Arman Aydın, Türkiye’nin uluslararası alanda en çok destek gören dj/prodüktörü olarak bilinen bir müzik sanatçısıdır.Arman Aydın Kimdir Nerelidir Kaç Yaşında? Arman Aydın Sevgilisi Kimdir? Arman Aydın TikTok Kaç Takipçisi Var? Arman Aydın Müzik Ve Albümleri? merak edilen tüm soru ve cevaplar haberin devamında...

Arman Aydın Kimdir Nerelidir Kaç Yaşında?

Arman Aydın, 20 Mayıs 1992 tarihinde Çekya’nın Prag şehrinde dünyaya gelmiştir . Ümmet Özcan ve Arem Özgüç ile ortaklaşa “İzmir” isimli şarkıyı yapmıştır .

Arman Aydın Kimdir Nerelidir Kaç Yaşında Arman Aydın Sevgilisi Kimdir (1)

Arman Aydın Sevgilisi Kimdir?

Arman Aydın’ın sevgilisi var mı yok mu hakkında kesin bir bilgi yoktur.

Arman Aydın TikTok Kaç Takipçisi Var?

Arman Aydın'ın tiktok hesabında 25,2k takipçis bulunmaktadır.

Arman Aydın Müzik Ve Albümleri

Arman Aydın, müzik kariyerine 2010 yılında çıkardığı ilk single’ı “Shine” ile başladı. Bu parça, dünyaca ünlü dj Tiesto tarafından desteklendi. Arman Aydın, daha sonra “Miura”, “Elysium”, “Full Moon”, “Legend”, “Move On” gibi başarılı single’lar çıkardı. Bu parçalar, Armin Van Buuren, Martin Garrix, Hardwell, Afrojack, W&W, Kshmr gibi isimler tarafından da beğeniyle karşılandı.

Halim Özçevik kimdir? Yeni Sağlık Bakan Yardımcısı Dr Halim Özçevik nereli kaç yaşında? Halim Özçevik kimdir? Yeni Sağlık Bakan Yardımcısı Dr Halim Özçevik nereli kaç yaşında?

Arman Aydın’ın albümleri ise şöyle:

  • Shine (2010): Arman Aydın’ın ilk single’ı olan bu parça, progressive house tarzında bir müzik sunuyor. Parçanın vokalleri ise Majuri tarafından seslendiriliyor.
  • Miura (2014): Arman Aydın’ın ikinci single’ı olan bu parça, electro house tarzında bir müzik sunuyor. Parçanın vokalleri ise Zane Fischer tarafından seslendiriliyor.
  • Elysium (2015): Arman Aydın’ın üçüncü single’ı olan bu parça, progressive trance tarzında bir müzik sunuyor. Parçanın vokalleri ise Dilara Gadel tarafından seslendiriliyor.
  • Full Moon (2016): Arman Aydın’ın dördüncü single’ı olan bu parça, big room house tarzında bir müzik sunuyor. Parçanın vokalleri ise Ece Mumay tarafından seslendiriliyor.
  • Legend (2017): Arman Aydın’ın beşinci single’ı olan bu parça, electro house tarzında bir müzik sunuyor. Parçanın vokalleri ise Emre Yücelen tarafından seslendiriliyor.
  • Move On (2018): Arman Aydın’ın altıncı single’ı olan bu parça, future house tarzında bir müzik sunuyor. Parçanın vokalleri ise Murat Salman tarafından seslendiriliyor.
Kaynak: Haber-Hatice Zeybek