Ya Çok Seversen, Kanal D'nin sevilen dizilerinden Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir dizi.Dizideki karakterlerin kendilerine özgü tarzları da hayranları tarafından merak ediliyor.

Ya Çok Seversen

Ya Çok Seversen Dizisi Oyuncuları Kıyafetleri ve Markaları (2)

Ya Çok Seversen dizisi, Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, 6 Temmuz 2023’te Kanal D’de yayın hayatına başlayan, romantik komedi türündeki bir televizyon dizisidir. Dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları, senarist koltuğunda ise Kübra Sülün oturmaktadır.

Ya Çok Seversen dizisi, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Ateş ve Leyla, birbirlerine karşı duydukları çekime rağmen, geçmişlerinden gelen sırlar ve yalanlar yüzünden zorlu bir aşk hikayesine sürükleniyorlar.Dizinin başrollerini Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan üstlenmektedir.

Kerem Bürsin, Ateş Alaca karakterini; Hafsanur Sancaktutan ise Leyla karakterini canlandırmaktadır.

Dizinin diğer oyuncuları arasında;

Hatice Aslan,

Şerif Erol,

Cemre Ebüzziya,

Nazmi Kırık,

Aziz Caner İnan,

Mine Kılıç,

Oğulcan Arman Uslu,

Durukan Çelikkaya,

Özgün Akaçça,

Adin Külçe,

Lara Pera Aslan,

Arven Ece Yavuz gibi isimler yer almaktadır.

Ya Çok Seversen dizisi ilk bölümden itibaren büyük ilgi gördü ve reytinglerde zirveye yerleşti. Dizi, Perşembe günleri saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanmaya başladı. Ancak 9. bölümden itibaren Cumartesi günleri saat 20.00’de yayınlanmaya devam etti.
Ya Çok Seversen dizisinin çekimleri İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştirilmektedir...

Ya Çok Seversen dizisi oyuncuları kıyafetleri ve markaları

Ya Çok Seversen dizisi Leyla karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan, modayı yakından takip eden ve trendlere uygun giyen bir oyuncudur. Dizide giydiği kıyafetler, elbiseler ve aksesuarlar genellikle Merve Çisko, Mev’s Atelier, Awavestudio gibi markalardan seçilmektedir.

Ya Çok Seversen dizisi Ateş Alaca karakterini canlandıran Kerem Bursin ise yakışıklılığı ve tarzıyla dikkat çeken bir oyuncudur. Dizide giydiği kıyafetler, tişörtler ve pantolonlar genellikle Massimo Dutti, Tommy Hilfiger, Lacoste, Hugo Boss, Armani, Diesel, Levi’s, Nike, Adidas gibi markalardan seçilmektedir.

Ya Çok Seversen dizisinin diğer karakterlerinin kıyafetleri ise Beymen, Vakko, Network, Gizia, İlvi, Hotiç, Nine West gibi markalardan seçilmektedir.

Ya Çok Seversen dizisi Leyla kombinleri

Ya Çok Seversen Dizisi Oyuncuları Kıyafetleri ve Markaları

Ya Çok Seversen leyla kombinleri (1)

Ya Çok Seversen leyla kombinleri (2)

Ya Çok Seversen dizisi Ateş Alaca kombinleri

Ya Çok Seversen leyla kombinleri (4)

Ya Çok Seversen leyla kombinleri (5)

Ya Çok Seversen leyla kombinleri (6)