Fenerbahçe'ye sezon başında Dinamo Zagreb'ten transfer olan Dominik Livakovic geldiği günden beri inişli çıkışlı performanslar sergilese de son haftlarda yüksek formu ile dikkat çekiyor.

Hırvat file bekçisinin yükselen formu özel yaşantısında ilgi odağı haline gelmesine neden oldu. Dominik Livakovic'in eşi Helena Matic Livakovic hakkında da çok fazla soru soruluyor. Bizde sizlere Hırvat çift hakkında çeşitli bilgiler vermeye çalışacağız.

Dominik Livakovic Eşi Helena Matic Livakovic Kimdir?

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Dominik Livakovic son günlerde önemli maçlarda sergilediği performanslar ile dikkatleri üzerine topluyor. Livakovic'in üstün performansı sonrasında futbol severler Dominik Livakovic eşi Helena Matic Livakovic kimdir sorusunu çok fazla sorar oldular. 

Dominik Livakovic Eşi Helena Matic Livakovic Kimdir Kaç Yaşında Ve Ne İş Yapıyor 1

Helena Matic Livakovic 1994 yılında Hırvatistan'ın Zadar kentinde dünyaya gelen güzel ve başarılı bir kadındır. 2017 yılından beri Dominik Livakovic ile mutlu bir beraberlik süren Helena aynı zamanda ülkesinde zaman zaman modellik yapanda bir kadın.

Dünya Helena'yı 2018 Rusya Dünya Kupasında tanıdı. O kupada üstün bir başarı ortaya koyan Hırvatistan milli takımının kalesinde Dominik Livakovic varken Helena'da tribünlerde yerini alıyor hem sevgilisini hem de ülkesini desteklemekten geri kalmıyordu.

Helena aynı şekilde 2022 Dünya Kupasında yine yarı finale kadar yükselen ve Dominik Livakovic'in de üstün performanslar sergilediği Hırvatistan milli takımı maçlarını tribünlerden takip etmişti.

Dominik Livakovic Eşi Helena Matic Livakovic Kimdir Kaç Yaşında Ve Ne İş Yapıyor 2

Helena Livakovic ülkesinde bir dergiyle yaptığı söyleşide Livakovic ile olan aşklarını şöyle anlatıyor:

Bir futbolcunun hayatında çalışma saati, yaz veya kış tatili yoktur. Kulüp ve milli takımla ilgili tüm maçlara, gezilere ve yükümlülüklere rağmen uyum sağlaması gereken kişi kızdır.

Ayrıca büyük sorumluluk gerektiren ve çok fazla ilgiye ihtiyaç duyan bir köpeğimiz var. Livaković o zamanlar, benim çoğu zaman ortalıkta olmadığım göz önünde bulundurulduğunda, minik köpeğimiz Cruz ile çok fazla ilgileniyor ve ona çok büyük sevgi gösteriyor.

Dominik ile aşkımız ortak arkadaşlarımız sayesinde başladı. Tanıştık ve hikayemiz dostlukla başladı ve ardından büyük bir aşka dönüştü. Birkaç yıl önce Slobodna Dalmacija için çekici esmer Dominik beni özellikle zekasıyla büyüledi, özellikle 'ilk başta' çekingen olduğu için çok fazla konuşmuyordu.

Bu yüzden çok fazla esprili olmasını beklemiyordum ama onu gerçekten tanımaya başladığımda beni çok şaşırttı. İnanılmaz bir espri anlayışı vardı ve bunu zekasıyla birleştiğinden gerçekten çok çekici hale geliyordu.

Dominik Livakovic Eşi Helena Matic Livakovic Kimdir Kaç Yaşında Ve Ne İş Yapıyor 3

Candan Kardeşler Kimdir? Nihal Candan Cezaevinden Çıktı Mı? Anoreksiya Mı? Candan Kardeşler Kimdir? Nihal Candan Cezaevinden Çıktı Mı? Anoreksiya Mı?

Dominik Livakovic Eşi Helena Matic Livakovic Kaç Yaşında?

Dominik Livakovic ile tam 7 yıllık uzun bir ilişkileri olan Helena Matic Livakovic 10 Mayıs 1994 doğumlu yani şuan 30 yaşında. 2017 yılında Dominik ile tanışan Helena o günden beri mutlu bir birliktelik sürdürdüklerini ifade ediyor.

2021 yılının bahar döneminde nişanlanan çift liglerin bitmesi ile Haziran ayında ise güzel bir düğün merasimi ile evlendiler. Düğün merasimi Hırvatistan'ın Zadar kentinde gerçekleşti ve futbol dünyasının önemli isimleri de bu düğüne katıldı.

Düğünün gecesinde düzenlenen eğlencede ise havai fişekler ile görsel şölen sağlanırken; Modric, Rakitic ve Kovacic gibi büyük yıldızlarda eğlencelerde yerini aldı.

Dominik Livakovic Eşi Helena Matic Livakovic Kimdir Kaç Yaşında Ve Ne İş Yapıyor 4

Dominik Livakovic Eşi Helena Matic Livakovic Ne İş Yapıyor?

Helena Livakovic şuan da aktif olarak herhangi bir iş ile meşgul değil. Fakat Helena 2018 yılında Zagreb'deki Tekstil Teknolojisi Fakültesi'nden mezun oldu. Uzun yıllar artistik patinaj sporu ile ilgilenen Helena sportmen bir kişiliğe sahip biri olarak karşımıza çıkıyor.

Zagreb kentinde iken çeşitli spor kuluplerinin de üyesi olan Helena İstanbul'da da farklı spor etkinliklerinde yer alan bir spor sever olarak değerlendiriliyor.

Helena Livakovic İstanbul'da ki vaktinin büyük çoğunluğunu köpekleri ile gezerek ve İstanbul'u tanıyarak geçiriyor.

Onun dışında kalan hayatını ise Dominik Livakovic'e göre planlayan Helena Dominik zor bir iş yapıyor ve onun mutlu olması için bende elimden geleni yapıyorum diyor.

Son olarak Helena Matic Livakovic'in özel hayatını merak edenler kendisini İnstagram sayfasından takip edebilirler. Helena Matic Livakovic'in İnstagram adresi ise @helenamatic şeklindedir.

Dominik Livakovic Eşi Helena Matic Livakovic Kimdir Kaç Yaşında Ve Ne İş Yapıyor 5