NBA'da Play-off mücadelelerinde çok heyecanlı bir gece daha sona erdi. Gecede Doğu Konferansında 1, Batı Konferansında ise 2 maç oynandı.

Gecenin en dikkat çeken maçında LA Clippers kendi salonunda Dallas Mavericks'i ağırladı. Serinin ilk maçını Clippers kazanmış ve seride öne geçmişti. 2. maçta yine heyecan fırtınası halinde geçti.

Büyük çekişmeye sahne olan maçı Dallas ekibi 96-93'lük skorla kazanarak seride durumu 1-1'e getirdi. Dallas adına gecenin yıldızları ise 32 sayı, 9 asist ile oynanan Luka Doncic ve 23 sayı, 6 ribaundlık performans sergileyen Kyrie Irving'ti.

Nba'da Play Off Heyecanı Tüm Hızıyla Devam Ediyor! 3

Ev sahibi LA Clippers'ta ise James Harden 22 sayı, 8 asist ve Paul George ise 22 sayı ile 4 asistlik katkı yaptı.

Gecenin bir diğer Batı Konferansı maçında ise Minnesota Timberwolves kendi sahasında Phoenix Suns'ı ağırladı. Serinin ilk maçını kazanan Minnesota ekibi bu maçtanda 105-93 galip ayrılarak Phoenix'e taşınan seride durumu 2-0'a getirdi.

Timberwolves'de McDaniels attığı 25 sayı ile takımının ve maçın en skorer ismi olurken, Suns'ta Devin Booker'ın 20 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Nba'da Play Off Heyecanı Tüm Hızıyla Devam Ediyor! 1

Altay Bayındır Beşiktaş'a mı gidiyor? Altay Bayındır Beşiktaş'a mı gidiyor?

Doğu Konferansında ise gece tek maçla geçildi. Milwaukee Bucks serinin ilk maçında mağlup ettiği İndiana Pacers'e bu maçta 125-108 mağlup olarak saha avantajını kaybetmiş oldu.

Deplasman ekibine galbiyeti getiren performanslar ise; 37 sayı ve 11 Ribaund ise Pascal Siakam ve 22 sayıyla Miles Turner'e aitti.

Nba'da Play Off Heyecanı Tüm Hızıyla Devam Ediyor! 2