Will Ferrell nereli? Will Ferrell’in oynadığı dizi ve filmler? Will Ferrell evli mi? sorularının cevaplarını haberimizde görebilirsiniz.

Will Ferrell Kimdir?

Will Ferrell, bir oyuncu, komedyen, yapımcı ve yazar. 1967’de Irvine, Kaliforniya’da doğdu. NBC’nin ünlü komedi programı Saturday Night Live’da 1995’ten 2002’ye kadar kadroda yer aldı ve daha sonra birçok komedi filmine imza attı. Ayrıca Frat Pack adlı Hollywood komedyenleri grubunun bir üyesi olarak da tanınıyor. Seslendirme, televizyon ve tiyatro çalışmaları da yapmaktadır.will ara görsel

Liza Safronova Kimdir? Nereli? Yaşı Boyu Kilosu Kaç? Liza Safronova Kimdir? Nereli? Yaşı Boyu Kilosu Kaç?

Will Ferrell Kaç Yaşında?

16 Temmuz 1967’de Irvine, Kaliforniya’da doğdu. 57 yaşındadır. 

Will Ferrell Nereli?

Will Ferrell, Amerikalı’dır.

Will Ferrell’in Oynadığı Dizi Ve Filmler?

barbie will

Will Ferrell’in oynadığı dizi ve filmler çok sayıda. En bilinenleri şunlar:

Saturday Night Live (1995-2002): NBC’nin ünlü komedi programında yedi yıl boyunca çeşitli karakterleri canlandırdı.

Elf (2003): Noel Baba’nın atölyesinde büyüyen bir insan olan Buddy’yi oynadı.

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) ve Anchorman 2: The Legend Continues (2013): 1970’lerin San Diego’sunda bir haber spikeri olan Ron Burgundy’yi oynadı. Ayrıca filmlerin senaryosunu da yazdı.

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006): NASCAR yarışçısı Ricky Bobby’yi oynadı. Ayrıca filmin senaryosunu da yazdı.

Blades of Glory (2007): Artistik buz pateni yapan Chazz Michael Michaels’ı oynadı.

Step Brothers (2008): Yetişkin bir adam olan Brennan Huff’u oynadı. Ayrıca filmin senaryosunu da yazdı.

The Other Guys (2010): Dedektif Allen Gamble’ı oynadı. Ayrıca filmin yapımcılığını da üstlendi.

The Lego Movie (2014) ve The Lego Movie 2: The Second Part (2019): Lord Business/The Man Upstairs karakterinin seslendirmesini yaptı.

Daddy’s Home (2015) ve Daddy’s Home 2 (2017): Üvey baba Brad Whitaker’ı oynadı. Ayrıca filmlerin yapımcılığını da üstlendi.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020): Eurovision Şarkı Yarışması’na katılan İzlandalı şarkıcı Lars Erickssong’u oynadı. Ayrıca filmin senaryosunu da yazdı.

Barbie (2023): Bir oyuncak şirketinin ceo’su.

Will Ferrell Evli Mi?

Will Ferrell evli. Eşi Viveca Paulin, İsveç doğumlu bir oyuncu, sanatçı ve müzayedeci. Will Ferrell ile 1995 yılında bir oyunculuk sınıfında tanıştılar ve 2000 yılında evlendiler. Çiftin Magnus, Mattias ve Axel adında üç oğlu var. Will Ferrell ve Viveca Paulin, genellikle İsveç, Los Angeles ve New York’ta yaşamlarını sürdürüyorlar.

Kaynak: Hatice Zeybek