Bein Medya’nın sahibi olduğu yeni nesil içerik platformu TOD TV’de birçok kaliteli dizi ve film bulunuyor. Yakın zamanda bu yapımlara bir yenisinin daha ekleneceği duyuruldu.

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Zamanın Kapıları dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu nedenle birçok kişi Zamanın Kapıları dizi konusu nedir sorusuna cevap arıyor.

Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Zamanin Kapilari

Zamanın Kapıları Dizi Konusu Nedir?

TOD TV’nin merakla beklenen dizisi Zamanın Kapıları’nın çekimleri devam ediyor. Dizinin yapımcılığını daha önce Yasak Elma, Sadakatsiz ve Bizim Hikaye gibi başarılı projelere imza atan Med Yapım üstleniyor.

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı dizide son dönemin popüler oyuncuları Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç gibi isimler de yer alıyor.

Zamanın Kapıları dizi konusu nedir diye sorulan yapımda tüm hayatını bilgisayarlara adayan Sinan ile ülkenin en zengin iş insanlarından birinin kızı olan Nevra’nın hikayesine konuk olacağız.

Sinan’ın bilgisayarlardan başka kimseyi dahil etmediği yaşamı Nevra ile tanışmasından sonra değişir. Arkadaşlıkları ilerledikçe geçmişin gizemleri ortaya çıkmaya başlar.

Beklenmedik ve sarsıcı olayların birbirini takip ettiği dizide Sinan ile Nevra kendilerini gerilim dolu bir maceranın içinde bulurlar. Artık ikisi de kendi benliklerinden sıyrılıp başka insanlara dönüşürler.

Zamanin Kapilari 6

Zamanın Kapıları Dizi Oyuncuları Kim?

Zamanın Kapıları dizi konusu nedir sorusuna yanıt bulan izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği yapımın oyuncularını da merak ediyor.

Zamanın Kapıları oyuncu kadrosu aşağıdaki gibidir:

  • Birkan Sokullu
  • Esra Bilgiç
  • Cem Bender
  • Erkan Can
  • İbrahim Selim
  • Alper Saldıran
  • Selen Uçer
  • Elçin Afacan
  • Naz Çağla Irmak
  • Engin Yüksel
  • Enes Külahçı
  • Elçin Zehra İrem

Dizide yer alan başrol oyuncularına yakından bakalım…

Zamanin Kapilari 5

Birkan Sokullu (Sinan)

Yakışıklı oyuncu, 6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Bosna göçmeni bir ailenin çocuğu olan Birkan Sokullu ortaokul ve lise yıllarında basketbol oynadı.

Bu süreçte Tekel Spor basketbol takımı ile maçlara çıktı. Üniversiteye başlayınca basketbola ara verdi.

Oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle Maltepe Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünde okudu. 2003 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü oldu.

Kariyeri boyunca birçok yapımda yer alan başarılı oyuncu son olarak Yüz Yılık Mucize dizisinde başrol karakterine hayat verdi.

Zamanin Kapilari 7

Esra Bilgiç (Nevra)

Güzel oyuncu, 14 Ekim 1992 tarihinde Ankara’da doğdu. Kendisinden küçük bir erkek kardeşi var.

Küçük yaşlardan beri oyunculukla ilgilenen Esra Bilgiç henüz sekiz yaşındayken Mamak Belediyesinin tiyatro kursuna başladı. Bir yandan tiyatroya devam ederken diğer yandan eğitim hayatına devam etti.

2011 yılında Bilkent Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler alanında lisans öğrenimine başladı. Üniversiteden mezun olmadan 2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisiyle ilk kez ekran başındaki izleyicilerin karşısına geçti.

Bu dizide dört sezon boyunca Halime Hatun karakterini başarıyla canlandırdı. Bu sayede dünya çapında hayran kitlesine sahip oldu.

2018 yılında İngiltere’deki Royal Academy of Dramatic Art’ta oyunculuk ve ses eğitimine başladı. Altı aylık eğitimin sonunda Türkiye’ye geri döndü.

Daha sonra Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi popüler dizilerde başrol karakterlerine hayat verdi.

Başarılı oyuncu şu anda Marmara Üniversitesinde hukuk eğitimi alıyor.

Erkan Can

Erkan Can

Usta oyuncu, 1 Kasım 1958 yılında Bursa’da dünyaya geldi. 17 yaşındayken Bursa Devlet Tiyatrosu, Feraizcizade Mehmet Şakir ve Ahmed Vefik Paşa sahnelerinde tiyatro eğitimi aldı.

Ahmet Can Dündar ve Feride Özdinç küs mü? Neden kavga ettiler? Ahmet Can Dündar ve Feride Özdinç küs mü? Neden kavga ettiler?

1985 yılında İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne girerek oyunculuk eğitimine devam etti.

1992 yılında efsane dizi Mahallenin Muhtarları'nda Temel karakterini canlandırdı. Bu rolüyle büyük ün kazandı.

Kariyeri boyunca 60’tan fazla dizi ve filmde yer alan başarılı oyuncu onlarca ödül kazandı.

Zamanin Kapilari 4

Zamanın Kapıları Uyarlama Mı?

Zamanın Kapıları dizi konusu nedir sorusunun ardından merakla beklenen yapımın uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Zamanın Kapıları dizisi Ayşe Övür’ün Zamanın Kapıları İstanbul’un Öteki Yüzü adlı romanından uyarlandı. Dizinin senaryosunu sevilen oyuncu Büşra Cebe yazıyor.

Zamanın Kapıları Dizisi Hangi Kanalda?

Zamanın Kapıları dizisi Bein Medya’nın yeni nesil içerik platformu TOD TV’de yayınlanacak.

Zamanin Kapilari 3

Zamanın Kapıları Ne Zaman Yayınlanacak?

Birçok kişinin iple çektiği dizinin yayın tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak 2024 yılı içerisinde izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Zamanın Kapıları dizi konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi platformda ve tarihte yayınlanacak sorularını sizler için yanıtladık.

Editör: Gulce Editor