Declan Rice Arsenal ve İngiltere Milli takımının en önemli oyuncularının başında geliyor. Ortasaha da hem 6 hem de 8 numara pozisyonlarında kendisine yer bulun oyuncu bu sezon Arsenal'in başarısında ki kilit isimler arasında yer alıyor. 

Son günlerde eşi Lauren Rice ile çıkan fotoğraflar ile tekrar gündeme gelen oyuncunun eşi ve hayatları hakkında çok fazla soru soruluyor ve yorum yapılıyor. İşte Declan Rice eşi Lauren Rice kimdir özelinde İngliz çift hakkında tüm sorulan sorulara sizler için yanıt arayacağız...

Declan Rice Eşi Lauren Rice Kimdir 2

Declan Rice Eşi Lauren Rice Kimdir?

İngiliz futbolunun yükselen yıldızlarından olan Declan Rice performansı olduğu kadar özel hayatı ilede çok fazla gündeme geliyor. Oynadıkları bir maçın ardından genç futbolcunun eşi olan gönderisine gelen yorumlar oyuncuyu çileden çıkarmışa benziyor. 

Declan Rice Eşi Lauren Rice Kimdir 6

Eşine yapılan şişman, çirkin ve daha iyisine layıksın gibi yorumlara sinirlenen Rice o benim çocukluk aşkım diyerek eşini savundu. Peki, Declan Rice'nin çocukluk aşkı olan Lauren Rice kimdir, gelin genç kadını hep beraber tanımaya çalışalım.

Lauren Rice 24 yaşında bir İngiliz Declen Rice ile lise günlerinden beri beraber olan Lauren Declan'ın çocukluk aşkı diyebiliriz. Lauren'de Declan gibi doğma büyüme Londralı bir ünlü. Londra'nın Chessington bölgesinde dünyaya gelen Lauren çocukluk ve gençlik yıllarını da burada geçirdi.

İkili Ağustos 2022 yılında anne baba oldular. Oğullarına Jude ismini veren Rice çifti mutlu eviliklerini birde bebek ile taçlandırdılar.

Declan Rice Eşi Lauren Rice Kimdir 1

Lauren Rice gündelik hayatını sosyal medyaya vakit ayırarak geçiriyor diyebiliriz. İnstagram önemli bir takipçi kitlesine sahip olan Lauren Rice'nin İnstagram adresi ise laurenfryer_ olarak karşımıza çıkıyor.

Yaklaşık 55 bin takipçisi bulunan Lauren Rice son günlerde gelen olumsuz yorumların ardından İnstagram hesabında ki tüm gönderi ve fotoğrafları kaldırmış durumda.

At Eti Haram Mı? Yenir Mi? Zararlı Mı? At Eti Neden Yenmiyor? At Eti Haram Mı? Yenir Mi? Zararlı Mı? At Eti Neden Yenmiyor?

Declan Rice Eşi Lauren Rice Kimdir 3

Lauren Rice'nin hayatı hakkında başlıca biligleri verdik. Gelin birde Declan Rice'ın kariyeri ve hayatına bir göz atalım...

Declan Rice Kimdir?

14 Ocak 1999 yılında Londra'da dünyaya gelen Declan Rice 25 yaşında olan Arsenal ve İngiltere Milli takımında orta saha rölünde oynayan bir futbolcudur.

Futbolculuk hayatına Chelsea altyapısında adım atan Declan Rice daha sonra West ham United'e transfer oldu. Burada uzun yıllar başarılı bir grafik gösteren yıldız oyuncu zamanla İngiliz milli takımının da değişilmezleri arasına girmeyi başardı.

Declan Rice Eşi Lauren Rice Kimdir 5

2017 yılından beri W. United'de düzenli olarak forma giyme fırsatı bulan oyuncu 2022 yılında Mark Noble'den boşalan takım kaptanlığı görevini de yerine getiriyordu. 2023 yazında Avrupa'nın en önemli transfer hedeflerinden biri haline gelen Rice'nin peşinde Manchester City, Arsenal ve Liverpool gibi takımlar vardı.

Londra'da kalmayı tercih eden Rice 122 milyon euro karşılığında Arteta'nın takımı Arsenal'ın yolunu tuttu. Sezon başından bu noktaya Arsenal'in elde ettiği başarılarda çok büyük rölü olan oyuncu kendisi için verilen paranında karşılığını rahatlıkla verdi.

Declan Rice Eşi Lauren Rice Kimdir 4

Rice'nin kariyeri için dönüm noktalarından birisi de Milli takım seçimi sırasında yaşandı. Alt yaş milli takımlarında İrlanda Cumhuriyeti forması da giyen yıldız oyuncu A Milli takım tercihini İngiltere'den yana kullandı ve belkide değerine değer katan bir hamleyi gerçekleştirmiş oldu.

Şuana kadarki kariyerinde toplam 294 maça çıkan yıldız orta saha oyuncusu bu maçlarda toplam 21 gol atarakta skorer kimliğini ön plana çıkarmayı başardı.