Türk voleybolu son yıllarda gösterdiği çıkış ile Avrupa ve dünyada tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Milli takımımız ve kulüp takımlarımız en iyiler arasında yerlerini almış durumdalar. Bu başarıda şüphesiz ki en büyük pay Milli kadın voleybolcularımıza ait.

Bu başarıda ki kilit isimlerden biride İlkin Aydın. Başarılı voleybolcu hem saha içinde ki hırsı hem de saha dışında ki sempatik tavırları ile voleybol severler tarafından hem sempati beslenen hem de merak uyandıran bir kişilik.

Voleybol izleyicileri İlkin Aydın kimdir, kaç yaşında, evli mi ve sevgilisi var mı gibi soruları çok fazla soruyorlar. Sizler için bu sorulara detaylı cevaplar vermeye çalışacağız, keyifli okumalar.

Voleybolcu İlkin Aydın Kimdir Ve Kaç Yaşında İlkin Aydın Hangi Takımlı, Sevgilisi Var Mı 1

Voleybolcu İlkin Aydın Kimdir ve Kaç Yaşında?

Türk voleybolunun son yıllarda yetiştirdiği birçok başarılı sporcudan birisi de İlkin Aydın olarak karşımıza çıkıyor. 2000 yılının 5 Ocak tarihinde başkent Ankara'da dünyaya gelen İlkin Aydın şuan 24 yaşında milii kadın bir voleybolcumuz. İlkin Aydın ailesinin en büyük çocuğu annesinin ismi Tansel babasının adı ise İlkay.

Sporu ilgisi babasının genlerinden gelmektedir. Eski bir futbolcu olan babası onu küçük yaşlardan itibaren futbol, basketbol ve voleybol gibi sporları oynamaya teşvik etmiştir.

Voleybolcu İlkin Aydın Kimdir Ve Kaç Yaşında İlkin Aydın Hangi Takımlı, Sevgilisi Var Mı 5 (1)

İlk spor deneyimi futbol ile olmuştur. Fakat fazla temaslı bir spor olması onu futboldan soğutur. Daha sonra anne ve babsının da lisede oynadığı voleybol yolu İlkin Aydın'a açılmıştır.

İlkin Aydın voleybola da ilk başta çok sıcak bakmamıştır. Fakat bir maçta izlediği Maja Polniak'tan çok etkilenir ve onun gibi bir voleybolcu olmaya karar verir. İlkin Aydın'ın ilk takımı Ankara Eğitim ve Sanat kulübü olur. Aydın ilk olarak burada orta oyuncu olarak voleybola adım atar.

İlkin defans ve blok özellikleri de geliştirme konusunda isteklidir. Aydın Ankara takımı İlbank altyapısına transfer olur ve burada smaçör rolünde oynamaya başlar.

Voleybolcu İlkin Aydın Kimdir Ve Kaç Yaşında İlkin Aydın Hangi Takımlı, Sevgilisi Var Mı 2

İlkin Aydın U-18 milii takımımız ile Avrupa ve Dünya şampiyonları oynar ve büyük potansiyeli hemen herkesin dikkatini çeker. İlkin'in ilk büüyk transferide 2017 yılında olur ve Galatasaray takımının bir oyuncusu olarak adını tüm Türkiye'ye duyurur.

İlkin Aydın'ı burada bir sürpriz beklemektedir. İdolü olarak gördüğü Neslihan Demir'de Galatasaray'a transfer olur ve İlkin Aydın efsanesi ile aynı takımda oynama fırsatını yakalar.

Ali Sürmeli öldü mü? Son Dakika Ali Sürmeli yaşıyor mu? Ali Sürmeli öldü mü? Son Dakika Ali Sürmeli yaşıyor mu?

İlkin Aydın 2018 yılında çapraz bağlarını koparır ve sahlardan tam iki sene uzak kalmasına neden olan sakatlığı ile yüzleşir. İlkin Aydın 2020 yılında yeniden sahalara bir Vakıfbank maçı ile dönüş yapar.

Voleybolcu İlkin Aydın Kimdir Ve Kaç Yaşında İlkin Aydın Hangi Takımlı, Sevgilisi Var Mı 3

İlkin Aydın'ın gençliği ve kariyerine bir bakış attık şimdide genç oyuncunun özel hayatını bir inceleyelim...

İlkin Aydın Hangi Takımlı?

İlkin Aydın uzun yıllardır Galatasaray takımında forma giyiyor. Galatasaray taraftarı ile de güçlü bağları olan oyuncunun kendine ait bir tribünü bile var. İlkin Aydın'ı sık sık Galatasaray futbol ve basketbol takımının da maçlarında görmek mümkün. 

Galatasaray'ın son Pendikspor maçı sonrasında da Galatasaray futbol takımı kaptanı Fernando Muslera ile de fotoğraf çektiren İlkin Aydın için tutkulu bir Galatasaray taraftarı ifadesini kullanmak yanlış olmayacaktır.

Voleybolcu İlkin Aydın Kimdir Ve Kaç Yaşında İlkin Aydın Hangi Takımlı, Sevgilisi Var Mı 4

İlkin Aydın Sevgilisi Var Mı?

Sporcuların özel hayatları çok zordur. Neredeyse tüm zamanları maç, antrenman, kamp ve yolculuk ile geçer. Hele bir de Türkiye milli kadın voleybol takımında oynuyorsanız.

Miliilerimiz katıldıkları tüm organizasyonlar da hep son günlere finaller ya da yarı finallere kalmayı başarıyor. Bu da oyuncularımızın ne kadar yoğun olduğunun bir başka göstergesi.

Bu yoğunluk içerisinde özel hayata vakit ayırmakta oldukça zor. İlkin Aydın'ın da aşk hayatı hakkında internete ya da sosyal medyaya düşen bir done bulunmamaktadır.

Voleybolcu İlkin Aydın Kimdir Ve Kaç Yaşında İlkin Aydın Hangi Takımlı, Sevgilisi Var Mı 5

İlkin Aydın hakkında detaylı tanıtım yazımızı okudunuz. Birde sizlerin İlkin Aydın hakkında sıkça sorduğunuz sorulara kısaca cevaplar vermeye çalışalım...

İlkin Aydın Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İlkin Aydın Kaç Yaşındadır?

2000 doğumlu olan milli kadın voleybolcumuz İlkin Aydın 24 yaşındadır.

İlkin Aydın Boyu ve Kilosu Kaç?

Bir voleybolcu olduğu için uzun boyu ile dikkatleri üzerine toplayan İlkin Aydın 1.85 cm boyunda ve 68 kilo ağırlığındadır.

Voleybolcu İlkin Aydın Kimdir Ve Kaç Yaşında İlkin Aydın Hangi Takımlı, Sevgilisi Var Mı 7

İlkin Aydın Aslen Nereli?

Ankara doğumlu olan İlkin Aydın'ın babası Şavşat'ın Çavdarlı köyü, annesi ise  Borçka'nın Maradit köyündendir.

İlkin Aydın İnstagram Adresi Nedir?

Özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çeken voleybolcu İlkin Aydın'ın İnstagram adresi ise @ilkinaydn şeklindedir.