Genç şarkıcı Aleyna Tilki ülkemizde en çok konuşulan ünlülerden birisi. Gerek sesi gerekse sahne performansıyla çok seviliyor.Sosyal medyada da milyonlarca takipçisi olan ünlü şarkıcı hakkında pek çok şey merak ediliyor.

Bunların arasında son zamanlarda Aleyna Tilki nereli sorusu sıkça sorulmaya başlandı. Bu sorunun cevabını ve daha fazlasını yazımızda sizler için araştırdık.

Aleyna Tilki Nereli 3

80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor" 80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor"

Aleyna Tilki Nereli?

Tüm Türkiye’nin ilk kez Yetenek Sizsiniz Türkiye programıyla tanıdığı Aleyna Tilki aradan geçen zamanda ülkenin en ünlü şarkıcılarından biri haline geldi. Youtube’da bazı şarkılarının klipleri 500 milyondan fazla izlenen Aleyna Tilki konserlerindeki performansıyla ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme geliyor.

Geçtiğimiz günlerdeki bir konserinde söylediği Azerbaycan asıllı Rus rapçi Alizade’nin 24/7 adlı şarkısı çok beğenildi. Hatta şarkının konser kaydı sosyal medyada en çok izlenen videolar arasında yer aldı.

Aleyna Tilki’nin sosyal medya platformlarında konuşulmaya başlanmasıyla ünlü şarkıcı hakkında merak edilen konular yeniden gündeme geldi. Bu konuların başında ise genç şarkıcının nereli olduğu sorusu geliyor. Bu nedenle birçok kişi Aleyna Tilki nereli sorusuna yanıt arıyor. Türkiye’nin en popüler şarkıcılarından biri olan Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 tarihinde Konya’da dünyaya geldi.

Hatta ünlü şarkıcı, Eser Yenenler’in programına konuk olarak katıldığında memleketi hakkında şu sözleri söylemişti:

  • “Geçenlerde Konya'ya gittim, günbatımı falan Kaliforniya'ya çok benziyor. Kültür şoku falan yok yani.”

Aleyna Tilki Nereli 4

Aleyna Tilki Konya'nın Neresinden?

Aleyna Tilki’nin Konyalı olduğunu öğrenen hayranları başarılı şarkıcının Konya’nın neresinden olduğunu da öğrenmek istiyor.

28 Mart 2000 tarihinde dünyaya gelen Aleyna Tilki’nin memleketi Konya’nın Seydişehir ilçesidir.

Aleyna Tilki Kaç Yaşında?

Aleyna Tilki nereli sorusuna yanıt bulan hayranları ünlü şarkıcının kaç yaşında olduğunu da öğrenmek istiyor. Youtube’da klipleri 500 milyondan fazla izlenen Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 tarihinde Konya’nın Seydişehir ilçesinde doğdu.

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan başarılı şarkıcı şu anda 24 yaşındadır.

Aleyna Tilki Nereli 5

Aleyna Tilki Ailesi Kimdir?

Aleyna Tilki hakkında merak edilen konulardan bir diğeri ailesinin kim olduğudur. Ünlü şarkıcının annesi Havva Öztel ve babası ise Mehmet Tilki’dir. Ayrıca Ayça adlı bir kız kardeşi vardır.

Mehmet Tilki, Rusya göçmeni olup Konyalıdır. Şu anda Los Angeles’ta yaşayıp müzikle ilgilenmektedir. Havva Öztel ise Trabzon’un Of ilçesinde doğmuştur. Aleyna Tilki ünlü olmadan önce bir okulda müdür yardımcılığı yapıyordu. Mehmet Tilki ve Havva Öztel 2017 yılında karşılıklı anlaşarak boşandılar.

Aleyna Tilki nereli diye merak edilen ünlü şarkıcının kardeşi Ayça Tilki de şarkıcılık ve sosyal medya fenomenliği yapıyor.

Aleyna Tilki Nereli 8

Aleyna Tilki Nasıl Ünlü Oldu?

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Aleyna Tilki hakkında merak edilen bir diğer konu ise başarılı şarkıcının nasıl ünlü olduğu. Aleyna Tilki, 2014 yılında Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstelendiği Yetenek Sizsiniz Türkiye programıyla adını duyurdu.

Henüz 14 yaşındayken katıldığı yarışmada yeteneğiyle sık sık gündem oldu. Özellikle Gesi Bağları şarkısındaki performansı o dönem çok beğenildi. Başarılı şarkıcı asıl çıkışını 2016 yılında yaptı. Aleyna Tilki’nin Yetenek Sizsiniz Türkiye programındaki başarısından etkilenen besteci Emrah Karaduman birlikte çalışmayı önerdi.

İkilinin birlikte çıkardığı ilk şarkı olan Cevapsız Çınlama büyük ses getirdi. Ünü Türkiye sınırlarını aşan şarkı Youtube’da 570 milyondan fazla izlendi. Aleyna Tilki de bu başarısından sonra tüm Türkiye’de tanınan bir isim haline geldi.

Aleyna Tilki Burcu Ne?

Aleyna Tilki’nin hayranları ünlü şarkıcının burcunu da merak ediyor. 28 Mart 2000 tarihinde dünyaya gelen Aleyna Tilki koç burcudur.

Aleyna Tilki Annesi Nereli?

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel de en az kızı kadar popüler bir isim. Sosyal medyada yüz binlerce takipçisi olan Havva Hanım, 24 Aralık 1978 yılında Trabzon’un Of ilçesinde dünyaya geldi.

Aleyna Tilki Nereli 6

Aleyna Tilki Annesi Ne İş Yapar?

Başarılı şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel de sık sık sosyal medyada gündem oluyor.

Havva Öztel özellikle sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla çok konuşuluyor.

Aleyna Tilki ünlü olmadan bir okulda müdür yardımcılığı yapan Havva Hanım şimdilerde ise şarkıcılık ve sosyal medya fenomenliği yapıyor.

Ayrıca kızının desteğiyle açtığı bir spor giyim markasının yöneticiliğini yapıyor.

Aleyna Tilki Nereli 7

Aleyna Tilki Babası Nereli?

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin babasının nereli olduğu sık sık merak ediliyor. Mehmet Tilki, Rusya göçmeni olup Konyalıdır. Şu anda Los Angeles’ta yaşıyor.

Aleyna Tilki nereli, Konya'nın neresinden, kaç yaşında, ailesi kimdir ve annesi ne iş yapar sorularını sizler için cevapladık.

Editör: Gulce Editor