Yükselen Burç Nedir? Yükselen Burç Tablosu 2023? Yükselen Burç Hesaplama Nasıl Yapılır? Yükselen Burcun Önemi Nedir? Ay Burcu Nedir? Neyi Temsil Eder? Nasıl Hesaplanır? Güneş Burcu Nedir? Neyi Temsil Eder? Nasıl Hesaplanır? Venüs Burcu Nedir? Neyi Temsil Eder? Nasıl Hesaplanır? Soruların Cevapları Haberimiz İçerisinde Yer Almaktadır...

Burç, insanın doğum anında Güneş’in hangi pozisyonda olduğunu gösteren göksel bir alanın sembolik ifadesidir. Burçlar, Zodyak adı verilen hayali bir kuşak üzerinde yer alan on iki takımyıldızdan oluşur. Her burç, Zodyak’ın 30 derecelik bir bölümünü kapsar. Burçlar, insanların kişilik özelliklerini, karakteristik eğilimlerini, hayatlarını etkileyen olayları ve uyumlu oldukları kişileri belirlemeye yardımcı olur.

Yükselen Burç Nedir?

burçç

Yükselen burç, doğum anınızda gökyüzünde ufukta yükselen burç olarak tanımlanır. Yükselen burcunuz, hayata bakış açınızı, çevrenizle ilişkinizi ve fiziksel özelliklerinizi etkileyebilir.

Yükselen Burç Tablosu 2023

YBYükselen Burç Hesaplama Nasıl Yapılır?

Yükselen burç, doğum anınızda gökyüzünde ufukta yükselen burç olarak tanımlanır. Yükselen burcunuz, hayata bakış açınızı, çevrenizle ilişkinizi ve fiziksel özelliklerinizi etkileyebilir.

Yükselen burç hesaplamak için doğum saatinizi ve yerinizi bilmelisiniz. Doğum saatinizi tam olarak biliyorsanız, yükselen burç hesaplama tablolarını kullanabilirsiniz. Doğum saatinizi net bilmiyorsanız, bir astrologa danışmanız gerekir.

Yükselen Burcunuzu Hesaplamak İçin Tıklayınız.

Yükselen Burcun Önemi Nedir?

Yükselen burç, astrolojide çok önemli bir kavramdır. Doğum anınızda gökyüzünde ufukta yükselen burç olarak tanımlanır. Yükselen burcunuz, hayata bakış açınızı, çevrenizle ilişkinizi, fiziksel özelliklerinizi, sağlığınızı, yeteneklerinizi, şansınızı ve yaşam mücadelenizi etkiler. Yükselen burcunuzu bulmak için doğum saatinizi ve yerinizi bilmelisiniz. Doğum saatiniz astrolojik haritanızın anahtarıdır. Yükselen burcunuzun derecesi de önemlidir, çünkü şans noktanızı ve hastalık noktanızı belirler. Yükselen burcun astrolojik simgesi ASC olarak kısaltılır.

Ay Burcu Nedir? Neyi Temsil Eder? Nasıl Hesaplanır?

ayburcu

Patrona Halil'in hayretlere düşüren hayat hikayesi Patrona Halil'in hayretlere düşüren hayat hikayesi

Doğum anınızda gökyüzünde hangi burçta olduğuna göre belirlenen bir astrolojik işarettir. Ay burcu, doğduğunuz an gökyüzünde Ay’ın hangi burçta olduğunu gösteren bir astrolojik işarettir. Ay burcu, duygusal alanınızı temsil eder. Ay burcu, duygu dünyanızı, keyif aldığınız konuları, konfor alanınızı ve alışkanlıklarınızı yansıtır. Ayrıca annenizle olan ilişkinizi ve duygusal tepkilerinizi de etkiler. Ay burcu, güneş burcunuzu tamamlar. Güneş burcunuz genel karakteriniz üzerinde etkili olurken, ay burcunuz bilinmeyen yönlerinizi etkiler.

