Max Kruse Futbola Geri Mi Dönüyor? Max Kruse Futbola Geri Mi Dönüyor?

Samet Kulak uzun yıllar Türk spor medyasının içinde kendisine farklı pozisyonlarda yer buldu. Medya içinde tanınmış bir kişi olan Samet Kulak hakkında kimdir, kaç yaşında, nereli ve neden öldü gibi çok fazla soru soruluyor. Bizde merak edilen bu sorulara sizler için cevap vermeye çalışacağız.

Samet Kulak Kimdir?

Samet Kulak'ın ölüm haberinin ardından en çok sorulan sorulardan biri Samet Kulak kimdir sorusu oldu. Samet Kulak 1994 doğumlu bir kameraman olarak karşımıza çıkıyor. Kendisi son olarak Haber Global kanalında spor bölümünde çalışıyordu. Kulak hakkında çok fazla bilgi bulunmasa da kendisinin işinde başarılı bir spor kameramanı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Yakınları ve iş arkadaşları onu bir kaç cümle ile anlatmaya çalıştığında şunları söylüyorlar; ''Dünya iyisi, sürekli gülen, sürekli tebessüm eden bir arkadaşımızda Samet. Olaylara hep pozitif yaklaşan, herhangi bir sıkıntınızda  hep yanınızda olan ve  sürekli size sarılan bir karakterdi. Şuana kadar hakkında en ufak olumsuz bir şey duymadığımız bir kişiydi Samet. İnsanlar Samet'i tanımlarken öncelikle onu çok iyi bir insan olarak adlandırıyordu. Önemli insan olmak iyidir ama iyi insan olmak daha önemlidir mottosunun en önemli temsilcilerinden biri olan Samet'i Allah mekanını Cennet eder umarım.''

Samet Kulak Neden Öldü?

Samet Kulak kimdir sorusunun ardından kendisi hakkında en çok karşımıza çıkan ikinci soru ise Samet Kulak neden öldü sorusu oluyor. Samet Kulak'ın ölüm nedenini iş arkadaşı Fatih Demirkol canlı yayında yaptığı açıklama ile yaptı. Demirkol Samet Kulak kalp krizi geçirerek hayata gözlerini kapattığını üzüntülü bir şekilde aktardı. Fenerbahçe genel kurulunda beraber görev alacaktır diyen Fatih Demirkol şimdi ise ona son görevimizi yerine getirdik ve genel kurula onsuz gelmek zorunda kaldık dedi.

Öneri İçerik: Murat Ağırel kimdir? Hangi partiden?

Samet Kulak Ne İş Yapıyor?

Samet Kulak kimdir ve neden öldü sorularının ardından en çok karşımıza çıkan sorulardan birisi de Samet Kulak ne iş yapıyor sorusu oldu. Samet Kulak spor basını içerisinde farklı kanallar ve dijital yayın organlarında kameramanlık yapan bir medya mensubu olarak karşımıza çıkıyor. Kariyerine Beyaz TV ve Misli.com'da yaptığı görevler ile başlayan Kulak ardından asıl patlamayı yapacağı ve daha çok tanınacağı Haber Global kanalına geçti. Burada Sercan Hamzaoğlu ve Fatih Demirkol gibi spor basınının önemli isimleri ile beraber çalışan Samet Kulak işinde hızla yükselen bir kameramandı.

Samet Kulak Kaç Yaşında ve Nereli? Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?

Samet Kulak başarılı ve yükselen kariyerine rağmen henüz genç bir basın çalışanı olarak biliniyor. Kulak'ın yaklaşık 30 yaşında olduğu düşünülüyor yani kendisi 1994 doğumlu olabilir. Memleketi hakkında da çok net bir bilgi bulunmasa da sosyal medya paylaşımlarından yola Kayserili olduğu kanısına varmamız çokta yanıltıcı olmayacaktır. Sosyal medya hesapları merak konusu olan Samet Kulak'ın İnstagram hesabı @smtkulak, Twitter yani X hesabı ise @Smtkulak'tır.

Samet Kulak Hangi Takımı Tutuyor?

Samet Kulak kimdir, neden öldü gibi sorulara cevap verdikten sonra şimdide Samet Kulak hangi takımı tutuyor sorusuna cevap verelim. Samet Kulak spor medyasının içinde olan biri olarak birçok takım ile yakın ilişkiler içinde. Fakat yine kendisinin Twitter yani X hesabından yaptığı paylaşımlara baktığımızda koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu kanısına varıyoruz. Özellikle Muslera ile yaptığı röportaj ile de buna bir kez daha şahitlik etmekteyiz.

Samet Kulak'ın Ölümü Sonrasında Neler Söylendi?

Spor medyasında Samet Kulak'ın erken ölümü çok ses getirdi. İşte Samet Kulak'ın ölümü sonrasında kişi ve kurumların söylemleri şu şekilde; Gençlik ve spor bakanlığından yapılan açıklamada “Haber Global Spor Servisi Kameramanı Samet Kulak’ın hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Genç yaşta hayatını kaybeden Samet Kulak’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı diliyorum” denildi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Haber Global spor servisi kameramanı, gazeteci kardeşimiz Samet Kulak'ın vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhum Samet kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine, Haber Global'e ve medya camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" mesajını paylaştı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Vefatını üzüntüyle öğrendiğim meslektaşımız, kameraman Samet Kulak'a Allah'tan rahmet, sevenlerine ve Haber Global ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun" mesajını paylaştı.