Yediden yetmişe geniş izleyici kitlesine sahip Arka Sokaklar dizisi oyuncuları ve karakterleri merak edildi. Sevilen dizide Rıza Baba karakteri dikkat çekti. Peki Rıza Baba öldü mü? gibi Zafer Ergin'in hayat verdiği Arka Sokaklar dizisindeki Rıza karakterine dair tüm bilgiler haberimizde..

Arka Sokaklar Rıza Baba Kimdir?

Rıza baba, Arka Sokaklar dizisinin başından beri yer alan ve dizinin en önemli karakterlerinden biri olan 4. Sınıf Emniyet Müdürü ve Asayiş Özel Ekip’in kurucusu ve lideridir. Disiplinli, çalışkan ve yardımsever bir adam olan Rıza baba, ekibine hem meslektaş hem de baba gibi davranır. Etrafındakiler ona sevgiyle Rıza baba diye hitap ederler.

Rıza baba, mesleği ve ailesi için birçok zorlukla karşılaşmış, birçok düşman edinmiş ama her zaman adaletten ve doğruluktan vazgeçmemiştir.

Zafer Ergün Kimdir?

Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü Son Dakika Zafer Ergün öldü mü

Zafer Ergin, Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısıdır. 30 Ağustos 1942’de Ankara’da doğmuştur. Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Sanat Tarihi Bölümü mezunudur. Ankara Deneme Sahnesi’nden yetişmiş, çeşitli film ve dizilerde rol almıştır.

Kurtlar Vadisi dizisinde Mehmet Karahanlı, Arka Sokaklar dizisinde Rıza Baba karakterleriyle tanınmıştır. Melek Baykal ve Binnaz Ergin ile evlilik yapmıştır. Seslendirme sanatçısı olarak da pek çok yabancı dizi ve filmdeki ünlü aktörlerin Türkçe seslendirmesini yapmıştır.

Zafer Ergin Eşi Kimdir?

Zafer Ergin, iki kez evlenmiştir. İlk eşi, oyuncu Melek Baykal’dır. 1975 yılında evlenen çift, 1979 yılında boşanmıştır. İkinci eşi ise, yine oyuncu olan Binnaz Ergin’dir. 1986 yılında evlenen çift, halen birlikte yaşamaktadır. Binnaz Ergin, Ekmek Teknesi ve Yabancı Damat gibi dizilerde rol almıştır. Zafer Ergin’in bu evliliklerinden herhangi bir çocuğu bulunmamaktadır.

Arka Sokaklar Rıza Baba Öldü Mü?

Arka Sokaklar Rıza Baba öldü mü

Rıza Baba karakterinin ölüp ölmediği henüz belli değil. Dizinin son bölümünde Rıza Baba silahlı saldırıya uğradı ve kanlar içinde yere yığıldı. Diziden ayrılacağına dair iddialar da var, ancak ne yapım şirketinden ne de başarılı oyuncu Zafer Ergin’den bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki bölümlerde Rıza Baba’nın akıbeti belli olacak.

Arka Sokaklar Rıza Diziden Ayrılıyor Mu?

Dizinin son bölümünde silahlı saldırıya uğrayan Rıza baba’nın hayatta kalıp kalmadığı henüz belli değil. Diziden ayrılacağına dair iddialar da var, ancak ne yapım şirketinden ne de Zafer Ergin’den bir açıklama gelmedi. Önümüzdeki bölümlerde Rıza baba’nın akıbeti belli olacak.

Arka Sokaklar’ın Heyecan Dolu Son Bölümünde Neler Yaşandı? 

  • Kadem, ekibin yaptığı başarılı operasyon sonucu cezaevine gönderildi. Ancak Kadem pes etmedi ve yeni planlar peşinde koştu.

    Atasay kimin? Ne iş yapıyor? Atasay Kamer serveti ne kadar? Atasay kimin? Ne iş yapıyor? Atasay Kamer serveti ne kadar?
  • Kadem’in geçmişte Hülya ile işbirliği yaptığı örgüt üyeleri Abdül ve Yulia, yeni bir oluşumun içine girdiler. Ekibimiz, bu tehlikeli ikiliyi yakalamak için harekete geçti.

  • Mete, uyuşturucu bağımlılığı yüzünden zor günler geçirdi. Tahir, onu zor bir seçimle karşı karşıya bıraktı.

  • Uğur, annesinin ve kardeşinin katilinin kim olduğunu öğrenince şok oldu. Onunla yüzleşmek için harekete geçti.

  • Ayşe, ablasının şiddet gördüğünü öğrenince ona yardım etmeye çalıştı. Ancak bu durum Ayşe’yi büyük bir belanın içine soktu.

Arka Sokaklar haberimizin sonuna geldik. Peki, sizce Arka Sokaklar ne zaman bitecek.

Kaynak: Hatice Zeybek