Ay burcunuzu hesaplamak için doğum tarihinizi, yerinizi ve saatinizi bilmelisiniz. Doğduğunuz anda Ay’ın hangi burçta olduğunu bulmak için bir astroloji uzmanına danışabilirsiniz veya internet üzerinden ay burcu hesaplama tablolarını kullanabilirsiniz. Ay burcu hesaplama tablolarında genellikle şu adımları izlemeniz gerekir.

  • Doğum yılınız ve ayınızın kesiştiği güneş burcunu belirleyin
  • Doğum gününüzün karşılığı olan sayıyı bulun
  • Güneş burcunuzdan başlayarak, bulduğunuz sayı kadar ileriye doğru burçları sayın
  • İlk çıkan burç ay burcunuzdur.

Örneğin, 2 Ekim 1995 doğumlu bir kişi için güneş burcu Terazi’dir. Doğum günü 2 olduğu için sayı 9’dur. Terazi’den başlayarak 9 kere ileriye doğru sayarsak: Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler. İlk çıkan burç İkizler’dir. Bu kişinin ay burcu İkizler’dir.

Ay Burcunuzu Hesaplamak İçin tıklayınız.

Güneş Burcu Nedir? Neyi Temsil Eder? Nasıl Hesaplanır?

gün

 Doğduğunuz an ve yerde Güneş’in Zodyak içinde olduğu bir burçtur. Güneş burcu, karakterinizin temel yapısını, bilinçli kimliğinizi, hedeflerinizi ve aslında olmak istediğiniz kişiyi anlatır. Güneş burcu, hayatınız boyunca değişmeyen temel kişilik özelliklerinize işaret eder.

Güneş burcunuzu hesaplamak için doğum tarihinizi, yerinizi ve saatinizi bilmelisiniz. Doğduğunuz anda Güneş’in Zodyak’ta içinde bulunduğu burcu bulmak için bir astroloji uzmanına danışabilirsiniz veya internet üzerinden güneş burcu hesaplama araçlarını kullanabilirsiniz. Güneş burcu hesaplama araçlarında genellikle şu adımları izlemeniz gerekir.

  • Doğum yılınızı, ayınızı ve gününüzü girin.
  • Doğum yerinizi seçin.
  • Doğum saatinizi ve dakikanızı girin.
  • Hesapla butonuna tıklayın.

Örneğin, doğum yılı 1995, doğum ayı Ekim, doğum günü 2, doğum yeri İstanbul, doğum saati 15 ve doğum dakikası 00 olan bir kişi için hesapla butonuna tıkladığımızda bu kişinin güneş burcunun Terazi olduğunu görürüz.

Güneş Burcunuzu Hesaplamak İçin Tıklayınız.

venüs

Doğduğunuz an ve yerde Güneş’in Zodyak içinde olduğu bir burçtur. Venüs burcu, aşk, romantizm, güzellik ve çekicilik konularını temsil eder. Venüs burcu, ilişkilerinizde nasıl mutlu olduğunuzu, nelerden zevk aldığınızı ve fiziksel teması nasıl yaşadığınızı anlatır. Venüs burcu, Boğa ve Terazi burçlarının yöneticisi olan bir gezegendir.

Venüs burcunuzu hesaplamak için doğum tarihinizi, yerinizi ve saatinizi bilmelisiniz.Venüs burcu hesaplama araçlarında genellikle şu adımları izlemeniz gerekir (3):

  • Doğum yılınızı, ayınızı ve gününüzü girin.
  • Doğum yerinizi seçin.
  • Doğum saatinizi ve dakikanızı girin.
  • Hesapla butonuna tıklayın.

Örneğin, doğum yılı 1995, doğum ayı Ekim, doğum günü 2, doğum yeri İstanbul, doğum saati 15 ve doğum dakikası 00 olan bir kişi için hesapla butonuna tıkladığımızda bu kişinin venüs burcunun Başak olduğunu görürüz.

Venüs Burcunuzu Hesaplamak İçin Tıklayınız.

Kaynak: Hatice Zeybek